Första advent

Hej bloggen!

Idag ska jag träffa Sandra och Alicia i vällingby centrum.. vi tänkte gå runt och kolla lite tror jag... jag måste hitta en jacka innan jag blir galen och så ska jag köpa en klänning som jag har provat på Gina Tricot... perfekt på nyårsafton :D vad man nu ska göra då.

Igår var jag skitless hela dagen... inge kul att jobba då. Och ännu mindre kul är att jag jobbar till 20 dec, sedan e jag ledig. Och efter det kanske jag inte får jobba mer, det beror på vad den nya "restaurangchefen" vill göra med oss anställda.. :( Så då var det dags att börja söka jobb igen då.. men vem vet, det e ju lika stor chans (om inte större) att jag får vara kvar som att jag får sluta. Jag vet inte vad jag hoppas på, jag vill ju såklart inte bli arbetslös igen men det skulle ju vara najs med ett dagtidsjobb och heltid faktiskt... om jag hittar något.

Nu ska jag ringa Sandra och se om dom börjar bli klara... hejdå!

Onsdag

Hej bloggen!

Har precis kollat på Transporter 2, så jävla ball film asså... missade första halvtimmen tyvärr men har sett den förut så det gjorde inget.




  Har jobbat idag, och äntligen kunde man jobba och ändå ha trevligt samtidigt och inte gå och spänna sig för att någon skriker på en utan anledning hela tiden.. jaaa vi har bytt ut kocken, det har varit lite (eller mycket snarare) jobbigt för alla på sista tiden med den förra men nu e han som jobbade där när jag praktiserade tillbaks så det e mycket bättre. :)

Idag när jag kom hem så fick jag ett bismarck guldhalsband av mamma, det e hennes gamla som hon har lovat mig ganska länge men det har varit trasigt, så nu hade vi lämnat in det på lagning och det var klart idag :D jättefint är det! Jag älskar guld! Hoho.




Inte så bra bild kanske, men men.. nu ska jag lägga mig och läsa min bok. Puss hej! ♥

Tiden går fort när man har roligt


Gud vad tiden flög iväg fort. Kom hem halv nio och käkade, och nu sitter jag här.
  Äntligen har jag fixat nytt leg, och fotot blev faktiskt ganska bra! :D Det var en överraskning, för jag ser alltid ut som fan på foton... :O

Nu ska jag snart gå och lägga mig tror jag, sova lär jag ju inte kunna göra men läsa iallafall... har fått ett ryck och börjat läsa böcker igen efter flera år, haha. Boken som jag läser nu börjar faktiskt bli skitbra; "i samlarens spår"




(bild: google)


Fast mitt bokomslag ser inte ut såhär? Jaja. Godnatt! ♥


Tisdag

Hej hej!

Idag har jag varit och tränat, och sen fixade jag naglarna och nu har jag tråkigt. Skulle åka till polisens passenhet och göra ett eu-leg, eftersom min legitimation gick ut för ett år sen, men då måste jag ha med mig mamma så jag får vänta tills hon slutar jobba.. gaah.. egentligen skulle jag hem till Sandra efter det men det lär ju inte bli av.. jaja.

Jag har nog inte så mycket mer att säga, hmm.. har inte haft någon lust att blogga på sista tiden.
  Nu ska jag nog sminka mig lite och fixa frillan så man iallafall ser okej ut på legfotot.. men det gör ju typ ingen, haha undra varför alla blir så konstiga på just det kortet?


Torktumlarkatten

Min katt har ett nytt favorit ställe när han softar lite, hehe. Torktumlaren e varm och mysig tycker han... och hundarna får såklart inte plats och kan störa :)





Snö

Jävvlar vad det har snöat idag. Såhär såg det ut från balkongen för några timmar sedan:




Och nu e det ännu värre.. men men. Det e väl mysigt så länge man e inomhus :P


Tipsar om tävling

Hej bloggen!

Jag är med och tävlar om ett presentkort hos SF bio, hela 1000 kr värt :) Tävlingen hittar du hos shopaholicmamman!

----> Till tävlingen





(bild lånad från tävlingen)

Torsdag

Hej bloggen!

Idag känner jag mig riktigt seg och trött... men snart ska jag hoppa in i duschen, hoppas jag blir piggare då för sen ska jag jobba.

Här e några bilder på mina naglar i somras:

















Snygga va? Nuförtiden orkar jag inte fixa naglarna, det tar ju ganska lång tid, hoho..

Söndag

Hej hej!
  Igår kom Sandra hem från BB med lilla Alicia så idag åkte jag och hälsade på. Hon e sååååå söt så det finns inte. Tog massa kort på henne så kan lägga ut en bild sen kanske.. men nu ska jag kolla på en film; "Into the blue" med Jessica Alba på 3:an.. hejdå!

Välkommen till världen Alicia

Hej bloggen!

Idag fick min bästa kompis Sandra äntligen sin dotter Alicia :D Hon ringde mig halv sju i morse när jag sov, och då var det dags. Sedan kl 12 ringde hon mig igen och då var det klart. Jag känner mig helt uppspelt så jag måste lugna ner mig, börjar ju jobba snart haha...
  Jag ville ju såklart åka till BB också men dom har regler att man inte får ha så många anhöriga där så jag får vänta tills dom kommer hem... :/

Guuuud vad roligt! :D Jag kommer inte kunna sluta le på hela dagen!

Men nu ligger Sandra på operation för hon förlorade blod, och fick inte ut hela moderkakan.. jag hoppas det går bra iallafall. Men det gör det! ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Hemma igen

Hej hej..

Nu e jag hemma igen, har varit i Tumba sen i söndags.. och idag var jag hela dagen i hässelby och hjälpte Sandra att flytta in till sin mamma :) Nu på söndag e bebben beräknad att komma så vi får väl se om hon gör det då.

Nu har jag laddat ner lite serier som jag ska se på, sen ska jag sooova. Imorgon börjar jag jobba igen... hej då! ♥

Lördag

Hej hej!

Jag har ju helt glömt bort att blogga på hela veckan typ.. men men det e inte så många som läser ändå så det gör inget, hoho..
  Nu ska jag hoppa in i duschen och sen jobba. Hoppas det e mycket folk idag så det går fort.. :)
Imorgon ska jag till Tumba hem till pappa och "fira" fars dag... han får väl en liten present och så blir det god mat hoppas jag :) men det är det alltid! Jag saknar min katt sååååååå mycket och hundarna också så det kommer bli jättemysigt. Är ledig måndag och tisdag också så jag sover nog över där.


Mammas älskling! Lite tjockare nuförtiden bara, han blir ju så bortskämd hos pappa och hans fru ;)



Nu måste jag skynda mig lite, ha en trevlig helg allihopa! Puss hej ♥

Jag vill också ha en laptop!

Hej bloggen!

Jag gick och tränade tidigare idag och hämtade lillasystern som var hemma hos en kompis, sedan mötte vi mamma och tog en sväng i vällingby, handlade lite mat och så.. det blev tacos idag, mums :) det åt vi på festen i lördags också, men men.. Det e ju så gott!
  Jag köpte en ny foundation på H&M också, nämligen mineralsmink... har använt mammas ganska länge nu, så jag tänkte att hon ska få ha den ifred, då :P

Gud vad klockan e mycket nu, dags att gå och lägga sig snart.. jag tror jag fastnade framför The Sims ganska länge, haha. Min bortskämda (men gulliga) lillasyster har nämligen fått en laptop av sin generösa farbror, och det e den jag sitter vid nu hehe..

Nej nu ska jag bara ta en cigg på balkongen och sen ere läggdags. Godnatt ♥

P-p-p-poker face, p-p-poker face

Hej bloggen...
igår mådde jag ungefär som jag förtjänade, efter halloween festen ute i Lövtorp på lördagen... kul var det iallafall! Men jag tror I had a little bit too much faktiskt.. jaja man lär sig av sina misstag..
  Alla bilder finns på facebook men jag kan ju lägga ut några här iallafall.. jag var utklädd till djävul :)


Min kyckling bror


En båstads brat, jag, och kycklingen i bakgrunden



Munken, masken, och björnen



Thaido var också lite utklädd en stund :)



Djävulen och hunny bunny



Chicken boy och Mia röker vattenpipa



Tissel och tassel mellan djävulen och vampyr



Piratsystrarna



Och till sist en glad djävul



Nu ska jag snart röra mig mot centrum och fixa lite grejer... hoppas ni hade en trevlig halloween! Puss hej ♥


RSS 2.0