Hemma!

Hej bloggen!

Nu e jag hemma igen. Kom hem igårkväll.. haha jag hade världens ångest igår när vi väntade på planet, jag ville inte åka hem! Hade lätt kunnat stanna en vecka till.. :)

Men jag måste erkänna att det var skönt att komma hem ändå, och få sova i sin egen säng.. sin egen mjuka säng! Hotellsängarna var stenhårda.

Vi hade det iallafall hur bra som helst, jag & Camilla har inte hunnit skicka alla bilder till varandra än men så fort jag har alla så lägger jag ut en massa här :)

Jag hinner inte skriva något mer nu, har massor att göra idag och så ska jag jobba sen också. Tillbaks till rutinerna, hehe..

Ha det så bra, pusshej! ♥


Åker snaaaart..

Hej bloggen!

Det här blir nog sista inlägget jag skriver innan vi åker till Egypten :D Planet går 6.30 imorgon bitti så vi åker hemifrån mig vid 4 typ. E ganska trött nu så hoppas jag kan sova några timmar innan vi måste vakna vid 3 typ.

Jaa.. vad mer kan jag säga? Ska försöka koppla av så mycket som möjligt, sola och bada :)
Ha det bra allihopa! ♥

<3



Kid Cudi - Day 'n' Night





Million Stylez - Love we deal with




...

Never mind det förra inlägget. Kollade i min pärm där jag har alla viktiga papper och där hittade jag mitt gymnasiebetyg..
hahaha! Har ju inte ens öppnat den där pärmen på jättelänge, för jag har ingen hålslagare så kan ändå inte sätta in papper i den. Jag känner mig lite dum iaf... men glad!!!!







Aaaaahh...

...jag får panik!!!
Jag har skickat in mitt gymnasiebetyg till fel adress, alltså h*lvete! Och sista dagen att skicka in ett nytt till rätt adress till Komvux e på söndag. Lyckat!

Det som e sååå typiskt e att jag hade 2 kopior på mitt betyg någonstans, men hittade inte dom så jag ringde mitt gamla gymnasium och bad dom skicka en ny kopia till mig. Det gjorde dom, och då e jag så himla klantig och ivrig att skicka iväg det så det blev ju bara heeeelt fel och nu har jag fått det bekräftat. Mitt betyg finns inte med som komplettering till min ansökan till komvux. :'(

Har letat överallt (igen) här hemma nu, och ringde mamma så hon ska kolla hemma hos sig med.. om det inte dyker upp någonstans så e jag körd nu! Får hoppas som fan asså...

Iallafall.. var och hämtade mammas resväska för ett tag sedan, så jag ska väl börja packa lite smått. Och ha ångest.. och panik... kanske freaka ut totalt som den här killen! (förutom det med fjärrkontrollen, jag skippar nog det :P)





Onsdag - 4 dagar kvar

Godmorgon bloggen,

Idag klev jag upp halv nio även fast jag e ledig. Har lite att göra idag nämligen.. men lite har jag gjort redan, så nu ska jag bara dricka kaffe o sen göra mig iordning och gå hem till mamma en sväng. Ska hämta hennes resväska som jag ska låna, och lite mer grejer :)

Sen blir det väl upp till centrum och handla något att äta också.. men känns så onödigt att behöva handla mat när jag ska åka bort! Det kan ju bli gammalt.. men ska försöka köpa sånt som jag hinner ta slut på.. nej nu babblar jag bara, o kaffet e klart.. pusshej! ♥



p.s. Jag vaccinerade mig igår, det var andra dosen mot hepatit a+b.. och kärringen som gav mig sprutan typ högg mig med den! Det gör ont idag, och så var det inte sist.. vilken galning va..? Tänk om hon gjorde helt fel.. :S d.s

babycakes


Måndag

Hej bloggen...

Har inte direkt något vettigt att säga nu. Ska jobba om 45 min, och sitter hemma hos mami så jag ska väl börja röra på mig om en stund.

Börjar bli lite nervös! Resfeber eller nåt. Bara 6 dagar kvar nu... har skrivit en lista på vad jag ska packa, o allt som måste fixas i veckan haha.. får ju inte glömma nåt. Det känns som igår när det var 7 månader kvar tills vi skulle åka!
  Tur att jag ska jobba lite iallafall, så veckan går fortare än om man inte har något att göra på dagarna :)


 



090816

Hej bloggen!

Den här helgen har det varit lugnt för min del, det blev lite fest i fredags men igår tog jag en lång sovmorgon, sen storstädade jag här hemma. På kvällen kom Mathias & Danne hit.

Idag har jag också bara tagit det lugnt. Hade tvättstuga och en av mina två maskiner var trasig, så det tog dubbelt så lång tid att tvätta.. drygt.

Nu ere bara 7 dagar kvar tills jag åker! Ska bli så härligt. Fast jag har lite att göra nu i veckan innan resan.. och så ska jag jobba måndag, tisdag, fredag. Jobbade ju hela förra veckan också, riktigt bra.. det behövde jag verkligen! :D

Nu började en film på teven så jag ska väl kolla på den. Pusshej! ♥

Y?!

Varför kan jag bara inteeeeeee?!




Haha helt osammanhängande inlägg med låten men men..


Knock you down


Aa juste...!

Måste bara skriva om det här..

Någon dag förra veckan var Sandra & hennes kille här och hämtade massa grejer, som hon hade kvar här sedan hon bodde här.. och när dom skulle gå ut för att lämna saker i bilen och sen komma in igen, så stod jag i hallen och tänkte att jag behöver inte stänga dörren för dom kommer ju tillbaks om en minut typ.. då ringde min mobil så jag gick in i vardagsrummet och svarade, och så stod jag vid balkongdörren och pratade i telefonen. Sen vände jag mig om och då står det en man i rummet! I min lägenhet! Han bara stod där med en bira i handen och så sa han "Stäng dörren!" sen gick han ut i porten.
  Jag blev så jäkla rädd och förbannad så jag följde efter honom ut i porten och frågade vad fan han höll på med. Det e en sak om han hade ställt sig i dörröppningen och ropat till mig att jag skulle stänga dörren (inte för att jag förstår vad det gör om den står öppen en minut?) men han GICK IN i hallen och sedan IN i rummet! Han blev iallafall förbannad när jag skrek på honom i porten och började gå emot mig så jag stängde och låste dörren så fort jag kunde, sen kom Sandra tillbaka.

Ett par timmar senare så gick jag ut en sväng, och när jag kom hem igen ca 23.30 så såg min dörr ut såhär..



Alltså hur störd och omogen kan en vuxen man vara?!


I'm back

Heeeeeeeeeej!

Nu var det ett bra tag sen sist jag skrev här.. eller ja, typ 2 veckor jag vet inte.. det har bara inte blivit av.
Det har väl inte hänt så mycket sen sist jag skrev egentligen. I helgen var jag i tumba, tog hand om hundarna medan pappa & Leena var på u2-konsert i Göteborg :) jag och mina två lillebrorsor hyrde filmer och åt massa gott.
Kom hem i söndags kväll. Igår var jag med Sandra & Alicia större delen av dagen... och för typ en vecka sen följde jag med Sandra när hon skulle fixa naglarna, men hon fixade håret i samma veva hehe. En ganska stor förändring också!


Före & efter..

  

Snyggt va?! Det passar henne perfekt :)

Idag har jag hittills bara suttit vid datan. Ska städa här hemma, leta fram mitt gymnasiebetyg som måste skickas in till Komvux, och bara göra sånt där roligt ni vet.. men man kan ju inte alltid ha kul. I övrigt så e jag jävligt less på den här skiten, det e inte kul att vara arbetslös och inte veta vad som ska hända.. jag hoppas verkligen att jag kommer in på Komvux, har sökt till Undersköterska! Men utbildningen börjar inte förrän 12e okt. och jag får veta om jag kom in den 5e. :'(

Men allt är inte skit :D om 18 dagar åker jag till Egypten! Det ska bli så skönt att komma bort från Sverige en vecka. Sola och bada hela dagarna.. och festa såklart :)
  Det blev jävligt mycket fest för min del efter min födelsedag, i 2 veckor.. men nu har har jag inte festat sen förra helgen, och det känns så bra! Ska försöka ta det lugnt ända tills jag åker!

Nu ska jag väl snart (när jag slitit mig från datan) städa här hemma, och ta en lång dusch.. ha det bra! ♥

RSS 2.0