090721

Fy vad dåligt väder det är! Tråkigt..

Jag var iallafall ute en sväng för ett tag sedan, hade så himla tråkigt här hemma. Jag gick till centrum o shoppade liiiite lite. Var inne på Gina och fick med mig en stor tröja på rea, och en till tunika (som jag köpte förra veckan) fast annan färg. Var tvungen att ha en till för den var så bra :)

  


Gick till gymmet också och sa upp mitt kontrakt. Det var verkligen på tiden! Har tappat intresset totalt asså. Synd, men men! Har ju inte varit där sen i mitten på april liksom.. får nog tillbaks motivationen någon gång!

Men nu blev jag sugen på något gott.. dum jag var som inte handlade något när jag ändå var på coop. Aja.. alltså jag har skittråkigt. Kanske märks. Haha.. hejdå! ♥

33 dagar kvar...

...till Egypten! Längtar!

Vilket tråkigt väder det blev nu. Jag som skulle gå ut en sväng.. men det har slutat regna iaf så ska väl röra på mig om ett tag.

I fredags gjorde jag naglar! Det blev jättefint. Dålig bild men det e en blomma där iallafall :)




Efter det så åkte jag ut till Sorunda, hem till min storebror Robins tjej Jeanette & hennes familj. Vi grillade och festade, det var jättekul :) Det kom inte så många som vi hade tänkt men vi blev ett gäng iallafall; jag, mamma, lillasyster, Robin, hans kompis David, Jeanette, hennes föräldrar o kusin. Hoppas jag inte glömde någon :P

På lördagen åkte jag, Jeanette & Robin till Tumba, där grillade vi också och firade min födelsedag. Jag fick en upplevelse i present! Ett presentkort, man kan välja bland hur mycket som helst.. spa-behandlingar, klappa varg, simma med delfiner, provköra helikopter.... vad ska jag välja?! Skitsvårt ju! Men jag har ett tag på mig som tur e :)
 
Senare på kvällen åkte jag till vällingby och var med Amira, Hanna & hennes kille. Vi satt hemma hos Hanna och drack öl o chillade bara.. sen gick jag hem och kom inte i säng förrän 7-8 på morgonen typ.. :/

..vilket inte var så smart, för på söndagen vaknade jag halv sju på kvällen! Haha men men, sånt händer.. som tur var så kunde jag somna senare iallafall.

Igår var jag människa igen! Var mestadels bara hemma förutom en sväng hem till mamma för att hämta min dvd jag fick i fredags :) och köpa cigg. Och så tvättade jag i tvättstugan då.

Nu skiner solen igen och magen kurrar, så ska väl äta något och sen till centrum och fixa lite grejer. Pusshej! ♥

Saknar dig



..Du känner mig bättre än någon annan och vi snackar inte ens längre...


090716

Hej bloggen!

Igår åkte jag & mamma in till stan (mycket häng med henne på sista tiden, haha) och gick runt lite... lite shopping blev det också, köpte örhängen och en tunika på Gina..

  När vi blev hungriga så gick vi till Engelen i Gamla stan och käkade, det var jättegott! Jag åt en kycklingburgare med fullkornsbröd, massa sallad, pommes & tzatziki.. :D men det var ingen "McDonald's-McChicken", utan det var två kycklingfiléer i den! :P



  När vi skulle gå därifrån så såg vi en båt tvärs över gatan så vi gick och satte oss där ett tag och drack lite öl.
  Sen ville Amira att vi skulle gå på baronen, så det gjorde vi. Det var en rolig dag :)

Idag gick jag & Amira och lunchade med Jamila i centrum, jag åt foccacia igen hehe...
När dom skulle gå till sina jobb så gick jag hem med mina matvaror jag hade handlat. Städade lite, duschade, och har betalat några räkningar.

Imorgon på dagen ska jag göra akrylnaglar, och senare ska jag ut till Sorunda, till min storebrors flickvän & hennes föräldrar, dom ska ha grillfest. På lördag åker vi till Tumba på middag, och sen på kvällen ska jag på fest! Vilken toppenhelg det kommer bli... :)

Om ett tag ska jag möta Amira, så ska väl fixa fejjan lite nu.. pusshej! ♥

090713

Hej igen..

Nu e jag hemma, har varit ute en sväng. Handlade lite mat och träffade Amira som ville ge mig en present hehe... jag fick en blomma och presentkort på bolaget, perfekt 20årspresent :D så jag gick till bolaget också för första gången. Det var kul :D



Nu ska jag nog diska lite, mamma kommer hit om ett tag och vi ska käka, sen gå på bio. Vi ska se skräckfilmen "Drag me to hell" så vi får väl se om jag kan sova inatt.. bara trailern e skitläskig! :( hahahah jag kommer skrika som en galning inne i biosalongen asså..






20 år idag!

Hej bloggen!

Idag fyller jag 20 år :) då får man äntligen gå på bolaget om man skulle vilja det, hehe.. det kanske blir till helgen, känns onödigt att gå dit "bara för att" på en måndag liksom.. aja.

Jag klev upp tidigt i morse för jag skulle ringa till Komvux.. fick lite hjälp på telefonen, sen så skickade jag in min ansökan på en utbildning som jag vill gå :) men man får veta om man kom in en vecka innan kursstart, det är ett minus tycker jag. Vill veta nu på en gång ju, haha.

I lördags blev det ingen utgång.. fick inte tag i några folk som ville, alla var så otaggade så då vart jag också det. Jag, Amira, Emelie, Alex & hans kompis gick till Baronen istället och drack några öl. Men det var kul :) sen drog vi vidare hem till Alex, satt och snackade lite skit med Emelie och sen gick jag hem.
  Jag fick en present av Emelie också! 3 olika olivoljor, med smak av karljohanssvamp, vitlök & rosmarin.. och en förpackning med choklad/pistagenöt kakor! Gott var det.. :D (bild kommer)

Jag e hemma hos mamma nu så jag ska väl röra mig hemåt strax tror jag.. duscha och så. Får se vad som händer idag.. ska nog söka lite jobb, gå till gymmet och avsluta det eftersom jag ändå aldrig går dit.. ja. Pusshej! ♥

090711

Heeeej bloggen!

Ikväll ere utgång :D har absolut inte råd, men man fyller bara 20 en gång vill jag tänka... ska ringa lite folk snart och hoppas på att någon vill gå ut med mig hehe ...

Igår var jag & mamma hemma hos hennes kompis då.. hon har jättestor mage :) och hennes yngsta son Oscar e sååå söt och rolig, haha. Jävligt smart för att inte ens vara 2 år..

Men nu ska jag försöka göra något vettigt tror jag. Pusshej.... ♥

 

090709

Heej bloggen!

Idag sov jag jättelänge, behövde verkligen det..
Efter att ha tagit det lugnt hemma ett tag, kollat runt på utbildningar och så, tog jag en dusch och sen gick jag upp till centrum.. handlade lite, gick till mitt gamla jobb och fick äntligen mina a-kassa-papper ifyllda rätt.. nu har jag skickat in dom så nu är det bara att vänta och hålla tummarna..

Nu har jag precis diskat lite och lagat mat, ätit... nu ska jag diska resten och sen blir det nog en film eller något.
  Imorgon ska jag & mami åka till hennes kompis som e gravid, hon ska göra kejsarsnitt på tisdag (dagen efter min 20årsdag) så vi ska hälsa på henne innan lillflickan kommer ut till världen :)

Bild från igårkväll.. haha, jag tycker den e rolig ..




Plugga?

Heeeelllloooo...

Tidigare idag var jag så förbannad att jag nästan grinade alltså.. men nu har jag pumpat musik på högsta och lugnat ner mig lite. Hoppas det löser sig någon gång. Sitter och väntar på att Mami ska höra av sig, vi ska käka pizza.. :)

Imorse var jag på arbetsförmedlingen på uppföljningsmöte. Det gick bra, vi snackade om att jag ska börja plugga kanske för jag har funderat på det ett tag nu.. jag ska kontakta Komvux och läsa lite om utbildningen jag vill gå, sen får jag bara hoppas att det finns platser kvar nu till hösten! :D No more restaurangbransch för mig asså.... om jag inte måste då. Det är ju verkligen inte min grej..

Efter det åkte jag till Ekerö och avslutade hela grejen, det hade aldrig funkat med mina planer och must-do's.. tråkigt men så är det bara!

När jag kom tillbaks till brommaplan så mötte jag Amira och vi åkte till vällingby och gick runt lite... sen gick vi till Svea Vaccin och jag vaccinerade mig ääääntligen. Men bättre sent än aldrig! Det var inte försent heller som jag trodde, ska ta en till spruta veckan innan jag åker till Egypten, och sen igen om ett halvår. Sen är jag skyddad mot hep a+b i 25 år... bra va?!
  Jamila kom dit också, sen gick Amira och skulle jobba och jag & Jamila gick till caféet för hon skulle luncha innan hon också skulle jobba.. då gick jag hem.

Nu ringde mamma så jag måste skynda mig. Pusshej! ♥

Tisdag

Hej bloggeeeen!

Har varit lite dålig på att blogga senaste dagarna men så kan det bli ibland..
Så här kommer lite uppdatering då.. (en tråkig sådan för jag har inga kort, höhö)

  Fredags: när lillasyster skulle hem till sin pappa så gick jag hem och tog det lugnt, sen på kvällen gick jag & Amira till Baronen (för 3e dagen i rad - stammisvarning..), sen när hon skulle hem för hon skulle jobba dagen efter så följde jag med en kompis på fest i Nälsta.

Lördags: Kom hem på morgonen, jag & en tjejkompis skulle till Kanaan men fick inte tag i henne så jag var bara hemma hela dagen. Tog en liten välbehövlig powernap också! På kvällen mötte jag Amira, och gissa vad vi gjorde.... (4e dagen i rad, alkoholistvarning!) Sen drog vi och Jamila på fest hos Emelie & Alex i Råcksta, och på vägen dit hittade vi en jättesöt Jack Russel som vi döpte till Milo. Han följde efter oss ända till festen, sen ringde vi polisen för vi kunde ju inte direkt ta med honom upp.. en snorkig telefonist sa att dom "hade ju inte möjlighet att komma och hämta en hund kl halv tre på en lördag", "släpp lös honom bara" aa men visst, han hade ju följt med oss en bra bit över vägar o allting.... en halvtimme senare kom en bil, med 3 poliser. Jahaja, så dåliga resurser hade dom!
  Bortsett från ett par idioter som var på festen så hade jag iallafall jättekul :D 

 Jag undrar vems hund det var, och om dom hittade ägaren..! Jag tror han hade rymt från någon gamling för klorna var inte så duktigt klippta, och han hade halsband men inget koppel. Vi tog bandet från Jamilas kofta som ett provisoriskt koppel, hehe :) eftersom han ändå sprang efter oss liksom.

Söndags: Jag & Amira tog en taxi hem till mig kl 8 på morgonen.. vi däckade på en gång. Vaknade 16.25 och jag flög upp ur sängen och sprang till tvättstugan men missade min tid med en minut :( någon var snabb som ögat och tog den.. och eftersom jag hade ganska mkt tvätt så var det bara att tvätta hos mamma på kvällen då. Tack mami :)


Igår och idag har jag varit i Ekerö.. eller på? Iallafall, fy faasiken vilket väder det var idag. När jag skulle åka hem så hann jag bara gå typ 5 meter innan jag vart dyblöt. Paraplyt var helt onödigt. Som att jag hade gått i sjön med kläderna på, från knäna och neråt! det var en dm regn på marken asså.. och blixt & åska. Galet.

Det var nog allt jag hade att säga.. imorgon ska jag på uppföljning på arbetsförmedlingen, så måste vara pigg då.. efter det ska jag till Ekerö igen. Pusshej! ♥

Fyy faaaan....

...vad modig jag känner mig nu asså. Har dödat massssssor med monster ute på balkongen.. det kom fram spindlar lite här och där när jag dammsög och städade där ute. Har iallafall storstädat hela lägenheten nu, känns bra att ha det gjort.. på en fredagkväll också, det e grejer det :P

Nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig i ordning lite, ska nog ta en öl med Amira när hon har slutat, annars så blir jag bara hemma med chipspåsen :)

Trevlig helg gott folk! Pusshej ♥

Fredag

Hej bloggen!

Molnigt idag.. jag och syrran skulle egentligen gå till Kanaan idag igen men när jag vaknade så regnade det, så jag somnade om igen.. men jag ska gå till mamma snart för emmeline ska åka till sin pappa sen och vara där 2 veckor :(

Ska se om det e ledigt i tvättstugan sen också, har typ inga kläder ju.. och så måste jag städa här hemma någon dag. Tvestjärtar och lite spindlar har fått för sig att dom kan bo på min balkong när jag varit borta en vecka, men icke. Jag e livrädd för spindlar men det skiter jag i, dom ska dö allihop! In i dammsugaren, mohahah.. nej nu ska jag skynda mig lite. Få se vad som händer ikväll då! Pusshej ♥

Torsdag

Hellooou bloggen!

Igår kl 4 på morgonen kom gänget hem från Bulgarien, men jag stannade kvar där hela dagen iallafall och sen åkte jag hemåt vid 21 tiden... när jag kom till vällingby gick jag till Baronen och catchade upp lite med Amira, sen äntligen hem. Home sweet home! I tisdags fick jag faktiskt lite hemlängtan, haha.. har haft det asgött i Tumba men saknade min lilla lägenhet sista dagen :) men det kändes helsjukt att komma hem, som att det inte var min lägenhet typ... aja. Det är det ju. ;P

Idag gick jag upp tidigt och mötte Amira i Brommaplan, hon följde med mig till Ekerö centrum för att gå på arbetsintervju... har typ aldrig varit i Ekerö och hon hade fixat intervjun till mig så hon fick vara moraliskt stöd, hehe. Det gick bra iallafall... mer än så säger jag inte här hoho...

Efter det åkte vi till vällingby och mötte våran nyfunna vän Jamila, vi lunchade på caféet bredvid sats, vet inte vad det heter men jag åt Foccacia med pollo, mozzarella, och ruccola, det var jättegott :D

Sen gick jag och hämtade Lillasyster Emmeline hemma hos mamma, vi gick till Kanaan och badade och solade, jag älskar att bada haha :D så skönt att svalka av sig i den här värmen ju.
  Vi var där i 3-4 timmar, sen gick vi till mamma och åt middag och jag handlade lite. Nu e jag hemma och ska hoppa in i duschen, sen gå upp till mitt gamla jobb och få ett papper ifyllt, och Amira insisterade på Baronen idag igen så jaja.. jag får väl stå ut med en bira då ;P pusshej






Den här bilden har ingeenting med inlägget att göra men jag tycker den e ball.. tog den i tumba.. :)

RSS 2.0