Mors dag

Hej hej!

Hahaha, jag hade glömt att Hiwet bloggade igår.. "här kommer lite bilder" men hon la inte ut några, hahaha.. och snygg stavning var det också. Ett litet gästinlägg, haha.. :)

Jag kom hem för en stund sedan, jag & Sandra & Ali gick hem till mamma för hon hade middag idag.. Robin & Jeanette, Ellan & Mathias, Emmeline, mamma, jag, Sandra & Alicia blev det :) Mina bröder hade ju med sig sina tjejer så jag tog med mig mina sambos också då :D

Nu tänkte jag ta itu med ett berg av disk som väntar på mig i köket.. och kanske terrorisera Hiwet som ligger och sover på soffan, stackarn.. jag har smittat både henne & Sandra med min dunderförkylning. Men här kommer lite bilder iallafall.. på riktigt den här gången :P










Fler bilder finns i Sandras kamera, det här var alla jag hade i mobilen.. så dom kommer senare :) pusshej ♥
Och grattis till alla mammor, idag är det eran dag....


Shuuuuuuuuuuululu

här kommer lite bilder på hos bär vi är lite fulla.. ni år inte sakaratta åt oss. Jag kommer.......
Dem är ganska roliga en tjeh komi tvinga MIG BLOGGA !!
Asså vi är ganska fulla och vi har det skit kul med rockmusik.. Musse sitter brevid mig och vi vet inte vad vi ska skriva.. vad hände där ute ?????? Kommentera så ska ni få see mina dolda talangerl /// HIWET OCH mUSSE

ääeej issa...

Hej igen!

Nu mår jag lite bättre, näsan rinner som fan och har blivit helt röd och torr efter allt snytande men magen och hostan e bättre..
  Sandra & Hiwet åkte iväg tidigare för att fixa lite inför ikväll, dom ska gå ut.. jag skulle följt med egentligen, men jag blev ju sjuk och Alicias barnvakt backade ur i sista sekunden så jag ska vara hemma med henne istället. Iallafall så passade jag på att städa lite när jag var ensam hemma, så nu ser det fint ut här :) behövde röra på mig lite ju.
  Tog en lång dusch också, det behövdes.. och så har jag druckit massa blåbärssoppa :P

Sen ska jag nog lägga mig hyfsat tidigt, sova bort lite av förkylningen, imorgon ska jag jobba.

Trevlig kväll, pusshej ♥

Torsdag

Hallooo...

jag e fortfarande sjuk. Ringde till vårdcentralen idag och skulle be om sjukintyg men dom hade ingen tid idag. Hon jag pratade med tyckte att jag skulle vara hemma resten av veckan och sen återkomma på måndag för ett sjukintyg om jag fortfarande mådde dåligt då. Så jag ringde till jobbet men dom sa att vi har ett special avtal så man får inte vara sjuk 7 dagar utan intyg så som det brukar vara. Bara 2 dagar.. imorrn måste jag jobba. Hoppas jag mår bättre då..

Så idag ska jag försöka kurera mig så mycket jag bara kan, ska ta ett bad och dricka massa blåbärssoppa.
Jag blir såååå j*vla less på vissa saker ibland asså.. jag vill bara ställa mig i ett hörn och vråla allt vad jag kan.




Sjuk

Hej.......

jag mår piss asså. Jag e hemma från jobbet idag tillochmed.. jag har skitont i halsen och hostar och grejer.. fy fan så tråkigt det är. Och det gör svinont när jag hostar. :(

Vi har käkat middag för en stund sen och nu ska jag göra kaffe, se om det blir lite bättre i halsen med något varmt att dricka.. och knapra halstabletter. Så det blir en lugn kväll... vi ska nog se på någon film också.

.....Hej svejs

Måndag

Hello...

asså näe, vi bara skojade lite i förra inlägget. Tänk så mycket man kan åstadkomma med lite smink, hahah :)

Nu har jag precis gjort mig i ordning, vi ska gå hem till min mamma för jag har lite kläder kvar där.. sen ska jag jobba.

Pusshej

Söndag

Hej bloggen!

Igår åkte jag & Sandra till tumba och hälsade på, sen på kvällen festade vi hemma hos mig med Amira & Hiwet också.
Idag sov vi jättelänge och sen hade vi tvättstuga, där blev det lite dramatik.. en kärring började tjafsa med oss om torkskåpen..

och festen igår spårade ur lite. Amira lackade till och blev sne på Sandra..






Fläskläpp och blåtira. Sånt händer...


Idag efter tvättstugan åkte vi till Sandras mamma och hälsade på, handlade lite och nu tar vi det bara lugnt hemma.

Nu börjar det bli sent så vi ska väl kanske kolla på en film och sen ska jag sova... natti natti :) ♥

Måndag

Hej bloggen!

Asså vilken helg...! Vi har haft såååå roligt.

Alicious skulle vara med sin pappa i helgen, så Sandra var barnledig och då tänkte vi att vi skulle festa till det lite :)
 
I fredags kom Sandra & Hiwet till mitt jobb och väntade på att jag skulle sluta. Sen gick vi tre & Amira till Baronen... när Amira skulle åka hem så gick vi hem till mig och fortsatte festa innan vi somnade.




















  På lördagen vaknade vi och tog det lugnt och glodde på film.. sen var klockan fem helt plötsligt så vi fixade i ordning oss och mötte 2 kompisar i centrum. Sen festade vi lite här hemma, och senare på kvällen blev det en sväng till Baronen och sen till Cattens. Därifrån fick vi skjuts hem.

Igår vaknade vi lite sent med tanke på våra planer, men jag & Hiwet skyndade oss iallafall till centrum för att köpa kycklingfilé medan Sandra började laga mat. Vi skulle laga Domoda :D
 
Efter det hade vi tvättstuga, och vi tvättade så mycket så vi var där hela tvättiden.. Alicia kom tillbaka och vi gick hem och duschade och sen skulle Hiwet hem så vi gjorde henne sällskap. Sen åkte vi också hem.

Och det var den helgen det. Fasiken vad fort det går.. men vi hade skitkul iallafall. Nu börjar jag jobba om 1½ timme, wonderful... :P

Torsdag

Hej bloggen!

Det har blivit lite dåligt med bloggning senaste dagarna.. sånt händer. Jag har ju 2 inneboende nu också :)

Igår tog jag ut min p-stav. Trodde att jag skulle få ett litet plåster typ, men jag fick bandage som jag ska ha på mig tills på fredag... :/ Lite drygt.

Nu håller jag på och kollar min ekonomi, vad jag har över efter räkningarna.. imorgon ska jag åka och göra pass, det har inte blivit av ännu.. måste ju få det gjort inför resan. Nästa månad blir det vaccination.. usch, gillar inte sprutor. Fick bedövningsspruta igår också, det var inte så skönt haha..

Jag är ju med i Buzzador, där man får produkter hemskickade för att prova och recensera dom. Och nu har jag fått hem Neutrogena Oil-Free facial wash & make up remover.. och asså make-up removern e hur bra som helst! Bästa hittills som jag har provat. Och jag fick masssssor engångsprover som man ska dela ut till sina nära och kära...


 


Nu börjar klockan bli mycket så jag ska väl ta och duscha... och busa lite med Alicia :) vi har lärt henne att "knäppa" med tungan i munnen, jag vet inte hur jag ska förklara men det var så kul när hon gjorde det helt plötsligt igår..

pusshej ♥


Tisdag

Hej bloggen!

Nu sitter jag i soffan och  Alicia har precis vaknat och glor på mig, haha.. hon & Sandra har sovit här.
Nej nu ska jag ta mer kaffe och en cigg på balkongen..

Förresten Lotta; ja det finns ett recept om du kollar i arkiven, 2:a januari 2009.. Det är en jättegod afrikansk gryta :)


Måndag

Hej bloggen!

Idag är jag lite besviken på mig själv. Jag hade bestämt att jag skulle gå och träna idag, men det gjorde jag inte. Dumma mig.. jag var helt inställd på det men sen började jag tänka "eller..." och då var det kört. Aja..
  Imorgon ska jag åka och göra pass, på onsdag ska jag ta ut p-staven, så de dagarna blir det ingen träning heller. Och så måste jag få tag i bovärden så han kan knipsa upp låset som sitter på mitt förråd.. vill ju ha ut grejer dit.

Jag känner mig riktigt seg. Ska hoppa in i duschen så vaknar jag nog till :)




Helg update

Hej bloggen!

Igår så mötte jag ju Leena i Skärholmen, vi köpte en jättefin brun plånbok till pappa som fyller år imorrn :)
Och så köpte jag en topp på Bikbok som var på rea, och 6 st dricksglas inne på Bolagret (som ligger bredvid Bolaget, hahaha).. dom passar verkligen perfekt till min svarta servis!





Sedan så åkte vi till Storvreten och kollade på Michaels fotbollsmatch, dom vann med 4-1 mot Ösmo tror jag att det var.. bra bra :)
 
Efter det åkte vi hem till Tumba, pappa lagade jättegod mat, och vi satt ute på verandan större delen av kvällen, myspys :)

Jag i lördags, ny klänning från H&M och leggings




Idag åkte jag hem, gick till tvättstugan på en gång och tvättade. Mathias, hans kompis Sebbe & Mamma kom dit och gjorde mig sällskap efter en stund, och sen gick vi hem till mig när jag var klar. Mathias & Sebbe åkte efter ett tag, och mamma hjälpte mig att sätta upp två gardinlängder som jag fick i helgen, dom kommer från min farmor. Jättesnyggt blev det, så stor skillnad med gardiner..


  


Sen gick jag upp till centrum och handlade, när jag kom hem så diskade jag och började laga sen middag: Domoda :D  det blev inte lika bra som förra gången jag gjorde det men det var jättegott iallafall. Nu sitter jag här helt proppmätt, och kollar på teve typ...




(gammal bild)


Ja, det var min helg då. Nu ska jag ta en cigg på balkongen och sen fortsätta glo på teve, eller lägga mig och läsa. Imorgon är det tillbaks till vardagen. Pusshej! ♥

Fredag

Hej hej..

tänkte bara skriva ett snabbt inlägg innan jag går och lägger mig.
Efter jobbet mötte jag mamma som följde med mig och käkade en pizza och tog en öl, sen kom Amira dit också men ingen av oss var särskilt sugen på en till, jag har faktiskt ont i magen nu också.. jag följde iallafall med Amira till tunnelbanan och nu e jag hemma.
  Innan vi gick till tuben så gick vi hem till mig för vi båda behövde gå på toa, och då stod en polisbil utanför mitt hus.. poliserna var inne i min port också. Det händer fan ganska mycket här har jag märkt.. inte direkt något som berör mig men ändå. Bilen står kvar nu med. Dom kanske har span? Nej då skulle dom ha civilbil.. Haha.

Imorgon förmiddag ska jag möta Leena i Skärholmen centrum, vi ska ..... nej det e hemligt. :P Sen ska väl Michael ha match så jag följer nog med och kollar på den.

På söndag kommer min mormor till Sverige, weeeeee!!! Om jag bara får reda på tiden dom anländer så ska vi åka och möta dom :) ska bli så kul, har inte träffat henne på nästan 10 år tror jag..

Men nu måste jag läsa lite innan jag ska sova. Upp tidigt imorrn.. jag minns inte ens sist jag sov utan att ställa klockan.. buhu.. haha Godnatt! ♥

Kunta Kinte 4 år



GRATTIS PÅ 4-ÅRSDAGEN KUNTA!!! :D


 












 

Torsdag

Hej bloggen!

Igår fick jag sluta en timme tidigare, så hade jag varit och handlat lite innan så jag skulle bara hem och lämna det och sen åka hem till Sandra. När jag kom hem så låg det en blodig gammal man utanför porten! Uuuuuh. Men det var 3 personer där redan som höll på och ringde ambulans. Han hade nog druckit sa dom, och han såg så läskig ut tyckte jag.. han bara låg där och log och så blödde det från huvvet. Hoppas det gick bra iallafall.. jag hade fan fått hjärtattack om han hade legat där när jag kom hem sent från jobbet!
  Sen när jag gick ut igen så höll sjukvårdarna på att ta in honom i bilen.

I morse gick jag upp kvart över sju... för snickaren kom hit och hämtade sina klämmor som satt på dörren. men jag var så trött så jag gick och la mig igen, det e ju ingen idé att gå upp så tidigt tycker jag. Om man ändå jobbar till 22.


Det är finare väder idag iallafall än dom senaste dagarna, fasiken vad det regnade och haglade igår.


Nu har jag käkat en bamsefrukost/lunch så jag ska ta en cigg och sen duscha. Om jag hinner så ska jag springa in på H&M innan jobbet och köpa en tunika jag vill ha... jag fick lön idag nämligen efter att jag frågade chefen igår :) dom hade faktiskt glömt mig.

Pusshej! ♥




 


Onsdag

Helloooo....


Nu har snickaren precis varit här och fixat lite i hallen. Skitbra blev det, det var någon plastmatta som golv i skåpen som var halvt uppfläkt typ, och den tog han bort och satte dit nåt annat bättre.. och så fick jag en golvlist där det fattades :)

Och jag har fortfarande inte fått lön, har bara digestivekex hemma och jag e hungrig så nu tänker jag faktiskt hoppa in i duschen och gå hem till mamma och käka. På ett sätt vill jag inte det men vad ska jag göra.. min arbetskompis har fått sin lön men inte jag, ska fråga idag på jobbet om dom glömt mig eller nåt? ...

Duschen var det, ja. Måste bara ställa tillbaka alla mina skor i hallgarderoben :) imorgon får jag gå upp tidigt igen, snickaren kommer typ halv åtta och tar bort två klämmor som sitter på innerdörren. Den var "öppen" så man såg in i den så det är limmat nu.


Pusshej! ♥

Lil' Wayne - Prom Queen


Grå tisdag

Hej bloggen!

Idag försov (läs: snoozade för länge) jag mig lite så det blev ingen träning som jag hade tänkt. Hur ska jag nånsin komma igång med den alltså... jag måste nog lägga mig tidigare och gå upp tidigare. Men det är inte så lätt när man jobbar till 22.. hmmmm! Får försöka tvinga mig dit iallafall då :)

Idag är det ju riktigt grått och tråkigt ute.. så jag tänkte muntra upp med några kort jag tog från min & Lottas promenad för 2 helger sen !

Vid Kanaanbadet, på väg mot hässelby...








Det här trädet e så ballt, man kan gå in i det! (om man tycker om spindlar)
Det har stått där i hässelby strand så länge jag kan minnas







Nu ska jag försöka slänga ihop några ingredienser till en lunch här hemma. Hah! Det e nog första gången.
Ha en bra dag, hoppas solen tittar fram... ♥


Måndag

Hej bloggen!

I lördags kom pappa & Leena hit och fikade och hjälpte mig fixa lite här hemma, satte upp spegeln i hallen och borrade i köket så jag kunde skruva upp 2 hyllplan där igår när jag kom hem från Tumba. Och så fick jag en blomma och en matta till balkongen :) det ser mycket finare ut nu.

Igår när jag skulle hem så var jag lite försenad till tvättstugan, men bara en kvart och jag tänkte att man måste ju ha minst en halvtimme på sig innan någon får ta ens maskiner.. när jag kom in i tvättstugan så var mina 2 maskiner igång, och klockan var bara 20 över min starttid! Fan vad sur jag blev.. efter 10 minuter kom det in 2 killar, det visade sig att det var dom som tagit mina maskiner. Och dom kunde inte svenska så jag fick prata engelska med dom, och tjafsa ett tag innan dom fattade. idioter. Och maskinerna hade typ en halvtimme kvar så jag fick sitta där och vänta! dom tog en timme av min tvättid.. åååååh jag blev så sur.
  Men som tur var så fick jag en annan killes maskin när han var klar, så det sparade jag en halvtimme på :)

I morse gick jag till mamma och skulle ringa runt igen efter någon som kan ta ut min p-stav, och ääääntligen fick jag boka tid på ungdomsmottagningen, så nästa vecka blir det av.. det har jämt varit upptaget när jag ringt dit innan.
(Leena, din barnmorska (Angela) kunde inte heller göra det ingreppet...)

Efter det gick jag hem och fixade lite, och sen har jag bara jobbat. Det var helt dött på jobbet idag.. så tråkigt.

Här kommer lite bilder iallafall :) ....


Såhär fint blev det med hyllan ovanför spisen

   


Jag har invigt mina skor i helgen... ajajaj skavsår





Greger kom och la sig när jag skulle sova..

  

Men Kunta blev svartis och surade i fönstret istället :P

RSS 2.0