Fredag

Hej hej!

Idag har jag tränat  :) igår blev det inget..
Sandra var med i "Efter 10" med Malou, i tv4 igår :D det var kul att se, sedan så möttes vi i vällingby.. käkade på Donken och kollade runt lite. Alicia blir bara mer och mer lik Sandra för varje dag som går typ, haha.. hon e så söt, min guddotter :)



(bild: expressen.se)


Igår var en riktigt dålig dag.. den började ju bra, och slutade okej, men däremellan så var det skit. Men man vet aldrig vem som läser här, så det får förbli lite hemligt..

Men nu e pizzan i ugnen klar så jag måste sluta. Sen ska jag duscha och gå till jobbet! pusshej ♥

If you weren't real, I'd make you up

Hej bloggen!

Jag e så himla dålig på att blogga ibland.. men men, snart ska jag få en jättesnygg design som min bror ska fixa, då kommer bloggen se lite roligare ut :)

Igår tränade jag! Nu e jag så gott som frisk så nu ska jag träna som fan, har jag bestämt. Men i morse så snoozade jag typ en timme, inte bra... känner mig helt seg nu. Gjorde en smoothie till frukost, men jag gav halva till min lillasyster som ligger i sängen och e jättesjuk. Stackaren :(
  Jag mätte mig igår också, innan jag tränade. Sedan jag började där (slutet på oktober) så har jag minskat 1,6 kg och sammanlagt 8 cm, på olika ställen på kroppen då, och minskat 1% kroppsfett.. och då har jag bara tränat 14 ggr tydligen. Det e jättelite. Men det e ju för att jag blivit jätteförkyld ett par gånger och då ska man inte träna..

Jag har ingen lust att jobba idag egentligen.. men inte att vara hemma heller, haha. Men det e ju både löning och onsdag idag, så det blir nog kul :) det borde vara mycket folk då tycker jag.. fast å andra sidan så e det typ alltid helt dött nuförtiden pga lågkonjunkturen. Kan det ta slut någon gång så jag får något att göra på jobbet?

Och kan snön försvinna så våren kan komma? Jag vill ha vår och sol!




Nu måste jag nog käka något och duscha och göra mig i ordning. Ha det bra, pusshej! ♥


Lördag

Hej bloggen!

Idag sov jag jättelänge, det behövdes...
När jag hade varit vaken ett tag så sorterade jag min hög med papper som låg på fönsterbrädan; massa lönerapporter, fakturor och sånt, så nu ligger allt organiserat i en pärm :D



Rensade min garderob lite också, men det var inte så längesen jag gjorde det så det blev inte så mycket... hehe jag älskar att rensa :)

Gick med mamma och syrran och handlade lite för ett par timmar sen också, och har fixat lite på datorn... Så mycket annat har inte hänt idag, skulle egentligen till Tumba idag men det får bli nästa helg istället. Har nog sagt så ett par gånger men nu är det säkert.

På måndag ska jag tillbaka till synoptik med glasögonen tror jag, jag vet inte om det har blivit något fel eller om det bara e jag som inte e van med glasögonen än men det känns konstigt som fan... jag ser inte helt skarpt på alla avstånd och det ser bara konstigt ut istället, speciellt när jag kollar åt sidorna. Det enda som ser helt bra ut, är rakt fram på nära håll och "jätte"långt håll. Men inte däremellan.. sjukt. aja...



Och mina ögon ser lite mindre ut med glasögonen på, bara för det e så hög styrka i dom, jag med mina extremt dåliga syn... :( men men, snygga e dom ju iaf!

Nu ska jag äta choklad! Trevlig helg ♥


Rubrik?

Hello bloggen!

Nu sitter jag vid mammas stationära dator och väntar på att Lost ska ladda klart, så jag kan krypa ner i sängen med min laptop och kolla på det avsnittet... det går nämligen väldigt långsamt att ladda hem direkt till min data med mitt mobila bredband, så jag brukar föra över filmer och sånt från den stationära istället.

Och gissa vad... jag har mina Dolce&Gabbana brillor på mig! Hihi :) dom var klara idag, så jag sprang direkt från jobbet till synoptik och hämtade dom :D men det känns lite obehagligt eftersom jag e ovan, så jag e helt yr i huvudet... men det blir nog bättre (hoppas jag).. lägger ut en bild på mig som glasögonorm imorrn kanske, om jag har vant mig då vill säga haha..

Nu e Lost färdigladdat, godnatt! ♥

EU-moped klass 1, säljes mycket billigt



Intresserad av att köpa en moppe? Köp min! Jättefin---> Hyosung Rally -05





Todiloo

Hej bloggen!

Nu ska jag snart duscha och göra mig i ordning för jobbet, sitter och snackar med Tres på msn...
Det har inte blivit någon träning för mig ännu den här veckan, e fortfarande förkyld men imorgon kanske...

Jag har egentligen inget vettigt att säga faktiskt.. nej nu börjar det bli lite smått bråttom här så hej svejs! ♥

Lat-söndag

Hej bloggen!

Jag var på lägenhetsvisning idag, det var en jätteliten etta med kokskåp, men den hade stor balkong och det e ju bra... men det var lite klaustrofobivarning på den, "köket" var liksom en liten bänk bara direkt när man kommer in i hallen... jaja. Dom som var där före mig kanske vill ha den, who knows...




Egentligen skulle jag åka till Tumba idag, hem till min pappa och hans fru men jag e så seg och förkyld så jag ska bara vara hemma, tänkte kolla på någon film snart och fixa naglarna... :) men på tal om naglar så gick 2 tippar av igår, så på tisdag ska jag till Jasminakademin och fixa det..

Hämtade ut ett paket från H&M förut också, som innehöll detta:
    


  

Förutom den blåvita bikinin som levereras i maj då... den andra bikinin kostade bara 19:- per del, och shortsen 59:- ..
Nu gäller det bara att träna hårt så man ser någorlunda okej ut i bikini haha..

Jag beställde ju en till bikini från Ellos också men överdelen var för liten så den ska jag skicka tillbaka imorrn.

Men nu får det vara färdigbloggat :) Ha det bra ♥

So sick

Hej hej

Jag har fått en dunderförkylning... :'( ska snart hoppa in i duschen och göra mig klar för att jobba. Härligt...
Mitt huvud känns lika stort som en vattenmelon och näsan rinner, buhu... har tagit någon amerikansk tablett som mamma hade så jag får väl hoppas att den funkar något vidare.

Tränade inte igår heller som jag skulle ha gjort, eftersom jag var sjuk då med. Men men...

Imorgon ska jag på en lägenhetsvisning en gata bort från mig, en liten etta är det. Efter det ska jag bara hem och lata mig och inte gå ut på hela dagen, och hoppas att jag mår bättre på måndag :)

Nej nu ska jag köra ut mamma ur badrummet... ha en trevlig alla ♥-ans dag!!! pusshej

Jueves

Godmorgon..!

Nu har jag precis käkat frukost, ska göra mig i ordning snart och gå upp till centrum... ska kolla runt lite och gå in på synoptik (igen) och beställa mina glas. Haha, har tänkt göra det 2 dagar i rad nu men varje gång jag kommit in dit så måste jag springa till jobbet på en gång nästan... men nu ska jag vara tidig :)

Men men... balkongen och en cigg lockar väldigt mycket just nu... så hejdå! ♥

Tisdag

Heeeej bloggen!

Kom hem från jobbet för ungefär en halvtimme sen, nu ska jag kolla på ett par avsnitt av serier jag har laddat ner och sen sussa. Jävligt hårt att jobba idag, jag har haft konstant och kraftig mensvärk hela dagen... intressant va? haha nej men det var skitjobbigt kan jag lova iallafall..

Gick till synoptik också med glasögonen men hann inte snacka klart där, var tvungen att springa till jobbet så dom ringer nog imorgon. Jävvlar vad dyrt det e med brillor och glas alltså... tack Gud för avbetalning!

Imorgon får jag se hur det går att slita sig ifrån datorn, måste ju komma iväg och träna..

Jaja godnatt! ♥

Toshibaaaa

Hello bloggen!

Just nu är jag jättejätteglad för jag sitter och bloggar från min alldeles egna laptop...! :D Jag åkte till Barkarby idag och köpte den, det blev en toshiba. Skulle egentligen ha en Acer men det erbjudandet gick ut igår, så då blev det denna... och jag e jättenöjd! Den e så himla fin och bra... men mamma tycker att jag e tokig, hmm...? ;)

Iallafall... innan jag åkte och köpte min nya älskling så var jag och gjorde synundersökning, och jag lånade hem ett par brillor som jag har bestämt mig för nu. Ska ta en bättre bild sen när jag orkar...




Idag har jag alltså varit ledig... ska jobba på lördag istället. Och all min lediga tid ska jag ägna åt min toshiba... hehe nej då, jag ska träna också... :P



Men som bilden avslöjar så e jag astrött nu... godnatt!
(den där jäkla nyckelpigan e med på nästan alla kort haha, till slut lyckades jag få bort den)

In i dimman

Hej hej!

Idag ska jag vara med min lillasyster eftersom vi alltid går om varandra; hon går i skolan på dagarna och jag jobbar på kvällarna så vi träffas knappt även fast vi bor i samma lägenhet liksom... vi ska iallafall gå och käka på mitt jobb, och sen ska vi se "Bolt" på bio :)


   


 


Jag var ute på balkongen för en stund sedan, och faan vad dimmigt det e ute! Kul för dom som kör bil... inte...

Igår skulle jag egentligen ha gjort en synundersökning och köpt glasögon, men dom hade glömt att säga att jag inte får sova med linserna på ett par nätter innan synundersökningen så det gick inte att göra. Får istället sova utan dom ett par nätter nu, och gå tillbaka till Synoptik på måndag morgon.. drygt. Jag e ledig på måndag och jobbar nästa lördag (alla ♥-ans dag) istället, för min kompis Amira ville vara ledig på lördag så vi bytte en dag.

Igår shoppade jag lite på Gina Tricot. Egentligen har jag inte råd att shoppa men jag gjorde det ändå...


 



Liknande såna här, jeansleggings! Perfa att jobba i. Köpte två vanliga långärmade tröjor också på rea...
Nej nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig klar! :) trevlig helg! ♥


Workout

Tjenafan

Nu har jag precis kommit hem, jag har varit och tränat... ska hoppa in i duschen strax och göra mig i ordning för jobbet. Jag fick verkligen tvinga mig själv att gå och träna idag, det var sååå nära att jag stannade hemma. Jag måste försöka komma ihåg varje dag hur det känns efteråt, det kanske kan hjälpa mig att komma iväg... för jag måste ju fan ha platt mage innan egypten! :D


Jag klickade hem (bland annat) denna bikini från Ellos.se igår..




Det är värsta rean där så jag kunde inte låta bli :) underdelen kostade 40:- och överdelen 50:- ..

Nej nu måste jag skynda mig. Ha det bra! ♥

Naglar, brillor, egypten!

Hej hej bloggen!

Nu var det ett tag sen jag bloggade igen, men men så blir det ibland... här kommer lite uppdatering iallafall..
I lördags åkte jag till Jasminakademin och gjorde akrylnaglar, för mina gelénaglar blev helt förstörda så jag tog bort dom. Akryl sitter mycket bättre tycker jag :)




 
Sedan på kvällen så skulle jag egentligen festa med Robin och hans kompisar men jag kände mer för att bara vara hemma och dricka lite öl, så min lillebror kom hit och vi kollade på film. :D

I söndags hade jag tråkigt så jag mötte Sandra & Alicia i vby centrum, vi käkade på Donken och sen fick vi för oss att gå och prova glasögon. Jag hittade några par som jag gillade och passade i.. speciellt ett par från Dolce Gabbana, svarta ganska tjocka bågar :S men jag gillade dom.. så jag bokade tid på fredag för synundersökning, det var många år sen sist så nu jävlar hehe... jag undrar hur blind jag e!

I måndags började jag träna igen! Äntligen :) ska dit imorrn med.

Och sist men inte minst, idag bokade jag & min kompis Camilla våran resa till Egypten :D Vi åker den 23:e augusti och det ska bli så jävla skönt! Äntligen utomlands... en vecka.. synd bara att det e nästan 7 månader kvar  :/ men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge, eller hur säger man? Haha..

Check it out!

















Nu ska jag se nyaste avsnittet av Gossip Girl och sen e det sängen som gäller. Natti natti ♥


RSS 2.0