Tisdag

Hej bloggen!

Solen skiner och det är ju härligt. Men jag har inte fått samtalet från Svenska Bostäder ännu och det känns inte lika roligt.. jag ringde dit och frågade också, men kontoret är stängt idag pga flytt, såklart.. tycker ändå någon borde ringa mig för imorgon är det inflyttning, kontraktet är inte skrivet och jag har inte ens sett lägenheten... gaaaah..!

Men nu fick jag en briljant idé, jag ska gå dit och kolla in genom fönstret, hihi.. hoppas ingen e där inne och håller på och flyttar ut bara :P bottenvåning it is!

Pusshej ♥

Äntligeeeeeen

Waaaaahhh... jag kan knappt tro att det är sant, men jag har nog minsann fått en lägenhet !!!
  Förra veckan hade jag missade samtal från hemligt nummer typ varje dag, kan ju inte svara när jag jobbar.. och hade ingen aning om vem det kunde vara. Så idag var det ett missat igen, och ett sms från mamma: "RING MIG NU".. så jag ringde upp och vaaaad? En kvinna från Svenska Bostäder hade ringt hem till mamma (till slut för att jag aldrig svarar) och sagt att dom vill träffa mig för att skriva kontrakt och så.. och det är inflyttning redan på onsdag, i övermorgon!

Jag är så himla glad... trodde att jag skulle få vänta i flera år på en egen lägenhet. Och nu kom det som en chock, haha.. "hej, du har fått en lägenhet. Flytta in om 2 dagar" hahahaha... det värsta som skulle kunna hända nu är att jag inte skulle bli godkänd av någon jäkla anledning. Men det tror jag faktiskt inte. Då skulle jag gå under totalt bara för att jag blev så glad nu.

Så om jag har tur får jag se lägenheten imorgon, det hoppas jag verkligen för jag jobbade när visningen var så jag har inte ens sett den.. vet bara att det är en etta på 32 kvadrat, och nedre botten.. och vart den ligger såklart :)

Nej nog om det nu.. jag hoppas att jag får träffa någon från SB imorrn.. men dom vill nog träffa mig också och att jag skriver på, annars hade dem väl inte ringt.. ha det bra, hörs imorrn!




P.S. Leena: haha keep dreaming! Jajamensan vi kommer :)


Söndag 29:e mars

Hej bloggen!

Igår var Alicia's dop och efter det hade vi fest för Sandra som fyller 20 år imorgon. Sandra fick en guldring med 5 diamanter av mig i present, och Alicia fick ett guldhalsband med ett hjärta, och i hjärtat är hennes månadssten.
Jag har bara några bilder som jag tänkte lägga upp här, sen blir det väl fler..

Dopet var iallafall i Spånga kyrka, jag är Gudmor så jag höll i Alicia när vi stod där framme och idag har jag ont i armarna, haha.. det blev ju lite tungt efter ett tag :)


Amie häller upp vattnet




Alicia får vattnet på huvudet




Amie torkar lite :)








Sandra, Amie Kolleh, Vince, Alicia, Jag & prästen





  Efter dopet åkte alla hem till Sandra där det var mat och fika, sen på kvällen åkte vi ungdomar till Sandras storebror och förfestade lite där. Sen var vi en snabbis på Severin i hässelby gård, och efter det åkte vi in till Viper i fridhemsplan och dansade tills dom stängde... men snacka om typiskt att dom stängde "klockan 2" för att det blev sommartid... haha!


Födelsedagsbarnet fick en födelsedagsdrink!




Utanför Viper





Suddig bild på Sandras ring




Jag kom hem vid halv 4-tiden tror jag, och väckte mamma med min hicka som vägrade gå bort.. sen somnade jag med datorn på och allt. Vaknade i morse kl 10, och hade världens huvudvärk, men somnade om efter typ en timme. Så den här dagen har jag bara sovit och suttit vid datan... orkar inte göra så mycket annat. Ska väl svulla lite mat snart...




Oops..


..jag hade en grön sten på ena kulan på tungpiercingen.. haha well well, den kommer nog ut den naturliga vägen..! :P

Var nyss ute på balkongen, vart tog solen vägen? :( hoppas det blir fint väder imorrn iallafall, på Alicias dopdag :)

Nu har jag läst några bloggar, varit inne på alla lägenhetssidor.. och om 2 timmar ska jag jobba.
Nästa vecka får jag förhoppningsvis moppen såld. Om inte, så har jag en till intresserad. Vore ju skönt att bli av med den nån gång, och även få en slant för den som jag kan spara till körkort. Men det blir nog när jag bytt jobb någon gång.. haha jag har aldrig ens provat att köra bil. Jag kommer vara en sån där katastrofal bilist, om jag ens blir godkänd..!






Trevlig helg! ♥



Torsdag 26:e mars

Hej bloggen!

Idag har jag tränat, jobbat, och kollat min skatt! Jag blev jäääää.....(inga svordomar nu Leena).....tteglad när jag såg hur mycket jag ska få tillbaka..! *host*6tusen*host* :D så nu behöver jag bara lägga undan typ 2000kr till så har jag sparat klart till egypten :) perfect!

Idag var det ganska mycket att göra på jobbet, fram till kl 20, sen blev det dött. Nu ska jag strax sova, imorgon ska jag försöka komma på vad jag ska ha på mig på dopet på lördag. Antingen blir det en lång vit skjorta och svart skärp i midjan, eller min gråa kjol från Gina.. och så leggings och stövlar till vad det än blir. hmmmmm!




 

Onsdag 25:e mars

Hej bloggen!

Jag snoozade en halvtimme och struntade i att träna idag.. latheten tog över. Men jag tränade igår iallafall, och då blev jag räknad på alla maskiner så nu har jag ett litet kort där det står hur många "gånger" jag gör på varje maskin när jag maxar, så nu ska jag försöka hålla det eller överstiga.. :)

Igår kom min kompis Therese till vällingby! Hon bor i södertälje och jag har inte träffat henne sen i november typ.. hon jobbade i norge ett tag och sen har det bara inte blivit av. Men det var kul, hon följde med mig till jobbet och åt där innan hon åkte igen :)

Nu har jag precis fixat en e-legitimation, för jag ville gå in på skatteverket och kolla mitt skattebesked, man kan ju se det preliminära nu.. men då var det tekniskt fel på hemsidan så jag kan inte se, typiskt :/

Idag är det iallafall löning för många så jag hoppas på mycket att göra på jobbet! Då går det fort och är mycket roligare än att stå och glo som jag får göra ganska mycket nuförtiden..

Jag vill deklarera! Har aldrig gjort det förut ju så det blir min första gång :) men det börjar väl skickas ut nu så jag hoppas jag får snart också :) jag vågar inte göra det på skatteverkets hemsida för jag vet inte riktigt hur man gör..





Men nu ska jag hoppa in i duschen snart och göra mig i ordning.. c ya! ♥

Måndag

Hej bloggen!

Fyy faaan för snö! Men solen skiner iallafall och det är ju bra, då kanske allt smälter bort fort.. vi kan ju hoppas! :)
Jag känner mig jävligt seg men ska ta en till kopp kaffe och en dusch så piggnar jag nog till. Sen innan jobbet ska jag lämna in mobilen på lagning... fan alltså. Man blir ju så handikappad utan mobil.. jag får väl leta fram någon gammal stenåldersmobil här hemma att ha så länge, men jag vill ju ha min..

Nu: kaffe och dusch. Sen: jobb!

Hejdå! ♥

Sunday bloody sunday

Hej bloggen!

Igår var jag som sagt barnvakt.. vi la oss i varsin säng och glodde på film, i mitten av den andra filmen blev syrran trött och la sig så jag kollade klart på filmen och la mig sen också, ganska tidigt. Skönt att inte sitta uppe hela natten bara för att det e helg!

Jag är i en sån period att på helgen vill jag bara vara hemma och ta det lugnt, typ.. visst, det kan vara kul att gå och ta några öl en kväll eller åka någonstans och shoppa lite eller kolla runt, man vill ju inte vara helt isolerad men annars så.. home sweet home. Ibland kommer en sån period och det behövs nog, att inte bara festa järnet hela tiden. Så sparar man lite pengar också :)







Idag har jag bara fixat och donat lite här hemma; bytt lakan, burit tillbaka teven till hyllan i mitt rum (som jag och lillebror bar ut när jag tömde hyllan för jag trodde att storebror skulle komma och montera ner den), vattnat alla blommor och planterat om min gröna lilla växt som var bredvid julblomman jag fick av en gäst på jobbet. Julblomman var ju stendöd nu, haha.. så den gröna växten fick en egen liten kruka istället :) fast bladen e jättetorra så jag hoppas att den repar sig..!


Före:

  


Efter:

 

Gamla stan

Hej bloggen!

Idag åkte jag och min syster till gamla stan, för jag skulle köpa en grej :) det e Sandras födelsedagspresent, hon fyller 20 nästa vecka... den är jättefin iallafall och jag tror att hon blir jätteglad! :D Hoppas det iallafall!

Det e så fint i gamla stan, jag måste åka dit oftare.. så himla mysigt när allt ser så gammaldags ut :)

För övrigt så e jag jävligt irriterad på min mobil som har fuckat ur totalt sen igår.. helt plötsligt så bara sluta den funka, när jag tryckte på en knapp så hände inget och den hänger sig hela tiden och stänger av sig själv! :/ Nu tänkte jag lägga ut bilder som jag tog idag men mobiljäveln "initierar synkronisering" jättelänge och kopplar ifrån sig själv hela tiden så palla.. haha vad argt det låter men men..

Jag ska iallafall vara barnvakt ikväll för mamma ska ut, så vi ska väl ha myskväll här hemma och kolla på film :D

Trevlig helg ♥



Okej nu funkar det!! :)


Emmeline







Jag med min nya jacka :)




Ett fint skyltfönster.. fast inte så vårinspirerande direkt :P





Torsdag

Godmorgon bloggen!

Jag blir på så bra humör när solen skiner, hoppas att det fortsätter... :D

Igår innan jobbet så köpte jag doppresent till Alicia.. men vad det är kan jag inte skriva här ännu hehe.. jättefint iallafall!

Nu ska jag snart sitta med naglarna i en skål med aceton, jag måste ta bort dom här jäkla akrylnaglarna... jag vill inte egentligen, men dom blir så fula av mitt jobb så det ser för jävligt ut. Det e ingen idé att betala flera hundra för att dom ska hålla i en vecka alltså... får vänta tills jag bytt jobb :) hoppas bara att mina egna naglar under sitter kvar sen... :S

Mer än så hade jag inte för tillfället... ha det bra!


(P.s. Mathias, jag har ingen, får fixa sen!)

Tisdag

Todiloo..

Idag innan jobbet så mötte jag Sandra en snabbis, hon följde med mig till frisören för jag skulle säga att jag inte var helt nöjd. Alltså: jag skulle färga "mörkmörkbrunt" för 2 veckor sen, men i början såg det ganska svart ut och jag tänkte att det går väl ur lite efter ett par tvättar, men nu har det bara gjort det i topparna tycker jag och i hårbotten ser det svart ut.. och det ville jag inte ha. Iallafall, frisören verkade ganska bestört när jag sa detta och hon och hennes kollega sa att det såg väldigt jämnt ut och inte alls svart.. fast flera har sagt det till mig, så det är inte bara jag. Och när jag väl satt där i frisörstolen idag så såg det jämnt ut med deras belysning, men hemma eller på jobbet gör det inte det??? Jag fattar nada.. ska nog gå till Bobbys hårstudio och få ett andra utlåtande tror jag!

Jag fick sluta kl 20 idag (2 timmar tidigt), såååå skönt för det var helt dött... gick och handlade lite på coop, och gick hem då.. nu ska jag kolla på nyaste Desperate och sen om jag kan släppa datan så ska jag läsa lite :)

Kvällens räddning:



Update

Hej bloggen!

Igår åkte jag till tumba för en kille ringde mig och ville kolla på min moped som jag har till salu, och den står i pappas garage så det var bara att pallra sig upp ur den sköna sängen och åka dit, bakis och jävlig var jag... även fast jag bara drack typ 4 öl i lördags.. jag blir alltid bakis om jag dricker mer än 2, så jobbigt.. aja.
  Vi hade ganska kul i lördags, men vi kom till den där välgörenhetsgalan ganska sent, för det låg tydligen i Rågsved..! Det hade vi ingen aning om, haha.. och det kändes precis som att vara 12 år igen, och gå på disco i skolans matsal.. :P enda skillnaden var att det fanns alkohol. Hahaha..

Jag sov iallafall kvar i tumba och kom hem idag, duschade fort innan jobbet och snackade med storebrorsan som kom hem samtidigt som jag, han har precis fått ett asnice jobb; grattis! :D


Såhär såg jag ut i lördags:






Linne & leggings från H&M
Kjol från Gina Tricot
Stövlar från SkoPunkten


Nu måste jag verkligen sova, godnatt! ♥

Beyoncé - Halo



Bästa låten just nu. Så fint när hon gråter...


Utgång!

Hello!

Idag sov jag lääänge, det behövdes verkligen.. och ikväll ska jag, Amira och hennes kompis från dalarna gå ut :D vi vet inte exakt vart vi ska men vi ska iallafall gå förbi någon välgörenhetsgala, för det var billiga drinkar där, haha. Det blir nog kul :)

Så om ett tag ska jag väl börja göra mig i ordning, ja det kanske e lite tidigt men det tar ju tid med naglar och hår och allt, haha.

Jag gick och köpte skjortan som jag lagt undan på Gina, och då hittade jag en jättefin kjol också som jag nog ska ha på mig ikväll, och kanske på alicias dop också. På tal om dopet så drömde jag förra natten att jag kom dit utan present! Det var en så jobbig dröm alltså.. jag hade helt glömt bort att köpa present, snacka om jobbigt. Haha, bara för det så ska jag köpa presenten nu på måndag så jag har det klart... ;P

Här e iallafall kjolen:



 
  


Köpte tygskor på DinSko för någon vecka sedan också, som jag har när jag jobbar. Det tog fyra dagar att gå in dom, så igår var första dagen som jag inte fick ont i fötterna i slutet av kvällen! Kommer nog köpa fler par såna här, jag tycker dom blir jättefina med jeans till exempel..





Well well. Klockan e redan halv fyra och jag har bara suttit vid datan och druckit kaffe än så länge.. så nu ska jag försöka göra något vettigt, trevlig  helg! ♥








Onsdag

Hej bloggen!


Idag när jag vaknade så kom Sandra & Alicia hit. Vi tog det lugnt ett tag och jag gjorde mig i ordning, sen gick vi upp till centrum för jag skulle hitta något att ha på mig på Ali's dop i slutet av mars... jag la undan en lång vit skjorta som jag ska köpa imorrn tror jag :) men jag köpte en ny vårjacka/kappa på H&M iallafall!





För övrigt så e jag trött som fan nu... och lite less. Ska kolla på ett O.C-avsnitt och sen bums i säng. Godnatt ♥



Neeeeeheheeeeej


Vaknade på bra humör idag, tills jag satte mig upp i sängen och kollade ut genom fönstret... snö! Fan! Allt var ju borta, senast igår tänkte jag att nu måste det ju bli vår. Gaaaahh.. och det e inte lite snö heller. :(

Jag längtar till egypten. Det e 5 månader kvar, men men.. på tal om det så måste jag vaccinera mig och fixa pass snart. Passet får vänta till nästa lön, men vaccinationen ska jag nog boka idag redan.. svindyrt säkert. Men hellre det än att bli sjuk på semestern liksom!





Nej nu måste jag sluta, så hejdååå! ♥

Måndag

Hello!
Jag kom hem från träningen för en stund sedan. Förra veckan tränade jag bara en gång, dåligt av mig när jag kommit igång så bra..

Och jag har sovit som en stock i min nya säng! Somnade så fort huvvet nuddade kudden, och vaknade inte förrän alarmet ringde i morse.

Nu är det någon dåre som spelar trumpet här ute. Eller i någon lägenhet, vet inte. Liksom varför? Ibland kan man vakna kl 7 på morgonen av den där jäkla trumpeten... inte kul.






Nu måste jag äta något lite snabbt och sen hoppa in i duschen. C ya



Sääääng

Hello!

I morse hämtade jag sängen!
  Så himla snälla, dom som hjälpte mig, jag behövde inte bära någonting :) och inte ville dom ha betalt heller, jag får bjuda dom på något på jobbet istället :) helt perfekt, nu kan jag köpa en bra bäddmadrass istället.

Och kvinnan som jag fick sängen av e ju också en ängel.. sängen e jättefin! Jag vågade inte riktigt hoppas på så mycket innan, men den e helfräsch.. fick två tillhörande nattduksbord också, och ett fint överkast som e vitt med marinblåa blommor typ.


  




Visst, sängen tar ju upp typ 90% av rummet nu men så får det vara. Jag får hoppas på att jag får en egen lägenhet snart...

Nu har jag precis käkat pannkakor. Ska kolla på ett avsnitt av O.C, sen blir det en lång dusch och fixa naglarna.


Puss ♥

Dagens shopping

Heeeej!

Idag har jag varit i stan en snabbis och sen i Kista och shoppat lite. Jag blev kär.... i ett par stövlar! Dom e såååå fina! :D


Stövlar från SkoPunkten







Skinnloafers




Linne från Cubus





Ball munkjacka från Cubus




Jättesnygg till mitt nästan svarta hår faktiskt




Nu ska jag och mamma försöka montera ner brorsans hylla här i mitt rum så sängen får plats här imorrn :)  ♥


Fredag

Hej!

Nu har jag plockat ur min storebrors hylla som var full med hans grejer, för på söndag morgon ska jag hämta min 180-säng som jag fick av en gäst på jobbet så jag måste göra plats i mitt lilla rum... jättesnälla gäster jag har på mitt jobb asså, jag ska få hjälp av två snubbar att hämta sängen med släp och allt :D jag kan ju knappast bära den hehe.
  Jag hoppas storebror kommer och monterar ner hyllan ikväll för sånt där e inte direkt min starkaste sida.. hyllan måste ut för att min nya säng ska få plats :D

Vi skulle fan behöva ta ut massor med grejer ur lägenheten, både till förråd och grovsopor. Det känns som att det står onödiga grejer överallt och sånt hatar jag.. jag älskar att rensa och slänga saker, haha.. men i förrådet blir allt stulet så det går ju inte..

Förresten så vet jag vad det var som hände igår när ambulanserna var här! Det brann i en lägenhet, och en man dog. Han hoppade från 8:e våningen och missade kudden nere på marken, och dog på sjukhuset. Så himla hemskt :( men vet inte hur gammal killen var. Läs mer  här---> sthlm city



(bild: google)



Det sjuka är att senare på kvällen, vid 21-tiden, så brann det igen här i grimsta i ett annat hus i en källare. Så det måste väl vara anlagt? Hur stora e oddsen att det brinner i samma område 2 ggr på en dag? Vafan e det för jävla dåre som anlägger bränder.. hoppas han/hon åker fast! Jag vill fan inte brinna inne. Läs mer här --->SvD

Jaja, nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig i ordning för jobbet. Jag e på bra humör idag så jag hoppas det blir kul och mycket folk! :) Amira jobbar idag också, det e alltid kul. pusshej, trevlig helg! ♥

Ny hårfärg + drama

Hej!

Idag har jag varit hos frisören, toppat mig och färgat håret :D jag ville ha "jättemörkbrunt", typ så mörkt det går utan att vara svart.. det blev jättefint, jag tycker det lutar lite åt det svarta hållet iförsig men det går nog ur lite efter några tvättar. Jag e nöjd iallafall (och har samma färg i hela håret, istället för som innan; en dm utväxt och olika nyanser av rödbrunt i topparna) :)



När jag var på väg hem så såg jag att det har hänt något här ute, en bit bort längs gatan.. en polisbil står här nere och dirigerar bilarna att inte åka uppför gatan, en helikopter är i luften och 2 ambulanser + en brandbil har kommit :S undra vad som hänt...

Det tog ju ganska lång tid hos frisören så nu har jag lite bråttom. Ciao! ♥

Måndag

Hej bloggen!
  I lördags åkte jag till tumba, och kom hem för ett tag sen idag. Jag blev så lat efter maten igår (vi grillade!) så jag pallade inte åka hem, så jag stannade en natt till istället..
  Igår åkte vi till Skärholmen och shoppade lite :D Men jag köpte bara ett par leggingsjeans från Vila, och jag hoppas dom e bättre än Gina Tricot's för dom e lite obekväma faktiskt.. skulle köpa ett par skor också som var på rea men det blev massa strul med det för dom hittade inte dom skorna inne på lagret, vetefan varför dom hade skon ute i butiken då.. klantigt!

Hot shots



Greger ville kolla läget mellan lakanet och madrassen när jag bäddade



Det var lugnt därinne så han kunde blunda en stund



Jag fick 2 kompisar i fotändan i morse :)



Myspys i morse




  I morse väcktes jag 1½ timme för tidigt av en lillebror som kom in i rummet och skrek. Kunde inte somna om efter det heller så jag lär ju vara ganska trött ikväll.. Inte kul :(

När jag kom till vällingby så tvingade jag mig själv till att träna, men det kändes inte så himla bra efteråt ändå, jag fick huvudvärk :/ men men.. nu ska jag ta en dusch. ♥

RSS 2.0