100514

Hellooooo

Idag e jag på lite bättre humör än igårkväll :)
Följde med min askim till centrum förut och handlade lite innan han gick till jobbet, och så gick jag och solade också :D det var jättelängesen.

Emmeline ringde mig för en stund sen så hon kommer hit snart..



Ikväll blire nog bara lugnt. Kanske ta en öl om Fille vill när han har slutat :)

Hmm jaa.. har väl inte mycket mer att säga nu.. Trevlig helg! ♥

Depp

Hej hej bloggen!

Jag har tråkigt så jag tänkte bara skriva ett litet inlägg... Fille jobbar som vanligt så det e bara jag & Kunta hemma. Sandra var här nyss och hämtade min locktång som hon ska låna.
  Jag känner mig deppig som fan.. jag har en deppsvacka. Jag gör ingenting, sover alldeles för länge på dagarna, sitter bara hemma och glor eller pluggar.. det passar inte för mig, jag vill göra saker men men.. inget jobb har jag på hela månaden heller :'(

Idag har jag inte gjort något speciellt, var hem till mamma en sväng bara och hämtade lite serier och filmer som jag & Fille kan se på..

Annars har det gått bara bra med Kuntaman :) han vill bara ligga i knät eller soffan och mysa hela tiden haha.. han trivs som fisken i vattnet tror jag för han går knappt ut ens. Han har varit borta två gånger, ena gången 1 dygn och andra gången 2 dygn. Vet inte om han blir instängd nånstans eller vad det e.. orolig blir man iallafall och lika glad varje gång han e tillbaks.



Söker större lägenhet gör man också. Det går väl sådär, man e nära många gånger men det skjuter ingen hare. Nu har vi hört om en billig 2a i närheten, som vill byta mot en 1a så det vore ju perfekt :) hoppas få kolla på den i helgen eller så..

Det blev ett ganska långt inlägg iallafall! Nu ska jag kolla lite på Ugly Betty tror jag. Pusshej ♥

 


RSS 2.0