Måndag

Heeej!

Ny vecka, nya tag! Eller hur säger man? :P
  Idag skulle jag gå och bada med min lillasyster, men det e ju kallt ute? Solen skiner lite men ändå kyligt.. :( Så det blir en film snart istället, och kanske ett kvällsdopp lite senare. Och jag kom just på att jag ska till vårdcentralen idag och ta bort en leverfläck!! :S Shiiit va läskigt.. huhu..! Men det ska nog gå bra..
  Idag trillade en liten peng in på mitt konto.. nämligen mitt livs sista studiebidrag! Haahah synd bara att det kommer ta slut på ungefär 2 dagar.. har räkningar på bland annat studentfoton och sånt, så.. jaja.
  Sandra ringde också och hon skulle kanske titta förbi här sen :)

Den 19:e juli... ska jag till öland! (om jag inte har fått ett jobb vill säga) Jag har aldrig varit där så det ska bli kul. Nästan en vecka är vi där, och jag ska bara sola & bada heeela tiden! Så jag hoppas det blir fint väder, annars blir det lite jobbigt.
  Jag har varit så himla avundsjuk på alla som är utomlands nu.. hihi men jag får också åka, inte utomlands men nånstans iallafall :P Tydligen så finns det skitfina stränder där, som nästan ser ut som utomlands?

(Bilder: google.se)



Ja, nej nu ska jag käka upp frukosten och ta en cigg på the balcony.. so long!

Trött och seg..

Hej hej! Jag är seg som fasen idag, men men.. det e självförvållat!
  I fredags kom ju Sandra hit som sagt.. hon hade med sig jättesöta ultraljudsbilder på lilla bebisen, och jag gav henne ett av mina studentkort.. har skickat upp ett par kort till några i Sundsvall också :)
 
Jag & Sandra åkte hem till hennes mamma och chillade där ett tag, sen åkte jag till Hornstull, där Therese & Marcus befann sig i Tantoparken (?) och en massa annat folk.. Marcus och några andra stod och "battlade" och jag och Therese satt och kollade på typ.. under kvällen så var det en kille som hade misshandlat ett antal personer, så 2 piketbussar och en polisbil kom dit! Herregud, har någon dött, trodde vi när det kom en sån stor styrka..! :O Det hade ju räckt med en polisbil, tycker jag.
  Sen efter det, så var vi lite festsugna så vi åkte till fridhemsplan, och gick till Nivå 22.. efter många varv runt där med en cider i handen så fick vi äntligen sittplatser.. vi kom ju inte dit förrän vid 22 ungefär, så det var ganska proppat med folk.. aja, sen gick vi runt lite i Fridhemsplan och hamnade på Biljardpalatset. Vi spelade biljard där, och drack lite till, sen åkte vi hem till mig och sov.
  På lördagen så vaknade vi till, drack kaffe och gick sedan upp till centrum där Therese & Marcus köpte badkläder, för vi skulle gå till kanaan badet  :D Vi hämtade min syster hemma och sen gick vi. Det var skitvarmt på vägen dit, så doppet var riktigt härligt! Däremot blev det ganska kallt sen, och värmen kom såklart tillbaks precis när vi gick hemåt. :/
 
Therese & Marcus åkte hem till Södertälje och jag och syster yster gick också hem.

Efter en god middag hemma och nåt glas vin så ringde jag upp Sandra, som jag hade missat totalt 4 samtal från under dagen.. hon var på fest med sin bror och hans kompisar så jag gjorde mig i ordning och gick till bussen och åkte dit. Var där ett tag, drack lite öl, och missade sista bussen, men jag fick skjuts hem senare så det var lugnt.. hemma så däckade jag på soffan, och min lillebror berättade nyss att han hade skitkul i sitt försök att väcka mig, haha.. jag försökte tydligen nypa honom i armen? :P

Nu är det söndag och bakfyllan har precis släppt lite efter en portion nudlar, och idag ska jag bara sitta framför datan eller tv:n och kolla på serier/filmer.. perfekt! Imorgon blir det till att kliva upp tidigt, för jag och syrran ska gå till Kanaan badet igen! :P

pusshej, hoppas ni haft en trevlig helg!

Fredag

Hellooo!
Jag har precis varit på ängen och solat, det var riktigt härligt förutom att jag blev attackerad av en jävla geting typ 3 gånger.. jag såg nog skitdum ut när jag satt där och viftade med min ena sko.. haha..
  Jag började bli så jäkla blek och då får man ju nästan skämmas, det e ju faktiskt sommar.. men nu blev jag lite brunare iallafall :) får gå ut och sola lite oftare tror jag..
  Snart kommer min lillasyster hem, hon har varit hos sin pappa en vecka nu.. hon borde redan vara här faktiskt? hmm..

Och nu ringde Sandra, hon var i Högdalen nu på tuben så hon ska komma hit sen :) Igår kollade hon vilket kön hennes barn i magen har, och det blir en liten tjej! :D

Nej det var nog allt för idag. Pusshej


(Jag och Sandra när vi gick ut 9:an!)

"You're so ugly when you cry"

Heej bloggen!
  Idag var det solsken när jag vaknade (äntligen!) men jag råkade sova så länge så jag hade ingen lust att gå ut och sola.. jag ska vakna tidigt imorgon istället :) och steka på!
  Just nu sitter jag och söker jobb... ska fylla i lite papper som jag måste ha med mig till Arbetsförmedlingen också.
Lyckosten Angie är på väg till Spanien nu.. jag är sååå avundsjuk, jag vill också utomlands! haha

Nej men nu måste jag fortsätta mitt jobbsökande.. även fast det är så tråkigt.. :( ha det bra!


Tisdag

Hellooo...
 Idag sov jag lääänge och härligt var det, enda tills jag vaknade av att min mamma kom gåendes mot mig och tryckte upp sin mobil i nyllet på mig. Det var min bästaste vän Sandra i telefonen..
  Sen, några timmar senare, åkte jag till Odenplan för att gå till Eastman, min tandläkare.. fan, har inte varit där på över 3 år..! (har haft en annan tandläkare i sundsvall..) Men men, det gick bra.. Och på tunnelbanan på vägen dit så träffade jag min gamla barndomsbästis Emelie som jag gick i skola med i 10 år! Det var jävligt roligt, vi pratade så jag nästan höll på att åka förbi Odenplan haha.. :)
  Annars har det varit en slöardag.. har bara varit hemma och slappat famför tv:n.. jag vill ha ett jobb! Jag hatar att inte ha en rutin varje dag, det e så tråkigt.. det är bara skönt att vara ledig en helg när man har jobbat, men nu är det ju inget speciellt att vara ledig för mig för jag e det varje dag.. jag e arbetslös.. och det suger!
  Jag hoppas verkligen att jag får ett jobb snart.. så jag kan skaffa mig en egen lägenhet också.. och hämta min stackars katt som e kvar i Sundsvall :( han måste sakna mig något fruktansvärt.. haha nej jag skojade bara..!


Jag bjuder på den här bilden.. det e jag och mina syskon (fast en fattas) en "härlig" morgon på sommarlovet för 4-5 år sen tror jag.. visst ser vi pigga ut? :D (fr. vänster: Robin, Emmeline, Mathias & Jag)


Nu ska jag titta på någon serie eller en film.. c ya! pusshej


"Take a bow"

Hej hej!
 Jag suger på att blogga.. jag vill blogga typ varje dag men då blir det bara tråkigt (mitt liv e inte så händelsefullt för tillfället) för det måste ju vara intressant läsning också höhö.. :)
  Jaha, lite update då kanske? I torsdags åkte jag till Tumba och var där hela midsommarhelgen. Åkte hem till vällingby igår så nu e jag här..

 
Idag så var jag på arbetsintervju hos Manpower igen då, vet ju inte än om jag fick jobbet men det e bara att hålla tummarna och hoppas! Det här jobbet skulle vara ganska perfa för då kommer jag jobba i Kista och det e ju ganska nära..
  Sen när jag kom till vällingby igen så strosade jag omkring lite i centrum och kom fram till Arbetsförmedlingen! Haha och jag skulle ändå gå dit snarast så då gick jag in och skrev in mig på en gång. Så nu e det gjort, ska på ett par möten i början av juli.

Och i mitten av juli fyller jag 19! Nämligen den 13:e. Jag önskar mig någon av dessa mobiler... men som vanligt har jag beslutsångest..



Jaja, nu ska jag kolla vidare på Brothers & Sisters! pusshej

HR3A, sha-la-la-la-la! HR3A, sha, lalalalala...

Heeej!!!
Äntligen, jag har tagit STUDENTEN!! :D Ska berätta mer om det men först en uppdatering från sist jag bloggade... ;)

Onsdags: klev upp tidigt och gjorde mig i ordning, skulle som sagt iväg på lillebror Mathias' skolavslutning.. dom fick regn på sin skolavslutning, stackarna. Aja, sen när jag och mamma skulle gå till bussen så räddade jag ett rått-liknande djur (?) som blev attackerat av två skator! Jisses asså :P
  Det spöregnade när vi klev av bussen i vällingby centrum och jag stapplade iväg i mina klackar för att hämta syster yster på fritids.

  Väl hemma så kom vi iväg mot Sundsvall mycket senare än tänkt.. så när vi var framme runt 21-tiden och jag äntligen klev ur bilen, så stod Therese där med sin bil så det var bara att åka iväg igen..!
  Vi åkte och mötte några tjejer i klassen, för vi skulle dekorera våran lastbil inför flak-åket :D Finfint blev det.

Sen fick vi skjuts ner på stan och tog en cider med Elin. Efter det gick jag & Therese till hennes systers lägenhet mitt i stan som vi fått lov att låna! Vi kom till slut i säng runt 1-tiden, bättre sent än aldrig...

Torsdags: Strax efter 5 ringde väckarklockan.. vi snoozade en liten stund, men sen var det bara att kliva upp, göra sig i ordning och kila iväg till Champagne-frukosten kl 7. Jag hade med mig en stor flaska Asti Cinzano, och jag drack upp hela.. vilken frukost va? :D
  Sen klockan halv 9 ungefär, började Guldtrofén. Det är en tradition dom har i Sundsvall som består av en inövad dans, basket- och volleybollturneringar.. de som vinner får gå ut först på trappan.. anyway, efter det var vi lediga ett par timmar = tid för hår, smink, och ombyte till studentklänningen! Jag, Therese, Marcus & Julia gick till Svenssons och tog en cider också när vi ändå hade tid..
  13.00 var det samling i aulan. Det hölls tal, sjöngs, och delades ut stipendium (Grattis till alla som fick!).. sen samlades hela klassen + våran underbara mentor Åsa i ett klassrum för utdelning av betyg, rosor och lite snicksnack, som Åsa säger :)
  Sedan sprang vi ut! Efter en stunds väntetid inuti en heeet skola, fan vad varmt det blev.. ville bara springa ut på en gång! Och typ alla var jättenervösa, jag med :P
 
Efter att alla hade kramats klart med sina nära och kära, så gick vi hela klassen i samlad trupp ner till torget, där vårat flak stod och väntade på oss. Vi åkte runt i stan i en hel timma, tjoade, drack och sjöng hela vägen nästan.. Sen åkte alla hem till sig ock käkade och sånt.
  När jag var klar hemma hos min moster åkte jag till Anna, därifrån fick vi skjuts av hennes kille till Granloholm där större delen av klassen redan var och festade i en lokal. Vi dansade och sjöng och jag hade skitkul, sen tog vi alla taxi ner till stan och gick på krogen! Dit kom också Zandra & Joel :)
Jag hade så himla roligt från början till slut asså, jag är helnöjd!


Fredags
:
Vaknade på soffan i lägenheten, kl halv 3 på eftermiddan.. bakis var vi alla! Fast det var ju inte oväntat precis.. det första som poppade upp i mitt huvve när jag vaknade, var: McDonald's! Så när vi hade vaknat till lite gick vi dit och käkade.. gott som fan var det. Sen tog vi en cider på Svenssons haha.. var ju tvungen o ta en återställare!
  Sen tog jag bussen hem till moster, hoppade in i duschen och sen kom Kid av en slump och som precis hade fått körkortet, och var fyllechaffis åt några bekanta, så jag hänkade på dom! Det blev fest igen lite senare på kvällen och jag hade trevligt :)


Lördags
: vaknade upp hemma hos Kid, och sen åkte vi hem till min moster. Vi gjorde inget speciellt, chillade bara, sen träffade vi på dom där bekanta igen i centrum, och Kid blev chaffis igen, haha.. Jag åkte hem ganska tidigt faktiskt, kände mig seg och trött som fan så jag tog det lugnt hemma hos mostra istället... och myste med min katt som jag tyvärr var tvungen o lämna kvar ett tag till i Sundsvall.. ska hämta honom så fort jag har mitt eget place!


Idag klev jag upp och började springa upp och ner i källarn för o ta upp alla mina grejer jag hade där, vi åkte från Sundsvall vid 10-tiden och när vi kom fram till Stockholm så bar det av till Tumba där jag lämnade alla mina grejer och min kära moppe i pappas garage.

Skönt som fasiken att äntligen vara hemma nu, och sova i min egen säng! Nu ska jag kika runt lite på internet och sen ska jag lägga mig i soffan och kolla på teve. Lägger upp bilder från studenten så fort jag får tag i några, har ju ingen egen kamera.. :/



                                                 Min plakatbild :D


Ha det bäst! Puss tuss!



Jo förresten!
Glömde säga att jag och Linus hade jättetrevligt när vi var på BK i torsdags ;P

"I'll be your school girl dream, I'll shake my peaches and cream"..

Gaaaahh jag ville blogga idag men vårat internet la av totalt... så det sket sig lite.. men det gör inget, för jag har fått en TRIPPELTÅNG !!! :D Yippiieee!!! ;D
  Jag tjatade om en sån för några veckor sen men den var så jäkla dyr så jag köpte den inte. Så plingade mamma på dörren när hon kom hem från jobbet idag och hade en pizza och ett paket till mig i händerna. I paketet låg den min älskling.. det blir så jädrans snygga lockar med den..


None



  Nu har jag duschat och så, imorgon ska jag på brorsans skolavslutning, han går ut 9:an så det måste man ju gå på :)
Han går på min gamla skola så det blir väl kul att se alla gamla lärare också.. (eller..?) :S Haha

Sen bär det av till Sundsvall och jag ser icke fram emot att sitta i en bil i 4 timmar, men men.. vad gör man inte för att ta STUDENTEN på torsdag!!!! Äntligeeeen...!!!! (trippeltången var alltså en studentpresent för den som undrar..) Jag hoppas det blir så kul som jag tror det blir.. ska åka flak & grejer också :P

Nej, nu börjar klockan bli sent snart, ska ju upp tidigt.. men ha det så bra!!! Puss tuss!

"The moves you got are the latest"

Heej!
  Jag sitter och käkar frulle framför datan, och snart ska jag dra ut på ängen och sola. Ovanligt va? Haha..

Igår kollade jag och min lillebror på 2 filmer som vi laddade ner.. den första var "Underdog" med Jason Lee, Jim Belushi m. fl.. den var skitrolig!
  Den andra filmen var "Eight Below" med snygge Paul Walker ("2 fast 2 furious") och den var skitbra.. sorglig ibland, men lätt högsta betyg!

(Bilder: google.se)


Nej men solen skiner ju så nu ska jag inte sitta här och dega längre! Pusshej

(båda filmerna handlar om hundar? hmm...) :)

Söndag...

...goddag!
  Jag har inte bloggat över helgen för i fredags kunde jag inte logga in och sen åkte jag till Tumba..  
  Igår så låg jag, pappas fru och lillebror på tomten hela förmiddagen och solade och snackade skit. Och åt glass :) Sen kom pappa hem med andra lillebrorsan och då åkte vi och badade! Jätteskönt var det, vi badade typ hela dagen, på två olika ställen :)
 
Nu e jag hemma hos mamma igen och ikväll ska jag färga håret. Rött igen :D Tänkte göra det nu så ser det snyggt ut på torsdag när jag tar studenten!!! 
 
Har tryckt i mig en pizza också, fan vad gott det var.. vi har ju pizzeria/krog precis utanför porten typ ;)
 
Resten av dagen ska jag bara chilla hemma och kolla på tv.... puss tuss!

"'Cause baby you are the greatest"

Hello...
  Fint väder idag igen :)
Igår var som sagt jag och Sandra i Nälstabadet och solade och badade.. sen åkte vi hem till hennes mamma och var där ett tag, sen åkte vi till varsitt hem igen..
  Jag tänkte inte blogga om nåt särskilt nu, jag ska strax gå ut och lägga mig på ängen och sola.. man vill ju va brun och fin på studenten nästa vecka :)

Jaja.. puss tuss!

Första doppet utomhus

Hej!
  Jag och min lillasyster traskade iväg till Kaanan-badet och badade idag! Först var det ganska kallt, men efter första doppet så blev jag van direkt :) kommer nog bada ganska mycket i år tror jag, och simning är ju faktiskt asbra träning ;)
  Jag fick inviga min nya bikini också.. den funkade bra ända tills jag dök i vattnet från bryggan. Trosorna hamnade nere vid knäna och trekantsdelarna (på överdelen) åkte åt sidan mot armhålorna haha.. fick i panik rätta till eländet, och ingen hann se som tur var.. herregud hahaha... Men då vet vi det!

Åååhh... ett ungt par hade med sig sin lilla chihuahua-valp som jag och syrran såklart ville klappa och den var så sööööt! Han blev jätteglad när han vände sig om mitt i sandgrävandet och såg oss sitta där på huk, haha. Jag ska själv köpa en chihuahua om några år :) efter att jag har rest lite och e mogen för det.. man blir ju faktiskt väldigt låst.

Nu har jag ingenting vettigt kvar att säga. Jo, imorgon ska jag till Nälsta-badet med min bästaste bästa vän; Sandra. Som har en liten baby på G, han/hon kommer ut till världen i november :)

Natti natti


Hej hopp!

Idag var jag på arbetsintervju hos Manpower, det gick bra tycker jag, hon blev intresserad och jag hamnade på "Heta listan" som dom så fint kallar det ;) så dom hör av sig när det dyker upp ett passande uppdrag till mig.. kan dröja en vecka... eller kanske två månader. Och det var ju iförsig mindre bra för jag vill ha ett jobb NU men men..
  Hämtade syster, gick hem... Glömde lämna mina nya fina skor hos skomakaren, så det får bli en annan dag.. dom blev nämligen för små helt plötsligt så dom måste töjas lite. Himla bra för min ekonomi.. jag ligger back :'(

Jag glömde ta bort Ljudlös på mobilen så jag missade ett samtal som troligtvis också var angående ett jobb.. och jag fick inte tag i personen som ringde mig så jag får hoppas att dom ringer upp igen....

Justja. Shopaholicmamman Therese har en ny tävling i sin blogg och vinsten är en rosa digitalkamera med 7,2 megapixlar.. asnajs! Var med och tävla här -----> Kamera tävling

image30



Kan lika gärna länka till min desperata moped-annons också som ingen nappar på. Snälla köp min moppe? Finfin EU-moped, Hyosung Rally


Ge mig:
Oräknerliga miljoner
Lyxig penthousevåning med fin utsikt
Ett bra jobb som jag trivs med
Finaste chihuahuan någonsin

Är det för mycket begärt eller....? :)

I will come to you

Jag har suttit uppe alldeles för länge nu.. och lyssnat på Hanson :D (egentligen borde jag sova för jag ska på jobbintervju imorrn....)
  Jag avbröt mig själv i värsta filmen till och med - Leo av Josef Fares. Råkade kika in på Klick! och där läste jag om Zach Hanson som hade blivit pappa eller nåt...
  Men fan va bra dom e? Varför slutade man lyssna på dom för..? Jag minns typ bara "MMMBop", "I will come to you" och "If only".. fast de e ju dom bästa låtarna.. jag har laddat ner lite nu iallafall hihi ;)

Jag älskar den här låten, så h-lvetes bra!!! ----> http://youtube.com/watch?v=gNczXRsBIbU

Nu är det sängen som gäller för mig pronto... godnatt !


Söndag!

Goddag alla glada!
Jag vaknade för en timme sen.. idag ska jag träffa min kära vän Sandra.. vet inte vad vi ska hitta på...
  Igår var jag i stan med mamsen. Jag köpte studentskor :D på skopunkten, faan vad skönt att ha det gjort! Sen gick vi till H&M och där blev hela kalaset lite dyrare än planerat. Där köpte jag en ny bikini, örhängen, mascara, en klänning, leggings.. men det gör inget för jag behöver ändå allt det där, hihi.

Tänkte lägga ut bilder på min shopping med hittar inga bilder på varken bikinin eller klänningen :/ skorna iallafall:

image29
(bild: skopunkten.se)
 


Inte riktigt min stil men dom passar skitbra till min klänning, och var jättefina på :)

RSS 2.0