Lägenhetsvisning

Hello!

I morse kl 8 skulle jag egentligen ha gått på en lägenhetsvisning men jag pallade inte.. jag har iallafall tackat Ja till den. Imorgon samma tid ska jag däremot gå på en visning, i hby gård. Den lägenheten vill jag verkligen ha.. rummet e perfekt för att dela av :) Men den ligger på samma gata som jag blev påkörd på för några år sen.. scary!

Nu har jag suttit här vid datan och läst massa bloggar, jag har verkligen blivit lat känns det som.. men på måndag ska jag börja träna igen, ska försöka hålla 3 ggr i veckan. Vi får se hur det går... :P

Men nu börjar klockan bli mycket, ska hoppa in i duschen och göra mig iordning nu. Jobba jobba jobba! :) pusshej

Ett rött glas vin, tack!

Beställer man ett glas rött med dom orden så kanske man inte ska ha nåt mer? Eller? :P

Idag var det iallafall inge kul att jobba. I början var allt som vanligt, sen kom 13 sura gamla gubbar och åt.. dom var så jävla otrevliga alltså. Förstörde min dag.. så onödigt tycker jag. Jag gjorde allt rätt, men vissa människor e tydligen så skrynkliga att det ska gå ut över en stackars servitris, haha... jaja! Får hoppas på en bättre dag imorgon :)

Nu börjar klockan bli mycket så jag ska lägga mig och läsa lite och sen sova. Godnatt ♥

Måndag

Hej bloggen!

Gud vad den här helgen har gått fort. Jag ska jobba idag liksom, ny vecka!
I lördags var det en supergod middag i Tumba, för min storebror fyllde 21 igår. Jag blev kvar i Tumba och åkte hem igår.

Jag vill få lön nu, haha.. måste boka tid hos en optiker och köpa glasögon. Jag hoppas att jag hittar ett par snygga brillor som jag kan ha mascara på mig med. Förut när jag hade glasögon så var det drygt som fan för att ögonfransarna tar ju i glaset... i-landsproblem!

well well, något mer intressant än så har jag inte för tillfället... puss puss ♥

Fick tillbaks mitt förra jobb!

Hej bloggen!

I fredags kväll blev jag väldigt lycklig. Min förra chef ringde mig och frågade om jag ville komma tillbaka :D Jaaaaaaaa, Jippi!!! Så idag har jag jobbat! Nu jobbar jag måndag-fredag, (istället för onsdag-lördag) så det e typ helt perfa.

I lördags åkte jag som sagt till Tumba, och det var roligt som vanligt :)
  Före det så kollade jag på en lägenhet här i vällingby; den var väldigt liten, och med "köket" längs ena väggen i rummet, men men.. stort badrum och spegelvägg i hallen var ju plus, så bättre än ingenting! Och jääävligt nära till jobbet, typ 1 minuts promenad, haha... Så jag har tackat Ja till den med.
  Nu hoppas jag på att fler visningar trillar ner i brevlådan... :)

Jag har väl inte så mycket mer att säga. Är jätteglad över jobbet iallafall, nu ska jag lägga mig och läsa lite och sen sussa. Puss puss ♥





Inte helt fel en fredagshemmakväll!








Fan vad trött...

...jag blev nu helt plötsligt. Sitter och gäspar varannan minut, men det e nog för att jag inte rört på mig så mycket idag.

Lägenheten jag kollade på igår var perfekt :) nära tunnelbanan också. Det är en etta, men från köket finns det ett "matsalsrum", där tanken e att man ska ha matbord och sånt, men det e så stort att man kan ha det som sovrum! Man kan ju bara dra ett draperi mellan köket och det rummet, för man kan gå in i det från hallen också. Perfekt! Men jag får nog inte den, det lär ju vara några framför mig i kön..

Idag har jag haft så himla tråkigt. Men ingen energi till att göra något heller, städade här hemma och dammsög lägenheten bara.
  Fick svar från stället där jag provjobbade, och dom skulle anställa någon annan. Bajs... men men. Shit happens!
Eftersom jag e pank också så blir det en lugn helg.. festade så mycket i december så det får räcka nu, haha. Tror jag ska kolla på Let's Dance sen istället :) och så har jag laddat hem ett par filmer. (torrboll jag vet)

Imorgon ska jag till centrum och kolla lite, sedan lägenhetsvisning. Efter det åker jag nog till Tumba, var ett tag sen jag var där nu. Saknar min kisse..




Här gäspar Kunta också :O



Lazee


Lätt Sveriges bästa rappare. :D
Sååååå braaaa




(bild: google)


God morgon

Shaa bloggen

Idag vaknade jag tidigt, med tanke på att jag e helt ledig.. kl 8 klev jag upp i morse för att ringa till soc, om försörjningsstöd, ifall jag skulle få en lägenhet snart.. men jag får tydligen inte ansöka än, för jag har fått lön för denna månad. Gaaahh.. måste vänta till slutet av januari/början av februari.. well well. Bara att vänta då.

Ikväll ska jag på lägenhetsvisning i hässelby strand. Det vore ju inte helt fel att få den lägenheten heller... den ligger nere vid vattnet :)

Nu e det Britney Spears' top 10 på MTV. Jag har faktiskt alltid tyckt att hon e bra, brittan.. jaja. det tycker nog alla tjejer innerst inne :P



  Om ett tag ska jag pallra mig ner till gymmet också. Men inte för att träna :/ utan för att "pausa" mitt kontrakt, har ju inte råd nu längre... vilket e synd, för min "lilla" magge skulle behöva tappa ett par kilon haha. Jag får gå ut och springa på dagarna istället. :)

Väldigt intressant inlägg det här blev.. hmm.. så nu slutar jag.. pusshej! ♥

Onsdag

Hej hej bloggen!

Idag provjobbade jag i skarpnäck, det gick bra tycker jag, och jag trivdes, så nu e det bara att hoppas :D På fredag får jag veta... men jag fick bara jobba 2 timmar, det var lite lite tycker jag nog.. hmm.
  Och eftersom jag trodde jag skulle jobba längre, så skulle jag inte hinna på en lägenhetsvisning idag i vällingby... men jag var ju tillbaks i tid iallafall så jag hade lätt hunnit, om jag inte hade förträngt det eftersom jag inte skulle ha hunnit först. :/ Jaja.. jag tackade Ja iallafall, det e porten bredvid den första lägenhetsvisningen jag var på så dom e nog ganska lika.

Imorgon ska jag skriva in mig på jobbtorget tror jag.. var förbi där idag men man måste tydligen ansöka om försörjningsstöd för att skriva in sig där.. så då får jag väl göra det. Igen..

Nu ska jag söka lite jobb :) pusshej ♥

Hemma igen

Hello!

Jag kom hem från sundsvall igårkväll, då var det bara att skynda sig hem från stan och springa iväg på lägenhetsvisningen.. tur att den var på samma gata, hehe :) men lägenheten jag kollade på i torsdags innan jag åkte var mycket bättre tycker jag. Ungefär lika stor, bara mindre kök vilket inte gör någonting, och 1500kr billigare. Plus att den ligger jättenära centrum... men jag tror inte jag får den, synd :( däremot har jag fått tre nya visningar, en imorgon, en på torsdag och en på lördag :D fortsätter det såhär så borde jag ju få en lägenhet snart!
 
Anyhow, jag hade jättekul i sundsvall. Det var en helt annan grej att åka dit nu, ingen ångest eller nånting. För nu skulle jag ju hem till en kompis och vi skulle bara festa och ha roligt..! Jag orkar inte gå in på några detaljer, hoho, men det dröjer nog inte ett halvår till innan jag åker upp igen, om jag får bestämma :) så kul hade vi!

Jag hann ju inte blogga så mycket innan jag åkte, men i onsdags kväll så var jag hemma hos Sandra och gjorde gelénaglar :) Emelie gjorde dom på mig, hon har lärt sig helt själv och beställt allt material, men hon e jätteduktig för att inte ha någon utbildning. titta bara :)





Men däremot så tog det sin lilla tid.. vi började halv tolv, för Emelie jobbade sent, och kl 04.15 var vi klara... då var jag trött kan jag lova. Åkte hem, kom i säng vid 5.00... och gick upp vid 7.30, efter 2½ timmars sömn, för jag skulle på arbetsintervju i skarpnäck. Men jag var faktiskt pigg hela dagen, konstigt nog, men jag fick en himla huvudvärk ett par timmar. Intervjun gick bra, och imorgon ska jag provjobba där. :D

Efter det: 15.00 var lägenhetsvisningen, och efter den åkte jag till stan och var en timme tidig, bussen till sundsvall gick 17.00. Var framme vid 22-tiden, Anna hämtade mig och vi åkte hem till henne och snackade lite skit. Sen somnade vi väl vid 1-tiden tror jag. Sedan var det fest & utgång både fredag och lördag, och på söndagen var vi bara hemma hos Anna och tog det lugnt.

Idag hade jag tänkt dammsuga lägenheten, men får se hur det blir med det.. ska söka jobb och ta en lång dusch också.
Nu e jag hungrig så ska käka något.. ha det bra! Pusshej ♥

Söndagsbio

Hej hej!

Det blev inte direkt någon hemmakväll igår heller, Amira ville gå ut och ta en öl så vi åkte till Nivå. Men ingen av oss var direkt på festhumör så efter det åkte vi hem.

Nu kom min mamma och min syster hem, och vi ska gå på bio om en stund och se Yes Man med Jim Carey :) han e en av mina favvo skådisar så filmen e nog jätterolig..






Bye bye estocolmo

Shaa bloggen :)

Idag har det varit en latdag för min del... det blev ingen hemmakväll igår, jag kom ju på att det var fredag så jag och Angie drog till Nivå i fridhemsplan och drack öl och snackade massa skit. När dom stängde så drog vi vidare till Cattens i abrahamsberg, där var det ganska dött och vi var väl dom enda tjejerna där så vi fick fan inte vara ifred, haha.. men dyngpackade killar e alltid himla kul att snacka med när man e hyfsat nykter själv.. eller?!
  När Cattens stängde så svängde vi förbi Donken i fridhemsplan och köpte mat efter många om och men med killen i kassan som knappt kunde svenska och strulade till allt.

Vi kom hem till mig vid 5-tiden och däckade ganska fort. Ett par timmar senare klev Angie upp för att åka och jobba, och jag sov ett par timmar till.

Idag har jag bokat biljett till Sundsvall, så jag åker på torsdag :) Ska vara där över helgen, åker väl hem på måndagen igen för då har jag lägenhetsvisning nr 2. Den första har jag samma dag som jag åker, så det blir till att stressa till bussen i stan men jag ska nog hinna :)
  I Sundsvall ska jag vara med min kära vän Anna, jag har ju inte kunnat åka upp tidigare för jag har jobbat helger, så hon blev lite glad nu när jag blev arbetslös, haha.. sen får jag väl se vilka mer man träffar. Vi ska iallafall gå ut både fredag och lördag, och det kommer bli skitkul :D

Men nu får det vara färdigbloggat, ska värma lite domoda-rester (som förresten blev jättelyckat, för jag e så bra ;)) och kolla på teve. Trevlig helg allihopa... pusshej ♥






 


Hej 2009!

Hello bloggen!

Nu har jag återhämtat mig ganska bra sen nyårsafton tror jag :)

Nyårsafton
: gjorde mig i ordning långsamt under större delen av dagen, hade inte särskilt bråttom för jag väntade på att Jannica skulle sluta jobbet. Mötte upp henne i vällingby, och vi åkte hem till henne i hässelby gård och förfestade lite medan hon gjorde sig i ordning. Sen gick vi till festen!

Såhär såg vi ut:





Jannica var glad




Tony var där, och jag vet inte vad jag håller på med :S min klänning har visst åkt ner lite
och det ser inte smickrande ut haha




Här sitter vi och har det bra.. och klänningen e på väg neråt igen





Sen gick vi till en annan fest men där var det typ 20 pers för mycket och det hade nog spårat ur lite enligt mig så vi blev inte långvariga... vi hittade en efterfest istället :)
  Vaknade upp där igår, och sen gick vi till Cham och jag käkade en välbehövlig pizza. Jannica beställde iförsig inte pizza, men fick en iallafall.. och inte fick hon byta till det hon hade beställt heller.. det var inte särskilt professionellt av dom... haha.
  Sen köpte vi med oss 6 liter cola och gick hem till Jannica och spenderade resten av dagen med att kolla på Dr Dolittle 2 och vänner-maraton :D Jag åkte hem lagom till "Victoria's Secret Fashion show" kl 20, la mig i soffan och somnade i första reklamen! Typiskt. Mami väckte mig vid 23 och frågade om jag inte skulle sova i min säng istället. Jo visst ska jag det...

Vaknade (blev väckt) kl 12.30 idag. Lyckat! Men jag hade fått två brev från Svenska Bostäder, visningar på lägenheter jag har sökt. Yaaaaaay! Första är den 8:e och den andra 12:e. Tänk om jag äntligen skulle få en lägenhet! Får hoppas att ingen annan av de sökande vill ha dom.. hihi.. stor chans.. men man kan ju alltid hoppas :)



Nu kom mamma hem med ingredienser till en afrikansk maträtt jag ska laga :) Domoda heter den, asgott!

Kycklingfilé skuren i bitar, (egentligen ska man ha typ lammkött men nej tack)
grovhackad lök
krossade tomater
en hel/halv burk jordnötssmör
lite vatten
salt & peppar
- i en gryta, och ris till.


Resten av dagen blir jag nog bara hemma, vi har Saw 4 hemma så ska kanske våga kolla på den med mamma sen.
Jag hade iallafall roligt och trevligt på nyårsafton, hoppas att ni också hade det... Gott nytt år på er alla :) pusshej! ♥




RSS 2.0