Valborg

Hej bloggen!

Jag känner mig fastlimmad i soffan, fast jag har saker att göra. Skit.. borde egentligen gå till mamma och ringa någon gynmottagning/vårdcentral whatever som kan ta ut p-staven, få tag i bovärden och be honom knipsa upp låset på mitt förråd.. (störande att någon har låst det!), och sedan bära ut en kartong dit, duscha, diska, plocka undan lite.. av allt det här kommer jag bara göra en sak idag innan jobbet. vad effektiv jag känner mig..

Nog om det. Igår ringde en snickare och väckte mig, han ska komma hit på onsdag och fixa en golvlist som fattas.. och kanske något mer om jag hittar något fel. Hehe får gå omkring här med en lupp.. Men nu ska jag väl ta och duscha då. Okej, jag ska diska och plocka undan också, och slänga lite grejer..

Trevlig valborg alla ni som är lediga imorrn & kan festa natten lång!
 Själv ska jag jobbaaaaa... Pusshej ♥

Bättre sent än aldrig

Hej bloggen!

Jag fick sluta lite tidigare idag så jag har väl varit hemma en timme typ.. tänkte lägga in bilderna från helgen nu :) haha..

Lördags: Lotta kom & hämtade mig och så åkte vi till Barkarby och handlade det vi hade tänkt; vardagsrumsbord, soffkuddar, spegel, lite smågrejer, och min fina matta hade Lotta redan köpt :) och en dammsugare!
Och så möblerade vi om lite på balkongen, vi bar ut ett stort grönt bord jag fick av morfar till grovsoporna för det stod bara i vägen.

Min fina vardagsrumshörna








Balkongen...






Fint va?! Balkongen ser lite tom ut nu kanske, men någon matta och lite blommor ska nog göra susen :D
Spegeln jag fick får precis (på millimetern typ!) plats på en vägg i hallen men jag behöver hjälp att sätta upp den bara.. Pappa? haha

Söndag: eftersom jag fick en värsting dammsugare så dammsög jag hela lägenheten, det behövdes.. gjorde hela balkongen också, och vilken skillnad det blev! (se bilden) Dammsög mellan alla springor och allt, undrar hur många spindlar det finns i dammsugarpåsen nu! Usch!

Och så hittade jag en filt på ÖB som matchade med mattan, perfekt.. vi letade i Barkarby men alla var fel färg.. men denna blev bra!




Blåsning


Fan vad blåst man kan vara ibland... åhh vilken besvikelse! Igårkväll var jag inne på H&M's hemsida och så hittade jag hur mycket grejer som helst inne på Sale, som kostade 4,95 och 9,90 kr styck! Jag shoppade som bara den; hade 30 varor för ca 300kr.. och sen när jag skulle logga in så går det inte - fel kundnr hela tiden, fast det inte var det. Hursomhelst, jag skulle försöka igen nu idag då.. går fortf inte. Då ser jag en liiten liten text i högra hörnet: Finland!!! Fan!! Alla priser var ju i euro! 4,90 = 49 !! Hahahah.. jag som tänkte: åh, rena rama guldgruvan inne på H&M ju! ;)

Näe, ingen shopping här inte...

.ksdhvf.zujf

Hej bloggen!

Jag blir så less. Jag ska byta ut min p-stav, så i fredags ringde jag till vårdcentralen och fick prata med en ärthjärna som till slut fick fram att jag måste ringa idag (måndag), under telefontiden 8-12. Så i morse klev jag upp hyfsat tidigt, tog på mig träningskläderna och skulle bara springa upp till mamma en snabbis och ringa, sen träna. Ah visst, jag blir runtskickad på telefonen hit och dit och ingen kan göra det här ingreppet och blablabla.. inte ens en barnmorska kan! Vafan e detta? Jag skulle kunna göra det själv, typ.. hursomhelst så måste jag åka till Karolinska för att göra det. Kul! Deras telefontid börjar 13.00 så då är det bara att vänta då. Träna hinner jag inte nu heller...!

Jag tröstar mig med att sitta och snacka med Camilla om egypten.. det e långt kvar, men jag får se till att ha kul så tiden går fort i 17 veckor haha...

Lasagnaaaa

Hej bloggen!

Nu är jag hemma hos mamma, vi gör lasagne, lyssnar på musik och dricker martini. Maten är väl klar om 20 minuter, då ska vi äta på balkongen :)

Jag har haft en toppenhelg, har tagit massa bilder också men har usb-sladden hemma så det blir nog ett långt inlägg om helgen imorgon. Pusshej! ♥

Tiden går fort när man har roligt

Hej bloggen!

Redan fredag! Veckorna går så himla fort nu asså... om 17 veckor ska jag åka till egypten så dom veckorna får gärna gå hur fort som helst haha...


(den här bilden e inte på vårat hotell, vi har ju myyycket större pool mohaha)


Det ska bli helt fantastiskt. efter Egypten skulle jag vilja åka till Thailand tror jag.. om dom utrotar alla thailändska skalbaggar först bara. Nej nu ska jag lägga på ett kol här för jag ska hem till mami och ringa vårdcentralen innan jag jobbar.. pusssshej, trevlig helg! ♥

Torsdag

Hej hej!

Vilket fiiiint sommarväder det var idag, det var inte ens kallt när jag gick hem från jobbet..
Idag var en bra dag på jobbet, det hade kunnat varit lite mer folk men annars så :)

På lördag blir det nog Barkarby igen, ska bli så kul :D sen ska jag storstäda här hemma för jag har fått en dammsugare! Och så var det såklart fullbokat i tvättstugan på söndag, så jag fick boka lördagkväll... :/ jaja.

Jag har fått lite vettigt gjort dom senaste två dagarna iallafall, jag har beställt en ny ugn/spis och en säkerhetsdörr, gått till grovsoporna med sånt jag inte ska ha kvar, och bovärden har varit här och kollat och han skulle se om jag kunde få reducerad hyra någon månad eftersom det inte var städat här när jag flyttade in.. tyvärr så kunde jag inte bevisa så mycket eftersom jag städade själv, men lite iallafall.

Och på söndag ska jag sova länge.

Nu ska jag strax gå och lägga mig. Förresten så hade jag glömt låsa balkongdörren idag när jag gick hemifrån! Ajajaj vad klantigt... visserligen finns det inget handtag utifrån men ändåååå, bottenvåning o allt..... pusshej! ♥

Deklarerat!

Hej bloggen!

Nu sitter jag hemma hos mamma, jag behövde hjälp med min deklaration... men nu är det gjort! Jag började få lite panik att jag skulle glömma bort det och komma på det den 5e maj då det är försent, haha.. skulle blivit lite jobbigt.

I morse gick jag till min bovärd igen och gav honom en lista på mina synpunkter om lägenheten, så han skulle kolla upp lite grejer och jag ska ringa Svenska Bostäder nu angående säkerhetsdörr och ny spis/ugn. Ytterdörren jag har nu är typ en gammal trädörr, går att sparka in hur lätt som helst skulle jag tro... näärå :) men nästan. Jag tar det säkra före det osäkra iallafall!

Jag har nog förresten bestämt mig för den gröna mattan/valnötsborrrrdet, men tänk om det skulle bli skitfult när allt står på plats? Det återstår att se... då har jag iallafall kvitto kvar så världen skulle inte gå under.

Nej nu ska jag skynda mig att ringa SB och kolla om mamma har något käk hemma... pusshej! ♥

Mardröm?

Goddag bloggen!

Inatt drömde jag en mardröm om egyptenresan! Fyyy vad jobbig dröm asså.. i drömmen så var jag på arlanda med typ alla jag känner, och vi skulle till egypten. När vi skulle visa våra pass så kom jag på att jag hade glömt fixa ett. Och ingen biljett hade jag heller! Hahahahha jag blev så ledsen, jag hade ju bokat 23e augusti (som jag har på riktigt) och vi stod där 23e april och skulle åka.
  Det slutade iallafall med att jag kunde åka till egypten med min eu-legitimation, och jag köpte en sistaminuten-biljett för 2000kr. Galet asså.. ännu sjukare är att Paris Hilton stod och kollade biljetterna. Ny karriär? hahaha.

Jag måste fan fixa pass med nästa lön asså, den här drömmen tar jag som en varning! :P

Hmm.. resten av dagen ser väl ut som vanligt. Har nyss ätit, så ska väl duscha och sen jobba om ett tag.

Pusshej! ♥

Vad ska jag välja?

Hej bloggen!

Idag fick jag sluta 21.00 på jobbet för att det var så dött. Förutom det så var allting bra :) Men jag kommer ju inte i säng tidigare ändå haha.. ska nog slå på en film på datorn och lägga mig nu. Får se hur länge jag orkar kolla..

Jag har ett litet dilemma som jag tänkte att du som läser kan hjälpa mig med...


Vilken matta och bord-kombination ska jag välja?





Den bruna mattan med ekmönstrade bordet skulle passa in pga färgerna och "temat" i rummet, risken e bara att det kommer se för tråkigt ut (?)... och den gröna mattan ser så härlig ut och den skulle skära av lite i rummet, en oväntad färg i allt brunt och beigt liksom!
  Det lutar åt den gröna mattan/valnötsbordet men jag vet inte... skriv gärna en kommentar om vad du tycker! :D

(Bild på soffhörnan där det ska stå finns i ett tidigare inlägg, scrolla ner)


Godnatt! ♥


Måndag

Hej!

Igårkväll kom Sandra, Sandra, Alicia & Emelie hit med massa snacks och läsk så vi hade lite tjejkväll :)
Jag hade ont i magen typ hela kvällen, det var inte så kul.. och nu har jag världens jobbigaste mensvärk. Hoppas den går över snart för jag måste ju jobba..

Nu ska jag betala lite räkningar och sen duscha. Och jobba...... Förresten! Igår innan tjejerna skulle åka så var vi ute på balkongen och rökte, och när vi gick in så kom ett monster in också! Stor som fan var den och alla skrek förutom Emelie, hon fick mörda den jäveln och slänga ut den! Uuuusch... jag var skitnojjig efter det haha..

Undra om det finns något medel eller någon grej man kan ha ute på balkongen eller vid dörren som håller äcklen borta? Hmmm... om jag hade varit ensam här när den kom in så hade jag sprungit hem till mamma och sovit där asså.. hahaha. men men, pusshej ♥

Söndag Sunday Domingo

Hellooo...

Helgen har varit skitbra, det har gått fort men jag har hunnit med ganska mycket ändå tycker jag..

I Lördags kom min farbrors fru Lotta och hämtade mig och vi åkte till Barkarby centrum, jag fick min 20årspresent i förskott; Lotta handlade grejer som jag ville ha till min lägenhet :) Så himla snällt, annars hade det tagit myyycket längre tid om jag skulle köpa allting själv..

Vi var på Rusta, Jysk och IKEA... bilderna får tala för sig själva!


Cafébord & 2 stolar, myyyyyys








Vitt duschdraperi




Tvättkorg & papperskorg




Skitsnygga svarta tallrikar

   



Fint va! Jag hittade en spegel och ett vardagsrumsbord på IKEA också men typiskt nog så var båda slut på lagret. Efter det åkte vi tillbaks till Rusta & Jysk för att köpa en matta, soffkuddar och 2 hyllplan till köket (hörnan ovanför spisen) som jag ville ha men då hade dom hunnit stänga! Det var en liten besvikelse mitt i all lycka men jag fick med mig fina grejer hem iallafall och vi ska åka dit igen och köpa det som inte blev nu. Jag är så glad!

På kvällen följde jag med mamma hem till hennes kompis en sväng och satt där ett tag och skrattade massor.. sen gick jag och hämtade min lillasyster Emmeline som varit på kalas, och vi mötte upp Amira som slutade jobba 22. Vi gick hem till mig och tog det lugnt framför teven, drack lite vin och snackade skit.
  Sen åkte Amira hem, Emmeline hade somnat för längesen och jag la mig vid 3 typ. Mysigt att inte sova ensam för en gångs skull :)

Klockan 9 idag ringde väckarklockan, upp och hoppa och gå till tvättstugan kl 10.



Mamma kom och hämtade Emmeline och jag tvättade vidare. Men jag var klar tidigt så Joselyn fick ta mina maskiner, då blev hon glad :D
Jag gick hem och fixade och donade lite, sen gick jag & mamma till Ö&B och Coop och jag handlade lite mat, sen när jag kom hem var det dags för avkoppling! Haha




Resten av kvällen ska jag bara ta det lugnt i soffan, framför teven. Kanske det är någon bra film på tv ikväll?



Fredag

Heeeej!

Nu har jag varit ute lite, fick äntligen tag i min bovärd idag så jag har pratat med honom, sen gick jag hem till mamma och lånade lite tejp.. haha det är så bra ibland att mamma bor 4 minuter härifrån, då kan jag gå dit och låna såna där smågrejer som jag inte har hemma själv.

Efter det gick jag och tränade. En guldstjärna till mig :P
Hämtade ut ett paket i centrum, och på hemvägen gick jag förbi tvättstugan (som är i huset bredvid) och bokade om min tid som jag bokade igårkväll.. för när jag kom in dit blev jag plötsligt jättekissnödig så jag skyndade mig och det blev ingen bra bokning haha.. istället för 7.00 på morgonen på söndag, har jag nu 10.00! Mycket bättre.

Nu ska jag ta en dusch och sen jobba. Igår var en jättebra dag på jobbet, hoppas att det blir mycket folk idag med. Amira ska också jobba :)

Pusshej och trevlig helg!


Torsdagkväll

Hej bloggen!

Idag har jag haft en bra dag :)
Tränade idag också för första gången på 2 veckor typ, det kändes bra. Jag har haft massa annat för mig på förmiddagarna med flytten och så, så jag har inte haft tid (läs: varit lat)....

Nu började CSI på teven så jag ska kolla på det och sen sova... godnatt!

Onsdag 15:e april

Hej bloggen!

Idag vaknade jag av ett roligt telefonsamtal :) Pappas fru ringde och sa att vi ska åka till ikea någon helg framöver och min farbrors fru ska hjälpa mig att köpa lite grejer! Jag måste bara skriva en lista på vad jag behöver, men det är inte så mycket. Men jag blev jätteglad iallafall :D älskar min släkt!

Igårkväll hade jag inte lika roligt iallafall, jag fick så j*vla ont på ena sidan av magen så jag var tvungen att gå hem från jobbet. Det gjorde så ont att jag började böla tillochmed... gick hem till mamma och vilade lite och sen gick det över som tur var. Det var inte kul asså... kunde knappt röra mig.

Men men, här kommer lite bilder på min lya!


Mitt lilla kök




    



En del av vardagsrummet




    



Det är allt ni får se :P just nu iallafall.
Nu ska jag diska lite och sen göra mig i ordning för jobbet.
Pusshej ♥


Tisdag

Hej bloggen!

Jag har inte haft lust att blogga dom senaste dagarna så därför har det varit lite dött här.. eller jag har velat blogga men då har det dykt upp något annat. jaja..

I torsdags när jag kom hem efter jobbet så ringde mamma och frågade om jag ville komma dit och dricka lite öl som hon hade köpt till mig, så jag gick dit och då ringde Sandra och frågade om jag ville festa med dom hemma hos hennes bror. Så Sandra & Sandra (kims tjej) hämtade mig hemma och så åkte vi till hässelby gård och festade. Jag kom inte hem och i säng förrän kl 5, fick fem timmars sömn och sen upp och jobba kl 12..

Som tur för mig var så stängde vi tidigt så jag fick sluta 20.30 istället för 22 :) Då gick jag till krogen nedanför mamma och drack en öl medan jag väntade på min pizza som jag skulle ta med mig hem, men jag träffade en stammis från mitt jobb så jag satt och snackade med honom och sen träffade jag en jättetrevlig tjej där som e nyinflyttad :D Sedan visade det sig att hon bor i huset bakom mig så vi e grannar, kul!

I lördags åkte jag till tumba för min pappas fru skulle ha 40årsfest. Det var trevligt och roligt som vanligt, jättegod mat och hon fick jättefina presenter.


Utan och med blixt
En av Leenas presenter


  


Min myskatt Kunta





Jolly ligger i soffan med tungan ute som vanligt :)




  Men jag har märkt att det händer mycket här där jag bor... när jag klev utanför porten i lördags så ser jag att det ligger vitt skum över hela marken.. så går jag runt hörnet och då står det en helt slaktad bil där, uppbränd! Och mamma berättade att det var 2 bilar som hade blivit uppbrända. Det var fest någonstans i mitt hus den natten, dom stängde av musiken vid 2 typ.. tur det för jag skulle precis sova då.

Iallafall.. jag sov i tumba och åkte hem på söndagen. Gick hem till mamma och lånade hennes tvättmaskin, hehe.. hann inte boka tvättstugan, så.. sen gick jag och tjejen från i fredags; Joselyn, till vällingby och jag handlade hem lite mat.
  Vi skiljdes åt och möttes upp igen och gick och satte oss på uteserveringen och tog en öl och snackade skit. Sen gick vi till en krog i centrum och tog en öl innan dom stängde, sen hem till Joselyn och sen gick jag hem och sov.


Joselyn



Jag vaknade igår och tog det lugnt, börjar ju ändå inte jobba förrän halv tre... aah visst, tio över tolv ringde min chef och frågade vartfan jag var, för jag skulle tydligen börja 12 (pga annandag påsk) !! Det hade jag ingen aning om för ingen hade sagt det, så jag tar inte åt mig av det... Men blir ändå irriterad för jag har aldrig varit sen till jobbet förut.


Vilket långt inlägg det här blev haha... nu ska jag sätta lite fart här, duscha och gå till jobbet. Hörs kanske ikväll, jag tänkte lägga ut några bilder på lägenheten! Pusshej ♥
 

Bloggtorka

Hej bloggen!

Nu e jag hemma hos mamma och lånar hennes internet lite, för mitt har blivit jättesegt. Men jag ringde nyss Tele2 och fick en lösning på problemet så jag ska försöka fixa det ikväll, så jag kan blogga :)

Jag har sovit i min lägenhet sen i söndags, och det har gått jättebra. Jag var lite nojig första kvällen men sen bestämde jag mig för att bara slappna av, jag måste ju vänja mig liksom.. så då somnade jag som en stock!

I måndags fick jag hem skinnsofforna av Sandras storebror Kim, han körde dit dom och ställde dom på plats och allt medan jag var på jobbet och det blev jättebra. Snacka om bekvämt :)

Har tänkt lägga ut bilder på lägenheten, hur det ser ut nu när allt e klart (förutom det som ska målas/tapetseras om då) men idag var det inget solsken minsann, så jag väntar på det, då kan jag ta fina bilder :D
 
Och så har jag förgäves försökt få tag på min bovärd, för min innerdörr e helt trasig så man kan se in i den! Och så vill jag ha en säkerhetsdörr, och så ska jag klaga på städningen.. usch vad äckligt vissa grejer var alltså. Men nu e ju allt städat och fint som tur är, men det hade ju underlättat väldigt mycket om förra hyresgästen hade städat lite efter sig också...

Men nu måste jag skynda mig upp till centrum, ska hämta ut min boxer (äntligen!) som kommit på posten, och sen jobba!

Pusshej ♥


Städa städa städaaa!

Hej bloggen!

Jag är verkligen sååå trött just nu.. ska gå och lägga mig snart. Jag klev upp klockan 8 i morse och har varit i lägenheten hela dagen och städat, och fått ditkört nästan alla mina grejer. Plus att vi städade i torsdags och igår också.. så ni förstår väl att det inte var städat överhuvudtaget.. (eller nånsin typ..!)
  Jag fick en teve och ett bord på hjul av min morfar idag också :D perfekt.

Imorgon ska det sista göras. Morfar kommer och hjälper till att köra sängen och lite smågrejer, och pappa och Leena kommer med ett bord och så.. Dom kom idag med massa grejer som jag haft i deras garage, jag vet inte hur jag lyckats få så mycket... behöver typ inte köpa något, men det är så himla bra! :)

Nu har jag precis fixat hemförsäkring, och imorgon får jag 2 skinnsoffor! Eller det var tänkt att dom skulle komma idag men så vart det inte så jag hoppas det blir imorgon.. och om allt går som planerat så ska jag sova hemma i min lägenhet imorrn också, kul! Jag har inga tv-kanaler än, men jag har ju datorn så jag klarar mig nog ett par dagar..

Om jag hinner bli klar med allt imorrn så ska jag ta kort och lägga ut här :) iallafall bli klar med hur det ska vara så länge, för jag ska måla lite här och där senare men det får vänta. Kan ju inte göra allt på en gång..
 
Men men, vi hörs imorrn. Pusshej! ♥


Överlycklig

Hej bloggen!

Idag var den lyckligaste dagen på länge för mig. Jag gick och skrev kontraktet, sen raka vägen till bovärden som var på kontoret i huset precis bredvid min lägenhet, och hämtade alla nycklarna. Sen skyndade vi oss in och jag blev såååå glad, lägenheten är så fin och jag blev inte ett dugg besviken. Så skönt :)

Jag har både balkong och badkar, kan det bli bättre? Rummet är stort och ljust, och jaa... längs ena väggen i rummet är det stora fönster och balkongdörr i mitten då.. till och med en grind till balkongen har jag :) så man kan gå ut på gräsplätten om man skulle vilja det.

Och badrummet är jättefräscht, golvet är ljusblått/vitt melerat typ så det ser ut som en himmel...!
Killen som bodde i lägenheten före mig hade lämnat en stor vit garderob också, perfekt eftersom jag inte har någon... och en skitsnygg liten hatthylla i hallen.

Bilder kommer!!!


Jag är överlycklig. Och övertrött. Nu har jag duschat, adressändrat, och ska strax sova. Imorgon bitti ska jag förbi Ö&B när dom öppnar och köpa lite städgrejer och sen gå till min lägenhet och städa.. Förresten, lite måste jag få klaga faktiskt... mitt lilla kök är inte städat alls och så stod gamla toaborsten kvar bredvid toan, med vatten i koppen, fräscht?! Och utanför balkongen ligger det massa gamla flaskor (utflyttningsfest?) och glasbitar inne på balkongen... men men, allt det ska fixas imorrn!


Godnatt ♥


1a april

Hej bloggen!
Idag är det första april, jag tänker vara på min vakt hela tiden, haha.. vill inte bli lurad :P
Nu sitter jag och väntar på att Svenska Bostäder ska ringa upp mig, jag ringde dit för en stund sen. Igår sa dom att jag e så gott som godkänd men hon ville ändå se mina lönespecer så jag lämnade in dom igår innan jag gick till jobbet. Alltså spänningen är olidlig.......

Nu ringde dom! Jag ska skriva kontrakt 11.15 så nu måste jag skynda. Sen blir det raka vägen till nya lägenheten!!! :D



Pusshej! ♥

RSS 2.0