091130

Hej bloggen,

det var nog inte så smart att jobba igår när jag var sjuk, för idag är det ännu värre :( hostar hela tiden och det gör skitont. Fan, jag orkar inte vara sjuk. Men men, det är bara att rycka upp sig för jag måste ändå gå upp till centrum. Storhandla på apoteket typ och så... så jag blir frisk någongång.

Men nu e kaffet klart här så pusshej.. ♥

FÖRSTA ADVENT - SJUK

Hej bloggen..

I morse när jag vaknade så var jag jätteförkyld :( men det var bara att kliva upp ändå, skulle ju jobba... ville inte sjukanmäla mig för då hade det blivit så jobbigt för dom andra. Slutade ändå kl 13, så jag stod ut..

Men när jag kom hem så blev jag ännu sämre, sov 2 timmar tillochmed..! Feber, näsan rinner, ont i halsen & hela kroppen, buhuuu. :'(

Imorgon e jag ledig så ska sova länge, och hoppas på att bli frisk. Skulle behöva tvätta också så jag hoppas jag mår bättre då.. men nu känner jag mig helt lost, ha ha, så ska nog kolla på en film och sen sova. Pusshej ♥

SVENSK KULTUR...



... är INTE roligt att prata om! Fy f*n alltså vilken pissdag jag hade i skolan idag. Vi började med en ny kurs idag, och har snackat om svensk/utländsk kultur hela skoldagen. Min lärare och klass (som just nu består av 3 pers) var såna "gammaldagsa" besserwissers idag och jag höll inte med om EN enda sak de hade att säga. Och tydligen fick man inte tycka annorlunda än dem heller; så fort jag sa något så lät det "Jo så är det visst, JO så tycker du visst"..... frustrerande!

Blä. Och jag e ju bara 20 år gammal, jag vet ingenting och kan ingenting eftersom jag inte har 3 barn, rest jorden runt och jobbat 10 år vardera inom 3 olika branscher. Idioter.


Men men.. man kan ju inte komma överens med alla. Nu ska jag iallafall plugga, har prov imorgon..


Här e en bra låt iallafall :)
MOHAMMED ALI - LEVER FÖR DET HÄR


091123

Hej bloggen!

Idag sov jag alldeles för länge, blev lite besviken på mig själv faktiskt.. hade ställt klockan på 10, men men.. e ju ändå ledig idag så det var väl ingen större katastrof. Jag hoppas jag inte håller på att bli sjuk, mår lite illa! Ska nog äta nåt så känns d bättre.
  Idag händer det nog inte mycket spännande, ska plugga lite och hämta ut ett paket i centrum senare. Det är en tröja som jag beställt :)

Men nu ska jag försöka slänga ihop någon lunch.. Pusshej ♥


New Moon

Heeej,

jag e helt slut! Ska nog sova snart tror jag..
  Igår gick jag, Amira & Robin och drack några öl och snackade maaassa skit, det var astrevligt iallafall... sen drog vi vidare hem till Amira en snabbis, sen hem till Robin i Nälsta och fortsatte festa.
  Idag när vi hade vaknat till så åkte jag & Amira till vby igen, letade efter en jacka till mig utan någon större framgång och sen gick vi och käkade våran favoritpizza La Roma.. mmmmm va gott det var. :)
  Efter det gick vi hem till mig och gjorde oss iordning, sen mötte vi Hanna & gick på bio, vi såg New Moon! Den var jättebra tycker jag, lite märkligt slut kanske men annars så.. 




Imorgon vet jag inte vad jag ska göra, e helt ledig då.. ska nog försöka plugga lite, har prov på onsdag så det behövs.. men nu ska jag nog lägga mig o kolla på en film eller nåt. Godnatt, pusshej ♥

Rastlös

Hej bloggen!

Jag e sååå rastlös! Vill verkligen göra något, men vet inte vad man ska kunna hitta på... sitter här i min ensamhet hemma.
  Jag hade skitroligt igår iallafall; Jag, Sandra, Hiwet & Emelie var på Trinity i Mariatorget. Först var det jättelite folk när vi kom dit men senare var det fullsmockat asså. Jättekul hade vi.. det var en fulländad kväll helt enkelt :)

  Idag har jag inte gjort så mycket, gick hem till mamma en sväng och delade på en pizza med henne. Skulle träffa en kompis sen men så blev det inte så nu har jag inget att göra.. men något ska jag nog hitta på! Pusshej ♥


Fredag 091120

Hello bloggen!

Inatt har jag sovit som en stock. Tror jag har sovit 12 timmar! Mami ringde mig i morse när jag sov och jag mindes inte ens vad hon sa så jag var tvungen att ringa och fråga. :P

Nu ska jag snart hoppa in i duschen och börja göra mig iordning lite smått.. Sandra kommer hit efter fem någon gång, sen ska vi hem till henne & förfesta lite och fixa oss, Hiwet kommer också. Sen ska vi uuuut! Hoppas det blir kul. Det blire säkert men det brukar bli bäst när det e oplanerat o nu ere ju inte de.. aja. :)

Duschen var det! Trevlig helg! ♥




Sist vi gick ut med gamla klassen, Smeden Reunion ♥

 


Torsdag

Hej bloggen!

Jag är dödstrött idag. Kan bero på att det blev en liten sväng till centrum igårkväll och ett par öl med Amira & Jocke.. hoho. Hursomhelst, jag var i skolan iallafall, kom hem för en timme sen och nu har jag precis varit i tvättstugan & slängt i två tvättar. Tänker inte ens hänga tvätten i torkskåpet idag, hänger upp hemma istället.. pallar inte gå 2 gånger haha. Och det e huset bredvid liksom.. LAT!

Jag längtar tills februari.. då ska Svenska Bostäder, Hässelbyhem & någon mer slås ihop till ETT företag, så då kan alla som vill byta lägenhet välja mellan MASSA fler lägenheter. Och jag vill byta, vill inte bo här längre.. less.
Delvis för att det e nedre botten, var ju skitglad över det när jag fick lägenheten men nu ere inge kul längre. Och så gillar jag inte området längre heller.. aja, jag vantrivs ju inte direkt så det e ingen panik! :P Men vore kul att få byta faktiskt.

Resten av dagen tänker jag inte gå utanför dörren, jag e heeelt slut. Ska bara chilla i soffan, kolla film på datorn tror jag.. och äta. Imorgon ere ju utgång! :) pusshej, ha det bra! ♥

:D


Jag & min syster var inne på youtube förut idag, och hittade en skitrolig snubbe.. han gör massa videos som e sååå sjuka, hahah. Men man måste kolla på mer än en, annars e det bara stört hahaha..

shanedawsontv














091118

Hej bloggen!

Idag hade jag mitt första prov i skolan, jag tror det gick bra faktiskt :) svarade på alla G-frågor, och en VG-fråga så vi får väl se, men G måste jag få iallafall. Nästa vecka har jag ett nytt prov...

Igår gjorde jag inget speciellt, var i skolan.. sen gick jag hem & min syster kom hit. Storstädade hemma och nördade framför datorn bara.

Nu ringde syster, så hon kommer snart. :) Imorgon händer det nog inte så mycket heller, skola, tvättstuga.. och ladda inför fredag, då ska nog jag, Sandra, Hiwet & Emelie gå ut! :D


Jag fick ett tackkort häromdagen, fint va?



Typiskt!


Blä. Jag e hemma igen, åkte ju till jobbet men skulle tydligen inte jobba idag :/
  Alltså min chef gav mig en lapp i början på månaden, med olika dagar i november och sa "kryssa för de dagar du vill jobba", sagt & gjort, kryssade för nästan alla. Sen sa vi inget mer om det och jag trodde alltså att jag fick de dagarna eftersom jag blev erbjuden dom! Men icke, man måste tydligen kolla på ett schema vilka dagar man fick och ska jobba under månaden.. så jag ska inte jobba på fredag kväll heller, så inte förrän nästa helg..

Aja, jag åkte inte dit helt förgäves iallafall, vi gick igenom december och bokade in mig de dagar jag ville jobba, så det e klart.. och så fick jag en jobbtröja, haha :) och så handlade jag lite på vägen hem..

Men nu vet jag inte vad jag ska hitta på. Tv:n strejkar och "söker efter signal" :S hmm.. kanske ska plugga lite? eller städa? eller något annat roligt.. :P



:)

Heej bloggen!

Idag känner jag mig helt utvilad, såå skönt :)
Igår jobbade jag ju, sen skyndade jag mig hem för att hinna se reprisen av Ugly Betty & Desperate, hehe. Missade ju det i tisdags.. sen efter det mötte jag Sandra & Ali, vi åkte till Nina i Bromsten och hon fixade Sandras naglar. Jättefint blev det, som vanligt. Hon ska ha prov i sin nagelterapeut-utbildning i april så då ska jag & Sandra vara modeller och få ett helt nytt set naglar :)
 
Efter det drog vi till Donken i vällingby och käkade oss proppmätta. Sen gick jag hem och däckade på soffan! Fasiken vad trött jag var, hade knappt sovit nånting natten före :( men nu e jag iallafall utvilad!

Börjar jobba halv fyra idag, lite skönt att jobba kväll faktiskt.. det brukar inte vara så många timmar.
Snart ska jag hoppa in i duschen & göra mig iordning.. ha en fin dag, pusshej ♥


Voilà!

 

Hahaha, jag har inte haft en taklampa i rummet i min lägenhet sen jag kom hem från Egypten.. för den gick sönder och JAG NÅR INTE UPP DIT.. tog jag för givet bara. Men köpte glödlampor idag och jag når ju viiissstee.. när jag står på pallen, haha. Har tjatat på storebror skitlänge att komma & hjälpa mig för han e lång.. hoho. Kanske ska testa själv först nästa gång.. ;P

Skönt att äntligen ha en lampa iallafall!


091114

Hej hej!

Idag har jag varit på min guddotters 1-årskalas och ätit massa tårta o grejer.. såhär såg det ut:


Princesstårtan som Sandra har gjort :)



Födelsedagsbarnet i sin fina klänning



Blåsa ut ljusen


     

(Obs, sista bilden e på skoj såklart... :P)

Nu sitter jag bara hemma och tar det lugnt, har varit & handlat så ska väl käka snart. Sen får jag lite besök också :) ikväll blire sova ganska tidigt, ska ju upp & jobba imorrn. Pusshej! ♥


Fredagen den 13:e

Hello bloggen!

Idag ere fredagen den 13e, min turdag :) hehe
Och min söta guddotter Alicia's 1 ÅRSDAG!!! GRATTTTTTIIIISSS!!!

Tror dom sover fortfarande för Sandra svarar inte i mobilen... imorgon e det kalas, och jag jobbar men hoppas jag slutar tidigt så jag hinner i någorlunda tid. Jag har den bästa presenten också, så jag hoppas att den hinner bli klar höhö.. :D


Idag ska jag jobba på mitt gamla jobb, dom behövde hjälp ikväll så varför inte.. det e ju extra pengar. Och imorgon,  söndag & måndag på mitt vanliga jobb.. idag lyckades jag vakna av alarmet iallafall, så jag hoppas jag gör det i helgen också för jag måste vakna kl 6 när jag jobbar dag -.- det ska nog gå bra.

Nu ska jag fixa mig iordning lite och leta fram ett par skor jag kan jobba i idag.. det blir svårt.

Trevlig helg, pusshej! ♥

 

 


091112

Hej bloggen!

Har inte skrivit på ett tag nu, igen hehe...
I helgen var jag iallafall i Sundsvall och hälsade på, det var jätteroligt. I lördags hade mina kompisar dop för sin dotter och senare på kvällen blev det fest :)


  Jag & Zandra,              Jenny & Jag,        Jag, Zandra, Jenny  
   

Zandra & Jennysarna,    Zandra & Jenny,             Johnny & jag,
     


Jag & Stefan, haha syns det att vi e släkt eller..



(Joel var också med, men kameraskygg kanske?:P)


I måndags åkte jag hem och kom fram på kvällen, då mötte jag Emelie som var här på besök från Uppsala.. vi gick till Baronen och tog en öl och snackade en massa, sen kom Amira och joinade oss också.

I tisdags följde jag med Emelie till tåget när hon skulle hem, sen mötte jag Sandra & Hiwet, vi var i stan ett tag och sen åkte vi till Sandras kompis som skulle tatuera henne... hon skrev "Alicia" på underarmen, det blev skitfint!


Innan, Sandra var lite nervös..
   

Då kör vi..                     Smärta...                    men glad ändå :)
   

Konturerna klara..


Färdigt :D
 


Idag försov jag mig rejält, så det blev ingen skola för mig idag.. jag fattar inte, har aldrig haft problem att vakna förut. Har typ aldrig försovit mig och nu händer det hela tiden :( får köpa en sån där väckarklocka som kuckelikuar som en tupp eller nåt.

Nu ska jag ta en dusch, fixa till här hemma och plugga lite tror jag.. ska jobba fredag-måndag, sen skola nästa vecka och jobba fredag igen, så jag e inte ledig förrän nästa lördag..! Kul kul.
Men nu ska jag sätta igång, pusshej! ♥


RSS 2.0