Tempo tempo!

Hej bloggen!

Tänk att det redan e torsdag, och imorgon e det fredag. Mina veckor går verkligen jättefort, och då har jag tillochmed varit ledig 3 dagar i rad den här veckan.. helt sjukt. Snart är det liksom jul! Det e fan inte ens 2 månader kvar.. 
  För ett par veckor sen blev man ju nästan irriterad över att kylan kom men nu längtar jag till julen! Det e så mysigt med allt julpynt.. :)

Det kom nyss en katalog i brevlådan från IKEA med massa fina julgrejer... jag vill haaa... nej men nu måste jag hoppa in i duschen, och sen jobba! Pusshej ♥




Längtar ni inte bara liiite ? :)




Onsdag

Hej hej!

Då var min lilla ledighet snart slut, börjar jobba kl 15.. var och tränade tidigare idag också, så ska snart hoppa in i duschen och göra mig i ordning för jobbet. Har faktiskt saknat det lite, så det ska bli skönt att jobba idag.

Självklart blev det krångel med min beställning på mobilen.. betalade med mammas kort för att jag inte har internetbank än, och ville inte ta postförskott och hålla på, så det blev något signaturfel eftersom kortet var ju inte registrerat på mitt namn.. gaah! Nu har jag iallafall gjort en ny beställning i mammas namn, så jag får hoppas att mobilen hinner komma innan helgen, annars får jag ju vänta till nästa vecka.

Nu blev jag lite hungrig så ska kika lite i kylskåpet... puss hej ♥








Nokia 6500 Slide

Hej hej!

Nu har jag beställt en ny mobil :D längtar tills den kommer.. min Samsung som jag har nu e skitjobbig; den laddar ur jättefort så det e verkligen dags för en ny.

Det blev en Nokia den här gången, och det var mycket billigare att beställa från internet än att köpa den i affären.. en hel tusenlapp tjänar jag :) så jag hoppas det inte blir något krångel nu, bara. (peppar peppar!)










If I were a boy

Hej bloggen!

Nu sitter jag och käkar omelett, ska snart göra mig i ordning och möta Sandra nånstans.
Igår köpte jag en kofta och en munkjacka... hihi mycket shopping på sista tiden (och det behövdes verkligen) men nu ere slut med det :) koftan var faktiskt på rea, så det var tur att jag inte köpte den för 2 veckor sen när jag tänkte det, hoho..



Fina va? Båda från GT..

Nu måste jag nog skynda mig lite.... sen när mamma har slutat så ska vi gå o köpa en ny mobil till mig, woho! :D


Nothing's sweet about me

Hej bloggen!

Jag e ledig idag, så jag e hemma och tar det lugnt. Imorgon e jag också ledig och då ska jag följa med Sandra på det sista ultraljudet, spännande :) sen är det bara två veckor kvar och sen kan Alicia komma ut närsomhelst, woho..

Jag skulle egentligen gå och träna idag på morgonen men jag har världens mensvärk och nu fick jag ont i huvvet också så jag skippar nog det. Kanske går dit ikväll istället..

På lördag e jag bjuden på Halloween fest hemma hos min storebrors flickvän och hennes familj.. så jag hoppas att jag kan få ledigt från jobbet då, för det skulle verkligen vara jättekul. Undra vad man ska klä ut sig till? :)





Shopping igen!

Hej bloggen!

Idag var jag och mamma och shoppade lite i stan. Jag var ju såklart tvungen att köpa fler jeans när jag köpte ett par nya förra veckan, kan ju inte ta på mig mina gamla fula som inte sitter lika fint hihi.. så det blev två nya idag på Gina Tricot + ett par skor från Skokanonen. Här får ni se:

Bruna stövletter (?) eller vad det nu heter.. fina iallafall :P
    


Ett par svarta jeans & ett par mörkblåa... :)



Vi åt lite pizza på Pizza Hut också, och sen gick vi till Grill där jag praktiserade i våras och jag fick minsann lite rabatt av en gammal kollega där.. hihi det var ju snällt. Nu ska jag ta en cigg på balkongen och sen kolla på en film om jag orkar... sen blir det sängen! Pusshej!

Shopping

Hej bloggen!

Igårkväll efter jobbet så gick jag hem till mammas kompis där det var 1-årskalas, och sen när vi skulle gå hem så tvingade jag med mamma till krogen bredvid så tog vi en öl..

Idag gick vi upp till vällingby centrum och shoppade lite och jag e jättenöjd med min shopping... här e bilder på mina fynd:

Jeans från Gina Tricot, sitter som en smäck :) Jag älskar mina nya jeans!



Klänning & t-shirt, också från Gina Tricot.. klänningen hade jag redan i mörkblått också :)



Och sist men inte minst, underkläder från H&M...



Mindre kul är att när lönen kommer så e jag skyldig Mami en slant för detta, hihi... men det var det värt..
  Imorgon på förmiddagen ska jag till Curves, det där nya gymmet (jag tror att det e ganska nytt iallafall?)... jag hoppas att jag tycker om stället så jag vill börja där, för det som e så bra e att det bara e för tjejer.. och om man donerar 300 kr till cancerforskning så slipper man serviceavgiften så det e ju bra.

Nu ska jag titta på "Tusenbröder - Återkomsten", sen blir det nog ganska tidig kväll för jag får inte så lång sovmorgon imorrn... c ya! ♥

Change of plans

Hallå hallå..

Idag skulle jag ju vara ledig egentligen, men kollegan blev sjuk så jag ska jobba iallafall :/ Det blir ett ganska kort pass eftersom jag inte har varit ledig på hela veckan, så jag börjar kl 14.. ska strax hoppa in i duschen.

Nästan alltid innan jag somnar så brukar jag slötitta på en film, för det finns inga tv-kanaler i mitt rum än, bara en tv & video. Det brukar vara lite svårt att välja film för de bästa filmerna e ju på dvd.. Men häromdagen hittade jag Ninja Kids, haha! Vi har massa roliga gamla filmer som e inspelade, på vhs.. och inatt kollade jag på Pippi Långstrump på de sju haven; hahaha det e så roligt när dom springer omkring på stranden och ropar "Oskar! Oooskaaar!" :D

Men nu e det duschen som gäller, pusshej! ♥

Curves...

Hello!

Om ett tag börjar jag jobba, sen e jag ledig hela helgen.. det ska bli skönt :)
  Idag skulle jag & min arbetskollega egentligen gå till ett gym som heter Curves, för vi kanske ska börja gymma där och då skulle vi ha "introduktion" i förmiddags, göra en kroppsanalys och sånt.. Men kollegan försov sig, tror jag. Jag ringde och ringde och ringde henne (jag skulle ringa och väcka henne) men fick inget svar så jag bokade om tiden till måndag istället. Jag hoppas det e bra där för det ligger här i vällingby så det blir nära och bra... och priset var också bra.

Och i onsdags så sms:ade jag till typ halva min telefonlista att kolla på Efterlyst, för Sandra skulle ju vara med.. dom spelade in för 2 veckor sedan och sa det datumet till henne. Men icke...! Jag fick sluta tidigare så jag sprang hem vid halv tio med Sandra i mobilen för att inte missa något, och så var hon inte ens med... :( men men, hon kanske e med nästa vecka då.

Jaha, vad händer i helgen då? Imorgon e jag och familjen bjudna hem till mammas kompis på en liten fest eller något, men det är på dagen.. sedan vet jag inte vad jag ska hitta på, men något blir det nog.

Nej men det var nog allt för tillfället! Pusshej ♥

Kändisar på Joseph's

Hello!

I söndags var ju min lediga dag så jag åkte till tumba och sov över där.
  På måndag morgon var jag sååå jävla trött för jag hade bara sovit 3 timmar typ, men jag levde ju iallafall så jag åkte till Huddinge och mötte Sandra, sen åkte vi till Huddinge sjukhus för Sandra skulle på ultraljud, och hon fick ett kort med sig där man ser ansiktet på babyn skitbra! Vi var helt fascinerade, det e så himla ballt att man kan kolla på barnet i magen, tycker jag.. och att man kunde se själva ansiktet så bra.
  Sedan jobbade jag och det var inte kul alls när jag var så trött, men det gick bra iallafall.

Idag serverade jag ingen mindre än Magnus Betnér och hans lilla dotter. Och så åt han min favoritpasta också, haha.




   

(bilder: google)




Well, well! Nu sitter jag här och käkar omelett och så ska jag kolla på Tusenbröder. C ya!

Fredag

Hej bloggen!
Jag har blivit skitdålig på att blogga... inte för att det är så många som läser min blogg men ändå, haha... jag skyller iallafall allt på mina arbetstider.. :P

Jag jobbar imorrn också och nu gäspar jag sisådär varannan sekund så jag borde väl gå och sussa men jag tror jag ska se på ett avsnitt av Tusenbröder först.. :) Det är nog Sveriges bästa serie. Den gick på teve för några år sen tror jag, men jag och min kusin laddade hem den och nu har jag gjort det igen :D den e sååååå bra, Ola Rapace är bäst!

     



Ledig

Hej bloggen!

Idag är jag ledig så jag tog lite sovmorgon och klev upp för en timme sen.. och nu tänkte jag söka massa jobb. Det tar faktiskt tid att göra det och på sista tiden har jag inte varit så aktiv på den fronten, när jag har jobbat och så... så nu är ju verkligen en bra dag att göra det. Jag tycker ju faktiskt om att jobba på Joseph's men det är synd att det bara är kvällar..  för man gör faktiskt inte så mycket på dagen före halv tre, de flesta jobbar ju då?

Jag vill ha en lägenhet i vällingby området.... så om du ser en eller har en, säg till mig då :)

Bye bye!

Måndag

Hej!

Jag kom inte i säng förrän vid 12-tiden igårkväll, och i morse fick jag nästan slita upp mig själv.. skittrött!
Idag ska jag iallafall bara jobba, börjar halv tre som vanligt.

Jag har vissa perioder när jag drömmer skitmycket, och vissa där jag nästan aldrig drömmer.. alltså drömmer som när man sover, menar jag.. och nu har jag börjat drömma skitmycket igen. Det är skitkul, men man blir alltid så fundersam om vad man fick allt ifrån?
  Inatt drömde jag (bland annat) att jag & Sandra skulle dra till Thailand en vecka, och jag hade glömt bort det... så vips ringer hon mig och säger att hon e framme, och undrar vart jag är. Och jag hade inte ens bokat biljetten, eller tagit ledigt från jobbet! Haha, och lönen skulle inte komma förrän om ett par dagar... Jag var till och med tvungen att kolla datumet på mobilen när jag vaknade, men blir ju så förvirrad ibland... hahaha!

Men men, nu ska jag strax hoppa in i duschen och sedan fixa naglarna lite. Dom börjar bli långa igen...! :D

pusshej!


PS. Jag vet att typ forskare och experter säger att man drömmer flera drömmar varje natt, men jag menar såklart såna drömmar som man kommer ihåg när man har vaknat.. DS.

Smeden Reunion

Hej hej!
  Igår hade min sköna gamla klass från Smedshagsskolan en reunion. Vi hade jätteroligt! :D
Dagen började med att jag gick och klippte mig på Bobbys Hårstudio, Bobby Oduncu's nyöppnade salong här i vällingby centrum.. det blev ganska kort, lite nedanför axlarna typ men det är ganska fint iallafall :)
  Sedan gick jag och lillasyster runt i vby och letade efter något jag kunde ha på mig på kvällen, hittade en klänning på Gina Tricot och en munkjacka med krage på H&M så det fick bli det.

Sedan kom Sandra hem till mig, jag gjorde mig i ordning och vi åkte till Nivå. Vi kom dit före alla andra, men vi fick ganska fort sällskap.... sedan efter nivå så stack vi till Kaos, där våran kompis kompis hade födelsedagsfest... och vid 2 så åkte alla till McDonald's och sedan hem, jag kom hem vid 3 och slocknade ganska fort till en film...

Idag vaknade jag vid 10 och kunde inte somna om, ganska störande.. så jag e jättetrött nu så det blir nog tidig kväll idag tror jag... upp och jobba imorgon...!

Nu ska jag nog ladda ner någon bra film eller nåt... dricka massa vatten (bakis) och försöka att inte somna i stolen. Puss hej!

Onsdag

Hello!
  Igår laddade jag hem lite avsnitt från olika serier som jag ska ta och titta på nu, sen börjar jag jobba 16.00.. skönt med sovmorgon :)
  Fick en inbjudan till en Reunion idag, med gamla klassen! :D Det är på lördag kväll och börjar på Nivå, det blir nog jätteroligt så jag hoppas att chefen tillåter mig att sluta tidigare på lördag.. *hoppas-hoppas-hoppas* måste hinna färga håret innan bara, det ser inte okej ut just nu.. dumma hårfärg.

Mamma fick ett guldfat med två ljus som födelsedagspresent, från Lagerhaus. Jättefint tycker jag :)



Serier var det, ja... hejdå!

RSS 2.0