Längesen!!!

Hej!

Nu har jag inte skrivit på ett halvår ungefär så jag tänkte att nu är det dags :) hmm vart ska man börja någonstans, det händer ju en del på så lång tid..

Bland annat så har jag och Fille flyttat iallafall, vi fick en tvåa i hässelby gård så vi tog vårt pick och pack och flyttade hit.
Efter Kunta (katten) kom så fick vi ännu ett tillskott, nämligen katten Greger. Så nu är det jag, Fille och två katter och vi trivs perfekt !

Jag är snart klar med uska-utbildningen också, har haft en veckas praktik på Rättspsyk nu och har 3 veckor kvar. Sen är det bara Socialpsykiatri efter det, sen är jag klar undersköterska innan jul! :)
  Praktiken har gått bra hittills, inte alls så läskigt som jag trodde (eller inte läskigt alls) och personalen är helgalna och jättesnälla, enda nackdelen är att det är 3 timmars restid om dagen för mig.. men jag får stå ut.

Och inatt ställs klockan tillbaks! Skönt, får man sova en timme extra, det passar mig perfekt :)

Vad kan jag mer berätta... jo, vi har väl bott här i 2:an sen i juni men är ännu inte klara med målning och allt.. men hoppas vi blir det snart (målet är innan jul) så ska jag lägga ut lite bilder här i bloggen. Det kommer bli sååå fiiint så jag längtar !

På måndag åker mamma & Emmeline till London.. tanken var först att jag skulle följa med, men eftersom jag har praktik precis nu så kan jag inte. Det var synd, men får bli en annan gång för mig. :)

Här kommer lite bilder efter sist jag skrev iallafall!


Jag & Fille på midsommar

Jag och min fina på midsommar


Fille :)




Kunta blev biten i tassen av något i somras och fick opereras m.m. :(




Greger & Kunta




En dubbel regnbåge sedd från balkongen, i somras (se till höger om den tydliga regnbågen)




Nej roligare än så blir det inte just nu.. ska nog försöka uppdatera lite oftare nu, får se hur det går med det!
Puss & Kram ♥


RSS 2.0