Halloween

Hallå bloggen!

Idag hade jag en stressig men ändå bra dag på jobbet.. kom hem för ett tag sen.
Tog ett glas vin & loggade in på facebook... och det första jag ser är något som gjorde mig så jävla förbannad. Vill inte skriva rakt ut vad det är men jag kokar alltså. Hur kan folk vara så patetiska?! Så jävla ELAKT gjort tycker jag faktiskt.. vet inte vad mer jag ska säga. Fy fan!!! :@

Aja.. nu ska jag försöka släppa det där. Kan inte skriva mer för det blir bara arga ord hursomhelst.. så hejdå.


091028

Hallå bloggen!

Idag var det dags för skola igen och det blir bara mer och mer intressant för varje lektion, skitkul :) haha, så säger jag nu.. undra hur skoltrött jag e om några veckor..! Nej men jag ska nog stå ut.
  I helgen jobbade jag, och när jag var klar på söndag så åkte jag bara hem en snabbis och sen till tumba. Äntligen! Det var så längesen.. hann träffa min "mormor" också som var på besök i Sverige, det var kul för henne har jag inte träffat på flera år.

Nu sitter jag bara hemma och tycker synd om mig själv för ryggen känns som att den ska gå av på riktigt asså. Blääää... ipren hjälpte inte heller :(

I helgen ska jag jobba, och helgen efter det så åker jag till Sundsvall! Längtar! Trodde aldrig jag skulle säga så om den staden men det ska bli kul att hälsa på i 4 dagar.. mer än så pallar jag inte, haha. Nu ska jag nog börja "tänka på refrängen" (som min pappa alltid sa när jag & mina syskon var små :P), alltså gå och lägga mig... snart iallafall. Pusshej! ♥


Vad är det med folk & frukt??

Hej bloggen!

Idag är jag ledig men gick ändå upp tidigt, har varit och lämnat in min mobil på lagning för den började "haka upp" sig ett par gånger i somras och nu händer det typ hela tiden, den vägrar fungera typ 2 dagar varje gång, sen funkar den normalt igen! Störande som fan, så nu har jag lånat en gammmmmal sonyericsson... saknar redan min, haha :)


  Idag ska jag bara ta det lugnt, har verkligen lust att göra något men ska ju upp kl 6 imorrn..


Jo förresten, rubriken till det här inlägget..; i somras var det ju någon idiot som gick in i min lägenhet och senare hängde ett bananskal på min dörr... igårkväll när jag kom hem så låg det en hög med mandarinskal utanför dörren. Så vad är det med folk och frukt egentligen? Svårt att hitta en soptunna?!




bild från i somras


Ingen skola idag

Hej bloggen!

I morse när jag kom till skolan så fick vi veta att läraren e sjuk. Jag hade stressat som fan för att hinna och så var det bara att vända och gå hem igen.. drygt. Så nu har jag suttit här framför datorn ett tag.
  Det är konstigt, men typ i gymnasiet när det blev såhär så var det YES! hem och sova vidare, typ. Men nu blir jag bara irriterad för nu har jag ju inget att göra.. haha.
  Magen kurrar så jag ska väl käka något, och senare ska jag träffa Amira :) jag har faktiskt en liten läxa också så det är väl lika bra att göra den också. Eller njaa.. e ju ledig imorgon med... :P jaja Pusshej ♥






Jag saknar Oscar :)


091021

Hej bloggen!

Det blir ett sent blogginlägg nu innan jag går och lägger mig... det e väl en vecka sen jag bloggade sist, men det har inte hänt så mycket sen dess :)
 I lördags jobbade jag dag, så jag klev upp kl 6! Tror aldrig jag har vaknat och gått upp så tidigt på en lördag förut, haha. Resten av helgen tog jag det lugnt..

Och i tisdags började jag skolan.. finally! Det känns bra, lite skumt att sitta i en skolbänk igen men det ska nog gå fint :D Köpte massa grejer till skolan igår också, block & sånt...


Idag vaknade jag halv nio... och skolan börjar nio, höhö :P min första tanke var "Aldrig att jag går till skolan idag, jag sover vidare".... meeeeeen jag var duktig och hann i tid iallafall.. :)


Efter skolan mötte jag min syster, vi gick hem till mig och kollade på film och sprang i tvättstugan. Faktiskt så sprang vi i min port, och då lyckades jag tappa min mobil och sedan trampa på den. Hahaha... den klarade sig med lindriga skador iaf så det var ju bra.


I helgen jobbar jag lördag&söndag, och nästa helg likadant. Ingen halloween fest för mig! Och helgen efter det åker jag till Sundsvall. Jag vill åka till TUMBA♥ för jag har inte varit där på skitlänge men när ska jag hinna det? :(
  Aja, nu ska jag försöka sova så jag inte försover mig imorgon med! Pusshej ♥

 


Skola + jobb

Hallååå...

Idag var jag på upprop eller vad man ska kalla det, fick lite information och så och på tisdag börjar skolan på riktigt :) men bara halvdag då för att vissa hade sökt fel utbildning så vi måste vara i grupper och åååhhh.... klantskallar. Jaja, ska bli kul att äntligen börja iallafall..
Man ska tydligen inte välja inriktning såhär tidigt heller men jag tror jag redan vet vad jag vill bli... hoho.

  Chefen ringde också och frågade om jag kunde jobba ikväll, så det har jag också gjort. Det var jättekul idag, jag e så glad att jag fick det här jobbet... trivs som en fisk i vattnet! :D

Färgade ju håret igår, det blev jättebra.. jag e nöjd. Imorgon e jag ledig men har massa att göra och fixa så ska sova snart tror jag.. Godnatt ♥

Onsdag

Hej bloggen!

Igårkväll jobbade jag själv första gången på nya jobbet. Det blev väldigt stressigt men annars gick det bra :)
  Idag har jag städat hemma och köpt hårfärg, och nu är jag hemma hos mamma och överför massa grejer mellan hennes och min dator. Fick ju lägga över alla mina grejer i hennes dator när min gamla skulle in på lagning.. och det här tar tiiiiid kan jag lova.... aja, nu kom mamma precis hem så hon ska få hjälpa mig att färga håret.

Imorgon börjar jag skolaaaaan!!! :D Pusshej! ♥

Uppsala

Hej bloggen!

I lördags åkte jag lite impulsivt till Uppsala, hem till Emelie & Alex. Jag & Emelie gick ut i lördags, vi hade skitkul som vanligt men det hade varit roligare om det var lite mer folk där vi var.. Kalas hette stället, helt okej klubb.


 


 I söndags var vi bara inne och glodde på tv, gick en sväng till Willys och köpte massa gott också.
  Idag gick vi en sväng på stan och tog en fika, sen åkte jag hem, och så fort jag kom hem fick jag huvudvärk som vägrar att släppa.. har ätit och druckit massa vatten men icke. Jag vet att jag har alvedon här hemma någonstans, men jag har letat överallt 2 gånger och hittar dem inte! :( Börjar nästan må lite illa också, fyfan..

Nya jobbet ringde också, jag ska jobba kvällspass imorgon och dagspass på lördag :) så jag ska lägga mig tidigt ikväll så att jag e utvilad och utan huvudvärk imorrn..

Nu messade Amira och ville att jag skulle komma till Baronen. Men icke, ska lägga mig i soffan och kolla på dom där svenska hemmafruarna nu :) ha det bra, pusshej! ♥


Facewarp!

Fina syskon va? :D










Vad kul man kan ha.. hahahah


Jag är en snigel

Hej bloggen!

Idag e jag ledig, imorgon med. Men på torsdag & fredag ska jag göra introduktion på nya jobbet, wihooo! Hoppas det går bra. Var där i morse och lämnade utdraget från brottsregistret. Tomt :)
  Sen gick jag och handlade lite grejer hem, och lunch till mig & syrran.
  Nu sitter jag hos mamma och lånar hennes dator. Igår ringde försäkringsbolaget mig och dom har beslutat att jag ska få en ny dator istället för att dom lagar min... och den modellen jag hade har utgått så jag kan inte få en likadan :( det är jävligt störande! För den nya jag ska få är fan inte lika snygg som den jag hade.. åååh vad irriterad jag blev, men men. Tydligen så ska den nya vara lite lite bättre och mycket energisnål, det är ju alltid bra..


Såhär ser den nya ut. :/


och min förra... helsvart.



Men nu ska jag sluta gnälla, jag överlever ju faktiskt. Datorn kommer på posten inom en vecka, längtar faktiskt lite grann.. jobbigt att vara utan dator hemma ju.
Ska nog strax röra mig hemåt tror jag..


090902 Back to school

Hej bloggen!

Igår var jag & Amira i hennes lägenhet igen och städade och fixade lite, det blir nog riktigt fint där när allt e klart :)

Och idag fick jag äntligen besked från skolan; jag kom in!!! Jag blev så himla glad asså, fast jag börjar inte förrän 15e okt tydligen.
  Mitt utdrag ur brottsregistret kom också idag, så jag ska lämna det till "förhoppningsvis nya jobbet" på måndag. Och hoppas på att jag får jobba nu i veckan!

Idag ska jag iallafall jobba, börjar kl 17 så det blir ett ganska kort pass.. men imorgon är det 10 timmar jobb, så jag hoppas på mycket folk så dagen går fort.
  På söndag är det middag hos mamma för hon fyllde år igår. Kul att träffa min storebror som förhoppningsvis dyker upp, vi ses så sällan :(




Ha det bra! Pusshej ♥

RSS 2.0