Söndag

Shaaaa bloggen !

  Idag låg jag ute på tomten hela förmiddagen och läste...
Nu kom jag in för en liten stund sen, har varit ute på långpromenad med hundarna så dom e väl helt slut nu. Det e verkligen varmt ute.. men det e bara skönt tycker jag :) jag tog massa bilder idag, men det e något fel med mitt internet, så får lägga ut dom senare.. det e typ bara blogg.se och facebook som funkar. :/

Nu kollar jag på teve.. ska snart ta en dusch och gå till ica och handla lite tror jag..
  Meeeen det var väl allt för nu.. bye ♥

Lördag

Heeeej bloggen!

Jag kom hem för ett tag sen, jag var med min lillebror och några till och badade, så himla skönt asså. Det var första doppet för mig i år :)

Igår kom min saknade vän Therese hit :D vi har inte setts på jättelänge så det var kul. Senare kom hennes kille Marcus & hans kompis hit också, sen åkte dom hem idag.


Gammal bild på tres..



Ikväll ska jag nog bara ta det lugnt... tror jag. Chilling billing...
  Helt sjukt förresten att Michael Jackson har dött. Det känns helt fel när man tänker på de.. fett synd! Även om det finns många pedofilrykten och skit om honom, så har han ju gjort grym musik och är verkligen en legend...!!


Nu vill nog hundarna gå ut så c yaaaa....

Torsdag

Heej bloggen!

Nu är jag i tumba, ska strax gå ut med hundarna men tänkte bara skriva lite först. Har inte bloggat bara för jag hämtade hit datorn igår..
Men det har väl inte hänt så mycket sen sist jag skrev.. i tisdags efter jobbet så åkte jag ju till Tumba direkt.
Igår låg jag och solade här ute på förmiddagen, så jag har fått lite färg minsann :) sen åkte jag till vällingby för att hämta datorn, och mina blombuketter som jag fick på jobbet i tisdags men glömde kvar. Träffade mamma en stund också och sen åkte jag tillbaka.

Idag har jag också solat, men det blev så jäkla varmt så jag gick in efter 1½ timme.. men man ska inte klaga :) nu kollar jag, Mathias & Danne på film. Undra vad pappa, Leena & Michael har för sig i Bulgarien då? :D

Nu ska jag röra mig ut tror jag.. ska gå lite längre nu om det har blivit lite svalare. Pusshej! ♥

Måndag

Hej bloggen!

Vad skönt det är med fint väder äntligen.. men jag hoppas det håller i sig för jag har inte fått njuta av det än, har ögoninflammation som gör svinont när jag e i solen :(

Såhär såg mitt öga ut i fredags när jag vaknade.. smärta!




Vi stängde tidigt på jobbet eftersom det var midsommarafton, så jag jobbade bara 4 timmar och sen åkte jag till Tumba. Men fick ta värsta omvägen för pendeltågen gick inte pga signalfel, lite drygt men men..
Hemma hos pappa grillade vi oxfilé, men den var oätlig så för mig vart det vegetariskt, resten åt körv istället.. djuren ville nog ha tomat tror jag! ;P

  


I lördags mötte jag Amira, vi var hemma hos henne ett tag och sen gick vi till Baronen en sväng.. träffade två roliga gäster från vårat jobb som vi satt och snackade med ett tag :D
  Sen gick vi hem till mig och jaa.. gjorde inte så mycket. Fick inte tag i nåt folk. Sen somnade vi!

Igår var jag på jättedåligt humör hela dagen.. delvis för att jag hade ont i ögat men jag var så jäkla surig asså, haha..
Men idag var jag däremot glad för jag fick min säkerhetsdörr som jag väntat på lääänge och så fick jag ny ugn. Den förra var så ofräsch.

Kolla va fin den nya är!






Fast när dom kom med dörren så låg jag och sov, vaknade av att dom plingade på! Hahaha.. dom var en halvtimme för tidiga så det var därför. Det var ju iallafall bara att kliva upp och se glad ut :)

Imorgon ska jag upp hyfsat tidigt; packa och fixa till här hemma. Ska ju till tumba sen, för det gänget drar till Bulgarien en vecka och jag ska vakta hundarna, katterna och huset. Ska bli myspys. Så direkt efter jobbet (min sista dag också! :/) drar jag dit.. nu ska jag försöka lägga mig tidigt.. får se hur det går! Pusshej & godnatt ♥

...

Varför går jag aldrig och lägger miiiiiig...? Jag blir så arg på mig själv. Men nu ska jag faktiskt göra det.. upp tidigt imorrn för jag ska äntligen få både säkerhetsdörr och ny ugn/spis. Nattttiiii

torsdag - i längtans tideeeer...

Hej bloggen!

Idag tog jag sovmorgon till 11, det behövdes verkligen.. snooze är det bästa som finns!!
  Idag är det bara 65 dagar kvar till Egypten :D snackade nyss med Camilla på msn.. Jag trodde att jag inte skulle kunna åka nu när jag blir arbetslös och allt, men det ska fan gå. Om jag inte hittar ett nytt jobb snart, så hoppas jag på a-kassa. Det skulle vara helt stört om jag inte kunde åka till hurghada asså.. har ju varit bokat och planerat sen i vintras, liksom.. men jag är inställd på att åka iallafall! Ams sa att det var okej, så..

Kolla vårat hotell och poolen... Giftun Azur Resort +++

        

Underbart!


Sunshineeeee

Hej bloggen!

Äntligen är det sol ute! Vad less man blev på allt regn asså.. fast ute på min balkong är det ganska kallt faktiskt.. men det är väl varmt i solen, jag har eftermiddagssol.. och då jobbar ju jag, haha typiskt.
  Nu har jag bara 6 dagar kvar att jobba :/ tisdag nästa vecka är min sista dag. Och direkt efter jag slutat då så åker jag till Tumba, för då har pappa & hans fru och min lillebror precis åkt till Sunny Beach, Bulgarien! Jag ska vakta hundarna, huset... och katterna såklart. Min Kunta Kinte :) Det ska bli så skönt, har hela huset för mig själv.. jag hoppas verkligen att det är pangväder hela den veckan, för då ska jag bara ligga och steka hela dagarna ute på tomten.. när jag inte sitter framför datan och söker jobb då, heh.. hahaha jag ska vara brunare än gänget när dom kommer tillbaks från Bulgarien.. det vore väl nåt!!!! ;P
  I helgen får det gärna också vara fint väder, för på fredag slutar jag 18,00 och åker till tumba då med..

Men nu ska jag ta en dusch och göra mig i ordning.. sen ska jag söka jobb tills jag måste gå. Pusshej! ♥

Måndag

Godmorgon, godmooooorgon!!!

Jag gick upp för en timme sen, kl 10 ska jag vara på arbetsförmedlingen på introduktionsmöte.. det är ett sånt där meningslöst möte som man ändå måste gå på. Man sitter i en grupp och en personal från ams berättar och går igenom deras hemsida och hur man använder den.. dom säger ingenting jag inte redan vet.. jag gick på det här mötet förra året också och man typ somnar.. men men!
  Nu ska jag väl börja göra mig i ordning då.. synd att jag missar jobbintervjun på Donken idag pga det här mötet, men jag har ringt dit 4 grr och inte fått tag på tjejen som ringde mig, men jag har iaf lämnat massa meddelanden till henne. Hoppas jag får komma en annan dag.

Nu måste jag sätta lite fart här.. pusshej! ♥

slödag

Hej bloggen..

nu sitter jag & Amira här och glor ... vi var i tvättstugan och laddade 2 maskiner tvätt förut så ska väl gå tillbaks om en stund.

Den här helgen har det bara varit feeeest...
I fredags gick jag & Amira till baronen efter jobbet, sen joinade Emelie oss och när Ami skulle dra hemåt så följde jag med Emelie och hennes kille på en fest i Råcksta.. vi var där tills tidigt på morgonen, sen åkte vi hem och jag sov typ hela lördagen..
  Sen hade vi fest här, det var kul :) jag mötte Amira på jobbet när hon hade slutat, så gick vi och tog en öl och väntade på att Emelie skulle komma med sin kille och deras kompis, sen gick vi hem till mig.
  Idag ska jag nog bara vara hemma. Ska tvätta klart, ta en svängom med dammsugaren och duscha.. så hejdååååå :)


Fredag

Hej !

Nu spöregnar det, så typiskt.. det bara öser ner! Och jag som har lockigt hår idag, haha.. det kommer ju bli spikrakt när jag går till jobbet.. jag har inget paraply :( måste inhandlas. Eller tänk om man hade körkort, då hade jag kunnat köra till jobbet :)
Fan, till och med Alicia har körkort och hon e bara 7 månader.. orättvist :P




Nu ska jag väl ta och röra på mig, börjar jobba om en timme och ska handla lite innan. Trevlig helg, pusshej! ♥


Torsdag

Hej bloggen!

Idag har det inte hänt så mycket, jag gick upp tidigt för jag skulle åka till globen men sen så visade det sig att jag inte behövde det så jag stannade hemma och sökte jobb istället.
  Igår ringde McDonald's Slussen mig och vi bokade jobbintervju på måndag, men en timme innan det så har jag introduktionsmöte på Arbetsförmedlingen så jag måste boka om den intervjun :( jag glömde totalt bort det.. försökte ringa idag men ingen svarade så får försöka imorrn igen.
  Förra helgen jobbade jag ju så efter imorgon ska det bli riktigt skönt med en hel helg.. tror jag ska gå ut på lördag :) hoppas hoppas.... eller iallafall hitta på något. Men jag har hört att det ska vara skitväder så vi får väl se..

Nu ska jag äta något och kolla på tv, sen sova! Hörs..... ♥




Tisdag

Hej bloggen!

Jag försov mig lite i morse. Det var väl ingen större katastrof men ändå..
Jag hann skriva in mig igår på arbetsförmedlingen, så nu har jag 2 möten bokade nästa vecka, great :)
När jag kom dit så var det 15 nr före mig och det gick jättesegt.. så precis när jag skulle gå blev det min tur. Och jag hann till jobbet iallafall så det var ju bra!

Så jag ska väl snart gå upp dit och söka jobb. Eller så gör jag det hemifrån, spelar ju ingen roll egentligen kanske... eller jo, ska skriva ut massa CV:n så jag går dit. Pusshej! ♥

Säger godnatt med en bra låt...


Måndag

Heeej bloggen..

Jag skulle gå till arbetsförmedlingen i morse, men min mammas kompis tipsade mig om ett jobb så jag gick hem till mamma för att ringa dit, och nu fick jag tag i hon jag skulle prata med och det blir ingenting där... dom ville ha någon med erfarenhet. Så nu ska jag skynda mig upp till arbetsförmedlingen och se om jag hinner skriva in mig där innan jag börjar jobba.

Ge mig ett jjjooooobbbbbb.........!!!! :)

Tvättstuga

Hej bloggen!

Igår jobbade jag hela dagen, 12-22.. det var mycket folk hela dagen, blev lugnt typ efter åtta så det var ju bra.. men fan vad trött jag var när jag slutade. Men det stoppade inte mig från att gå och ta några öl på baronen hehe.. kände mig fett mobbad att sitta där helt själv, fast känner ju personalen och några stammisar så jag var inte helt solo egentligen..

När jag kom hem somnade jag på soffan, haha. Vaknade 7 i morse och la mig på sängen istället. Nu e jag pigg och glad och ska snart gå till tvättstugan. Har ganska mycket tvätt så det blir nog hela tvättiden där.. Sandra var ute med Hiwet igår, och hon har inte kommit hem än så jag får tvätta själv. Men det är helt okej, för hon tvättade helt själv sist hoho :P

Nej nu ska jag ta o klä på mig och lägga på ett kol.. hej hej ♥

Proceeesssss

Hej igen..

nu har jag duschat, och ringt mina samtal..
  Alltså först ringde jag "soc", dom hänvisade mig till alfa-kassan, och där får jag inte ansöka förrän jag fyllt 20.. dvs om 1½ månad.. och kötiden för att få en handläggning hos dom är några veckor! Sedan kan jag ansöka om komplettering hos soc om det inte räcker till.. alltså jag verkligen hatar att göra sånt här. Det är det värsta jag vet, det är en sån j-vla process och tusen olika saker man måste göra, tusen papper och bevis på alllllt.
  Men det är bara att bita ihop och kämpa på. På måndag ska jag skriva in mig på arbetsförmedlingen också..

Mitt huvud snurrar av allt sånt här... näe nu går jag ut! Hej svejs

Uppe med tuppen

Guten morgen bloggen!

Idag är jag uppe med tuppen skulle jag vilja säga.. gick upp kl 7 och traskade hem till mamma, skulle ringa ett samtal från hennes hemtelefon och jag trodde det var telefontid mellan 8-9.. men icke. Det är 10-11..... så nu har jag lite tid att döda! Haha.

I onsdags tog Hiwet studenten, och jag jobbar på lördag istället för onsdag den här veckan så jag var alltså ledig. Perfekt :) jag, Sandra & Alicia åkte till Hiwets utspring och grattade henne, sen efter det skulle det vara fest/middag i en lokal i hässelby så vi åkte dit, och åt ingera.. jättegod eritreansk mat!

 


        


Studentbarnet



  Vi var där ett par timmar, sen åkte vi till vällingby för att lämna Alicia till min mamma, och sen hem till mig för att göra oss i ordning. Sen åkte vi in mot stan.. gick till Nivå först och tog en öl. Sen funderade vi på vart vi skulle dra vidare, det var ju ändå Hiwets student så vi ville inte sitta där och häcka.. då sa nååågon att Södra Källare i Medis var ett bra ställe, med dansgolv och allt. Så vi åkte dit.. och det var ju bara en pub. Inget dansgolv.. Hahaha... Men det var ändå soft där så vi stannade tills dom stängde.


      


Min outfit:






Sandras outfit:





Ett tag senare efter ett McDonald's besök och världshistoriens bråk mellan mig & Sandra, (vi blev bästisar igen efter lite tårar) så gick vi på nattbussen hemåt. Och det var kaos!!! Jag har aldrig sett så mycket människor på en buss asså.. helt galet proppat med studenter. Skitjobbigt var det, man fick ju panik av att stå helt ihopklämd och inte ens kunna röra sig! Sen så körde en bil in i samma fil, precis framför bussen så chauffören fick tvärnita, så ALLA ramlade i bussen! Jag fick en klack inkörd mitt på foten av nån brud, så jag skrek som en dåre för det gjorde så jävla ont. Och en tjej bakom mig slog huvudet i golvet och svimmade av. PANIK! Men jag och två till hjälpte henne upp så mådde hon bra igen. Tur!

   



Efter ett tag var vi äntligen hemma, och jag somnade på en gång... jag har maaassor av foton från den här kvällen, men dom finns i min laptop hemma.. lägger in dom sedan :) så får ni se min mörbultade fot :/

Nu ska jag väl låna mammas dusch, och efter jag har ringt mitt telefonsamtal så ska jag möta Sandra, vi ska handla lite. Sen ska jag jobba. Pusshej! ♥


tisdag

Hej bloggen!

Igår blev jag på dåligt humör för jag fick sparken.. eller ja, min provanställning går ut sista juni och efter det får jag inte vara kvar. Det kom lite som en chock! Om jag inte hittar ett nytt jobb snarast så kommer jag förlora min lägenhet som jag precis fått och typ vänta 10 år tills jag får en ny.. liksom hur jävla lätt är det att hitta ett jobb nu då?!

Nä jag vet inte vad jag ska ta mig till.. jag var faktiskt rädd om mitt jobb, tyckte så synd om dom som fått varsel.. nu är jag där också. Det här var det värsta som kunde hända nu. Och ska jag vara på jobbtorget i sommar så får jag inte åka till Egypten heller.... gaaaaaahhhh!!!!!!

Nu har jag iallafall uppdaterat mitt CV och mailat det till Hiwet med ett personligt brev, hon ska skriva ut det i skolan, typ 50 sidor.. sen ska jag dela ut det i hela centrum och inne i stan.. och göra mitt bästa för att hitta ett jobb.

Nu ska jag gå ut och röka, sen ta en dusch och sen JOBBA. Kul!


make up

Jag vet att det e lite sent för att sminka sig nu men Sandra ville testa sina skills...

Resultatet:



 



Hiwet sminkade sig själv..




   


Och Sandra the top model sminkade sig själv också. Bara jag som inte kan haha :)



     


Nu ska vi dra ut och festa järnet!!!



Jag är tillbaks på ruta 1







Döda mig

Allt jag känner är hat nu. Hatar hatar hatar för alltid.

RSS 2.0