090930

Hallå bloggen!

Igår var jag i Barkarby och lämnade in min älskade dator.. sen gick jag och mamma runt och kollade lite i affärer också :) det är verkligen jobbigt att vara utan dator när man e så van att alltid ha en! Igår när jag satt och kollade på tv var jag nära på att sträcka mig efter den flera gånger när jag kom på saker jag skulle kolla upp, hahah..

Nu är jag iallafall hemma hos mamma och lånar hennes dator :) var tvungen att skicka ett viktigt mail och ringa ett samtal.

Snart ska jag åka och möta Amira, vi ska till hennes lägenhet och måla :)

Jag har fortfarande inte fått svar från skolan, men det borde komma vilken dag som helst nu för på hemsidan står det att min ansökan e färdigbehandlad. Jag hoppas verkligen att jag kom in, jag dööööör annars. Kom förresten på att nästa vecka har jag absolut INGENTING att göra. Inget jobb, ingenting.. :( om inte utdraget ur brottsregistret e klart så jag kan jobba med hemtjänsten, men det tar typ 2 veckor så det e tveksamt.. aja.

Nu luktar det lite mat här så jag ska nog kolla läget i köket tror jag... pusshej! ♥


090928

Hej bloggen!

I morse var jag på jobbintervju (hemtjänstjobb) i hässelby gård, det gick bra tycker jag. Kvinnan jag träffade skulle ringa mitt nuvarande jobb som referens och så ska vi göra utdrag på mig från brottsregistret. Men vad jag vet så e jag helt clean :) sen skulle vi höras när jag vet om jag kommer in på skolan.. på måndag e det sista dagen för besked, så hoppas jag får veta nu i veckan.

Nu sitter jag hemma hos mamma och dricker kaffe. Håller på och överför allt från min dator till hennes, för jag ska lämna in min på lagning imorgon och jag vill ju inte att allt försvinner... men snacka om att det tar tid att först överföra allt från min dator till ett 8gigs usb-minne, sen lägga in allt i mammas dator och så börja om igen. Hoppas jag hinner klart, ska ju jobba kl 15..

Aja, nu ska jag fortsätta. Pusshej! ♥

090927

Helloooo bloggen!

Jag har varit lite dålig på att blogga nu men har inte haft lust helt enkelt. Ska försöka bättra mig :)
Har jobbat i veckan som vanligt, igår (lördag) var jag ledig och min gamla grundskoleklass hade reunion! :D

Kvällen började med att Emelie & Sandra kom hem till mig, vi sminkade oss och så innan vi åkte in till fridhemsplan. Vi var lite sena så när vi kom fram till StarBar var några redan där.. folk dök upp och vi hade jätteroligt. Har ju inte träffat många på skitlänge så det var kul att se alla igen. Vi drack, dansade och snackade en massa ett par timmar...
  Helt plötsligt så var alla borta, det var bara jag, Hiwet, Sandra & Emelie kvar. Vartfan tog alla vägen typ... aja, vi gick iallafall också ut då och ringde till de försvunna, och då hade alla tydligen gått till Donken. Jahapp! Vi sket i det och fortsatte leva våra liv, hahaha. Åkte en sväng till t-centralen, Hiwet lämnade oss och vi 3 gick till Donken of course och sen åkte vi hemåt. Vi hade så sjukt kul på tunnelbanan och skrattade så vi grät typ..

Framme hemma hos mig vid halv fem typ, alla tre däckade i sängen vid 5-tiden efter lite skitsnack. Klockan 10 imorse ringde alarmet, upp och hoppa din lilla loppa. Började jobba kl 12, slutade kl 20.. nu sitter jag här nybadad och ska fasiken sova snart. Helt slut!
  Imorgon förmiddag ska jag på jobbintervju i hässelby gård, wish me luck! Sen ska jag jobba kl 15. Resten av veckan e jag ledig (arbetslös numera), förutom fredag+lördag, ska jobba då istället för Amira som ska flytta in i sin nya lya.

Nu börjar CSI, ska försöka orka se det och fläta håret. Sen soooovaaaa.... bilder från kvällen kommer snart! pussssssshej

090921

Hej bloggen!

Måndag idag... jag har varit hos mamma och lånat telefonen, och varit i tvättstugan och slängt i två tvättar. Dom e klara om 10 minuter så ska väl börja röra på mig nu.
Sen har jag väl 2 timmar dötid innan jag ska till vårdcentralen. Hoppas det går bra... Gäääääsp vad trött jag är! Kliva upp med tuppen var inge kul idag.. haha jaja, ha det bra! ♥


Makeuprådgivning

Hej bloggen!

Jag kom på att jag fick ju en present när jag fyllde 20 av pappa & Leena som jag inte har använt än! Det e en upplevelse på http://liveit.se ..
  Jag var inne där nu och kollade, och jag ska nog välja makeuprådgivning. Haha, jag tycker väl att jag kan sminka mig, men då blir man sminkad av en professionell makeup-artist från FACE Sthlm som säger vad man passar i och sånt.. och så får man välja produkter för 300kr :) kul va? Men vet inte när jag ska göra det än, så väntar lite med att boka.


kopierat från liveit.se:

Makeuprådgivning
Vill du lära dig hur du gör det bästa av ditt yttre? Funderar du på vilka färger som framhäver dina drag? Vill du förnya ditt utseende? Då är denna upplevelse som klippt och skuren för dig! Här blir du sminkad av en professionell makeupartist från FACE Stockholm och får dessutom produkter till ett värde av 300 kr att ta med dig hem.

  • Makeuprådgivning
  • Individuell sminkning anpassad just för dig
  • Du väljer själv dag- eller kvälls-makeup
  • Produkter till ett värde av 300 kr ingår i priset

Upplevelsen
Du får träffa en professionell makeupartist från FACE Stockholm som sminkar dig och berättar mer om vilka tekniker och färger som passar just dig. Efter själva sminkningen väljer du själv ut produkter ur FACE Stockholms sortiment till ett värde av 300 kr som ingår i priset.




Men nu ska jag sluta tänka på smink och ta tag i disken här hemma istället, och fixa lite mat...
Imorgon ska jag följa med Amira och kolla på hennes nya lägenhet! :D


Såhär ser min kväll ut:




Lördag

Igår fick jag blommor :)





Onsdag 090916

Hej bloggen!

Jag sitter hemma och gör inte så mycket. Igår var det helt dött på jobbet... som vanligt iförsig, nuförtiden. Men idag e det onsdag (lillördag), då brukar det vara lite mer folk så hoppas på det :) tiden går så sakta när man inte har något att göra, känns som man varit där en vecka i sträck när man går hem!

Igår kom iallafall Hiwet & Sandra till mitt jobb strax innan jag slutade, vi satte oss i centrum och snackade skit i 2 timmar och skrattade massor :D
  Nu ska jag ta en dusch och sen vänta på att tiden går.. pusshej ♥

 


Måndag

Hej bloggen!

Skönt att vara ledig idag :)
  Jag var så trött igårkväll så när jag hade suttit och väntat på Top Model i typ 2 timmar så somnade jag bara efter halva programmet när det hade börjat.. vaknade när det var slut :( aja. Var vaken ett par timmar till efter det sen slocknade jag och sov till 11 idag, och nu ska jag snart sätta igång och städa, det blev aldrig av igår.

Har väl inte så mycket mer att säga egentligen.. solen skiner till och från, så ska nog gå ut en sväng senare också.


Ha det bra! Pusshej ♥


Helgen

Hej bloggen!

I fredags kväll efter jobbet fick jag besök av den här tjejen..



jag var barnvakt :)

Igår (lördag) åkte jag in till stan och mötte Sandra, vi gick runt en sväng och sen åkte vi till Sandras mamma i hässelby och var där ett tag.
  Sen åkte vi till vällingby, jag mötte upp mamma och vi gick på bio och såg "The Ugly Truth", skitbra film!



Sen gick vi till baronen, Amira joinade oss efter en stund och vi satt och snackade lite skit. Kul var det iallafall :)
Idag ska jag ta det lugnt, har tvättstuga om en timme och så ska jag dammsuga här hemma tror jag. Laga god mat och glo på teve och så :) Imorgon e jag ledig, ska försöka ta vara på dagen och söka jobb då.

Ha det bra! Pusshej ♥ ♥

 

 


onsdag 090909

Hej bloggen!

Igår trodde jag att jag höll på att bli sjuk, men idag mår jag bra så det var ju tur :)
Hade ont i hela kroppen, och var jättetrött för jag hade huvudvärk hela natten så kunde knappt sova nåt.
Men inatt sov jag mycket, och e helt utvilad nu.. ska göra mig i ordning o gå hem till mamma en sväng, innan jobbet kl 15.

Igår fick jag veta att jag ska vara ledig på måndagar framöver, och jobba tis-fre. Skulle ju hellre jobba hela veckan, men bra att jag e ledig tre dagar i rad iallafall istället för en dag här och där :)

Nu ska jag sätta lite fart här. Pusshej! ♥


Köpt i Egypten

Här e lite av det jag köpte i Egypten :)

Två väskor




Handdukar i egyptisk bomull





  


Mina fina papirustavlor

   



Måndag

Hej bloggen!

Den här tiden borde jag egentligen vara på jobbet men fick veta sent igårkväll att jag inte skulle jobba idag.. inte kul :/
  Så nu sitter jag hemma och vet inte vad jag ska hitta på. Städa lite här hemma kanske.
För en stund sen flög det in en gigantisk humla här! Jag skrek och sprang in på toan, haha. Kände mig ganska töntig.. men när jag kom ut var den borta :)

Nej men eftersom jag ändå vart ledig så ska jag väl försöka få lite gjort då.. skriver kanske senare :) pusshej! ♥

Yoooo

Hej bloggen...

Igår var det äntligen helg för min del, och jag började dagen med tvättstuga.. sen åkte jag till tumba och chillade där.
  Idag på morgonen åkte jag, Leena & Corle och simmade :) uppfriskande som fan, satt i bastun efteråt också. Men imorgon när jag vaknar kommer jag nog inte kunna röra på mig.. träningsvärk..! :P

Sen efter frukost åkte jag hem. Skulle träffa Sandra idag också men får väl se.. nu ska jag fortsätta fixa lite här hemma. Fixa naglarna kanske.. Imorgon e det måndag - jobb hela veckan!

  


En låt säger mer än tusen ord

Million Stylez - Give me the strength




Onsdag

Hej bloggen!

Jag sitter och dricker kaffe och kollar runt lite på datorn...
  Inatt skulle jag sova på soffan, men vaknade efter 2 timmar så fick lägga mig i sängen iallafall. Alltså hotellsängen jag sov i var ju så jäkla hård, så nu när jag kom hem och sov i min mjuka säng 2 nätter så fick jag skitont i ryggen! Igår kändes det som att den skulle gå av typ.. så skulle prova sova i soffan tills jag vant mig men det gick ju inte så bra.. aja. Hoppas inte ryggen gör ont senare idag.

Har fortfarande inte fått svar från Komvux heller... jag vill veta nu ju.

Nu ska jag kolla igenom lite reklam och nya ikea-katalogen :) pusshej ♥

RSS 2.0