Sjukling

God kväll bloggen!

Åkte hem till vällingby ganska tidigt idag, från Tumba.. jag som trodde att jag skulle känna mig frisk idag, men jag vaknade helt täppt i näsan och kände mig allmänt döööd... och när jag väl kom hem och skulle lägga mig och vila tänkte jag, då var jag tvungen att gå upp till centrum igen & köpa tvättmedel. Dryyyygt var det!
  Efter det så tog jag ett bad och sen har jag bara legat i sängen och kollat på film... orkade inte göra något annat.

Imorgon är det en ny vecka! Jag har som sagt jobb hela veckan vid Universitetet så det ska bli kul. Hoppas jag iallafall, haha.. Jag ska snart gå och lägga mig och sova så jag e pigg och utvilad imorgon bitti. Hoppas att den här förkylningen släpper snart, för det e inge kul alls... puss & godnatt!

Lööördag

Goddag bloggen!

Jag e i tumba nu, ska strax åka till centrum och köpa ett nytt busskort och ciggaretter.. mitt busskort går nämligen ut idag :/
  Kunta (min katt) har blivit sååå fin! Han har fått bullekinder och lite tjockismage, haha.. han ser välmående ut, kan man säga. Han hade blivit ganska smal när vi hämtade honom, men nu när han får så bra mat så är han finare än han nånsin har varit! Mitt lilla gulligull :)
 
Igår jobbade jag ju på Älvsjömässan.. Cafe Gallery var jag på, och det gick ju bra, det var lite mycket att göra ett tag med mycket folk bara, och så var vi en man kort. Men det gick bra iallafall :P 

Dagens låt är iallafall Hoffmaestro Chraa.... Young dad! :D

Trevlig helg!

Torsdag

Hej bloggen!

Nu har jag jobbat i Kista arbetsområde i två dagar, det har varit jättekul faktiskt. Jag älskar att jobba! :) Men det är inte så jätteroligt när man e förkyld, som jag e nu :/ har skitont i halsen och snorar.. men det var inte oväntat, för jag blir alltid förkyld den här tiden på året..
  Jaja. Majola ringde mig idag igen och Jaaaaa vad glad jag blev! Jag ska jobba imorgon, och hela nästa vecka också! :D Imorgon ska jag vara på Älvsjömässan, och nästa vecka ska jag vara på någon "Restaurang Lantis" haha.. roligt namn. Det är det här jag har längtat efter; hösten och rutinerna kommer igång.. jobben ploppar upp här och där.. löven ramlar ner från träden.. haha nej nu svamlar jag. Man blir såhär trött av att jobba :P
 
Imorgon efter jobb och ett snabbt besök på Majolas kontor så tänkte jag åka hem till pappa. Jag saknar min katt så mycket, undra sa flundra hur fet han har blivit nu när han inte har gått ut och sprungit, utan bara degat inne och blivit bortskämd med massa gottigott.. inget euroshopper torrfoder här inte :)

Före:


Efter:


Nej, vi får hoppas att han har behållt sin naturliga kroppsform.. nu ska jag kolla på en film och sen ska jag lägga mig tidigt och sova bort den här dumma förkylningen! Pusshej!

-jobb +jobb

Hello!
Jag vet inte vad det e för fel på mig, men nu är det två dagar i rad som jag har fått huvudvärk typ vid samma tid på eftermiddagen.. tror att jag dricker för lite vatten.
  Jaja, idag jobbade jag iallafall ute vid Gärdet och det gick bra tyckte jag, ända tills chefen kom och sa att jag inte skulle jobba resten av veckan, för deras ordinarie tjej skulle komma tillbaka imorgon. Då blev jag jävligt besviken eftersom jag hade räknat med jobb & var bokad resten av veckan, men men.. sånt händer väl. Det löste sig iallafall på sätt och vis, för jag fick ett nytt jobb i Kista centrum imorgon och på torsdag :) och direkt efter jobbet imorgon så ska jag på en jobbintervju i Barkarby... nu måste jag sluta, så hejdå!

Jobb hela veckan!

Hello! Jag klev upp ganska tidigt idag och upptäckte att min kära bror har kommit hem efter typ en månads frånvaro :)
Sen tränade jag, och duschade och nu sitter jag här och ska söka lite jobb. Jag fick nyss ett samtal från Majola också, och jag har jobb hela veckan med start imorgon! :D Fan vad glad jag är! Jag ska jobba 9-15, så det blir nog asnajs..

Jaja nu har jag inte tid att blogga mer, hej hej!

Narnia & Prins Caspian

Hello!

Idag skulle egentligen jag, min lillasyster Emmeline, Sandra och hennes lillasyster gå på Grönan Nickelodeon Day, men det blev inget med det så vi gick på bio istället. Vi såg nya Narnia-filmen och den var jättebra.
  Imorgon börjar allvaret igen, jag ska gå upp tidigt och fortsätta söka jobb. Det är faktiskt jävligt tråkigt att bara sitta framför datorn och läsa massa annonser hela tiden, men måste man så måste man. Jag kan ju såklart gå till Arbetsförmedlingen och sitta och söka där, men då är nackdelen att jag bara kan söka på deras hemsida.

Hmmm.. jag vill färga håret. Jag har bestämt mig för att ge upp det här röda som jag har fastnat för. Istället ska jag (när jag har fått pengar) färga håret mörkbrunt, som är min naturliga hårfärg, och sen ska jag ha det så. Slipper ful utväxt då också :) Typ så mörkt som Megan Fox har, det e så mörkt brunt det kan bli, utan att vara svart! Det e faktiskt finare med en naturlig hårfärg tycker jag nu...



Well well, det blir ett framtida projekt. Mitt hår är faktiskt inte det viktigaste nu, haha. Puss å hej!

Hoffmaestro Chraa

Hello! Skönt med en bloggpaus i jobbsökandet.
  Igårkväll var jag i Södertälje, Therese tvingade dit mig för att gå med henne på en spelning, där Hoffmaestro Chraa skulle spela. Tack, Therese! Dom var skitbra, det enda tråkiga var att dom hade lite tekniska problem, det var något som inte funkade.. annars var det great. Först kände jag inte igen namnet, men sen när dom började spela så kände jag igen dom på en gång, för dom har ju varit med i Roomservice jöö... haha dom fick sin replokal totalrenoverad, typ. Så det så!

 

Jag kan fortfarande inte lägga in videos här så ni får en länk istället till en skitbra låt :) Hoffmaestro Chraa - Seize the day

I morse klev jag upp tidigt och åkte till Veddesta centrum för en jobbintervju. Det gick jättebra, och jag får veta hur det gick nästa vecka. Så håll tummarna för mig.. :)
 
Nu ska jag ta en rökpaus och sen fortsätta med jobbsökandet. Ska hämta syrran i skolan om en timme också! Pusshej!

Gynning äger

Jag har hittat min favoritblogg! Jag har alltid diggat denna kvinna för att hon är en sån skön människa. Hon är så himla rolig, plus att hon är snygg som få.. och hon har verkligen min typ av humor. Läs hennes blogg!



check it out----> Gynning

Lite bilder från studenten

Hej igen! Jag fick ett par bilder från Therese igår, som hon tog med sin digitalkamera i aulan på våran studentdag. Enjoy!

Jag & Anna


Jag & Anna igen, suddigt värre


Jag & Tres


Jag



Onsdag

Hej bloggen!

Idag har jag bara varit hemma och tagit det lugnt. Bortsett från en liten sväng till centrum...
  Jag ville bara vara hemma och pyssla idag. Träna, duscha med inpackning, ta bort nagellack & sånt så det gjorde jag. Funderar på att kolla på en film eller nåt.. men nu ska jag söka lite jobb först.

So long :)

Hmmm

Hello!
Det gick bra idag hos Akademikliniken, allt såg bra ut och jag behöver inte åka tillbaka dit, om jag inte vill förstås :)
Nu sitter jag och söker jobb. Jag börjar bli jävligt deppig och stressad nu alltså. Jag vill ju komma igång, jag vill göra något, men ingenting händer och jag kan inte göra någonting med mitt jävla liv förrän jag har ett jobb.. deprimerande.
  Förhoppningsvis så får jag jobba på lördag, men min mobil dog (gaaahh) när jag pratade med Majola, så jag får ringa dit imorgon och hoppas att det fortfarande behövs personal då... jag satt ju på tunnelbanan så jag kunde knappast ladda telefonen heller.. typiskt.

Jag har inte så mycket mer att tillägga. Jag vill bara lägga mig i sängen och inte kliva upp förrän jag har ett jobb att gå till... men det går ju inte :P Nu ska jag fortsätta söka jobb. Herrå!



Update: För en gångs skull så kom jag ihåg att fråga sköterskan hur mycket jag tog bort från brösten.. det var ca 225 gram från vardera bröst, så nästan ett halvt kilo. Sköööönt det är!

Abstinat

Hej bloggen!
Igårkväll såg jag ju "The Orphanage" ("Barnhemmet")  och den var faktiskt ganska läskig så jag var tvungen att tända taklampan här i vardagsrummet, haha... jag som e mörkrädd ska nog inte kolla på läskiga filmer själv, i mörkret, innan man ska sova. Men på tal om det så är jag faktiskt ganska stolt över mig själv, för jag har börjat sova i min storebrors rum för han e aldrig hemma, och guess what? Med släckt lampa :D Till och med igår efter filmen, haha!
  Jag kan typ inte minnas sist jag sov med släckt lampa. Fan vad jag e bra!

Mitt förskott på lönen som jag skulle fått igår har inte kommit än, så här sitter jag.. jävligt röksugen och utan cigg (därav rubriken på detta inlägg). Jag ringde dit nyss så dom skulle kolla upp det för pengarna skulle vara överförda... hmm.
  Jag tror mitt nyårslöfte ska bli att sluta röka. Jag vill sluta, men nu på en gång kan jag nog inte.. så till nyår blir nog bra. Någon som är med mig? :)

Nej nu ska jag ta en dusch ... Sandra kommer hit om ett tag och sen ska vi väl röra oss mot Stureplan.. och Akademikliniken! Pusshej!

Trötter

Heeej!

Jag kom hem för ett par timmar sen, har varit ute och flängt hela dagen känns det som, så jag e ganska trött nu.. Har varit med Sandra hela dagen iallafall :)
 
Först möttes vi upp vid Fridhemsplan och åkte till Rådhuset, jag gick på jobbintervju, sen åkte vi till vällingby för jag skulle till Ö&B och söka jobb, men dem hade nästan för mycket personal där, så det sket sig ju. Då gick vi hem till mig och käkade lite, sen åkte vi till Huddinge sjukhus till Sandras barnmorska, jag fick höra barnets hjärtljud  :D det var asballt!
  Sen åkte vi hem till Sandra, sen till stan och gick en sväng och efter det så skiljdes vi åt.

Förresten!
Shopaholicmamman har en ny tävling i sin blogg, och priset är valfri väska från Toscanoshop.com. Väskorna är gjorda i äkta kalvskinn...

(bild lånad från Shopaholicmamman)
Jag tävlar om väska nr 6, klicka på den här länken och var med och tävla du också---> Till tävlingen


Imorgon ska jag som sagt (?) till Akademikliniken, men det e inte förrän på eftermiddagen så jag får sovmorgon.. skulle egentligen jobba lunch men jag blev inte uppringd så jag antar att jag e ledig :/ aja. Nu ska jag kolla på "El Orfanato", och sen blir det sängdags. Godnatt!

Disturbia

God morgon bloggen!


Jag vaknade en timme senare än alarmet hade ringt, nämligen av en påminnelse i mobilen. Och det sjuka är att det e precis vad jag tänkte på innan jag somnade; att jag skulle vakna en timme försent.. men det spelade ingen roll, hade ändå 2 timmar på mig och det borde ju räcka, hah..

Sandra messade mig nyss och frågade om jag ville följa med till hennes barnmorska sen, så vi ska mötas efter min jobbintervju..
  Och imorgon ska jag till Akademikliniken på återbesök. Jag tror att det är det sista återbesöket? Ska bli kul att jämföra före-bilderna med efter-bilderna, haha. Nej nu måste jag göra mig i ordning!

Pusshej, ha en bra dag!

Piggelin

Hej bloggen!
Nu börjar det bli sent, och jag borde verkligen gå och lägga mig eftersom jag ska upp hyfsat tidigt imorgon.. ska vara vid Rådhuset kl 12 ju, på arbetsintervju.
  Men jag är typ inte ett dugg trött. Hmmm... och jag vill läsa innan jag somnar men jag läste ut min bok igårkväll, och har ingen ny nu.. fan vad sjukt egentligen, jag har inte läst böcker på flera år (förutom skolböcker-tvång då) och sen när jag helt random börjar läsa så blir det till en vana skitfort! Jag ska söka upp ett bibliotek imorgon. Det måste jag :)

Jag måste nog gå och försöka sova iallafall. Godnatt! :)

Ojojoj

Hello!

Jag råkade visst ändra hela bloggen, jag vet inte vad jag höll på med. Hittade en sida med några gratis designer, så jag bara valde en och följde instruktionerna.. när det väl var klart, så kom jag på att såhär vill jag ju inte ha! Men jag lyckades ändra tillbaka, som tur var.. så nu får den se ut såhär ett tag till. Det e nog lika bra så jag inte förstör något, haha..

Aja. Jag har iallafall bestämt mig för att betala 150kr för att få en helt egen och unik bloggdesign. Men jag e ju pank för tillfället så det får vänta ett tag. Men jag hittade en duktig tjej iallafall...

 Och den som väntar på något gott... :)


Gratisgen

Hej igen, jag har hittat en sån där gratissida som typ alla bloggare håller på och spammar om.. visst, nu bloggar ju jag också om gratisgrejer men jag tänker bara göra det en enda gång och det är nu. Man kan välja bland skitbra grejer; presentkort på IKEA 1000kr, iPod nano 4gb, en gps, extern hårddisk, digitalkamera... fullt med grejer! Fast jag vet inte hur många poäng man måste ha än, ska kolla det, haha. Om du vill bli medlem, klicka på denna länk så värvar jag dig :)
----> http://www.gratisgen.se/?ref=92641

hej hej!


Lördag-hemmakväll

Hej hej alla tråkmånsar som jag som sitter hemma en lördagkväll framför datorn.. jag skulle egentligen vara med Sandra, hennes kille och deras kompisar i Kungsan och hitta på något men jag har huvudvärk så jag bangade.. tog en alvedon så blev det bättre iallafall.

Nu kom mamma hem också, hon har varit och handlat och jag fick minsann en Magnum Colombia som jag sitter och mumsar på. :)

Jag har precis kollat på Sex and the City-filmen också, och den var faktiskt jättebra :D Jag har bara hört bra kommentarer om den filmen så jag var ju tvungen att se den.. men det hade jag nog gjort iallfall, haha.




Förresten så hoppas jag verkligen att den där huvudvärken bara var en tillfällig grej, för på måndag ska jag ju på en  jobbintervju (det kanske jag glömde berätta?) på RestaurangAssistans och så ska jag förhoppningsvis få lite jobb från Majola också nu i veckan. Ingen sjukdom är välkommen här inte!

Och så måste jag göra en efterlysning eller vad man ska kalla det... Jag vill få min blogg fixad! Bara en fin bakgrund och en snygg banner, kan någon hjälpa mig med det? Det var en tjej som erbjöd sig för ett par månader sen, men hon bara sket i det sen och jag tänker ju knappast tjata på någon. Omoget av henne, måste jag säga...
  Anyway, det måste ju finnas någon som e duktig på webbdesign, som vill öva sig lite. Om någon känner sig träffad så får du helt fria händer iallafall (nästan)!

Nej, om jag känner mig själv rätt nu så blir det en cigg på the balcony och sen en till film. Trevlig lördag!

Never Back Down

Igår såg jag filmen "Never back down".. den var verkligen skitbra. Det var ganska mycket fighting och så, och jag brukar inte gilla såna filmer speciellt mycket, så denna var ett undantag....



En fladdermus!

Jag & Sandra gick upp för de 6 trapporna som leder till Sandras hem, Sandra precis framför mig i den sista trappan:

"En fladdermus!"

..Hon börjar springa nerför trapporna med mig panikskrikandes bakom sig:

"Aaaaah! Nej, det är en fjäril...!"
"Aha... men jag tänker iallafall inte gå upp dit igen!"

Haha, det blev ett jäkla liv i trappen, men den där fjärilen var verkligen gigantisk alltså! Och vi fick oss ett gott skratt åt oss själva.

Fredag

Hej kära blogg!

Kom hem för ett par timmar sen, typ vid 21-tiden.. käkade lite och sen dess har jag suttit här vid datorn och läst bloggar.
  Tidigare idag var jag ju som sagt på arbetsintervju i Lidingö.. och det gick ju sådär. Jag kände mig inte alls bekväm med han som intervjuade mig, han var alldeles.. ja, jag vet inte vad. Inte ett dugg trevlig iallafall.. usch. Snacka om att han gav mig ett dåligt första intryck av sig själv! Så om han ringer och ber mig komma och provjobba så blir det ett Nej.. :/
  Och jag åkte med Lidingöbanan för första gången när jag skulle dit ut, hahaha det kändes ju som att man åkte med Hogwartsexpressen! :P

Iallafall.. efter det åkte jag till Globen för jag skulle till Majola Restaurangkonsult och lämna ett papper. Jag mötte upp Sandra också; äntligen! Det var riktigt längesen, min bästaste bästa vän :) Sandras mage växer och växer, och i mitten av november kommer lilla Alicia ut :D
  Sen åkte vi till Kungsan för att kolla in ung08, men det var inget för oss, haha. När vi var 12, 13, 14 var det värsta grejen att åka dit, och då fick vi knappt. Nu när man får, så vill man inte ens, hahaha.

Ajuste, jag jobbade ju på Münchenbryggeriet igår.. det gick bra, men jag kände ändå att det var liiite för mycket att börja jobba på ett ställe med 758 gäster (med tanke på att jag nyss har gått ut skolan och har nästan ingen erfarenhet), så på måndag ska jag och Bella på Majola kolla vad det finns för jobb till mig i veckan, på lite mindre ställen.. hoppas det blir mer jobb till mig, hehe :)


För övrigt så känner jag mig helt avslagen, men jag ska nog ändå kolla på en film innan jag går och lägger mig. Pusshej!

Update

Hello!
Det har blivit ganska dåligt med bloggande på sista tiden. Jag har ingen bra anledning till varför egentligen, för även när jag inte bloggar själv så sitter jag och läser andras bloggar, haha. Men jag tycker att min blogg blir så himla tråkig, för jag gör verkligen ingenting typ. Jag söker bara jobb, går på arbetsintervjuer, blir besviken när jag inte får jobbet, och fortsätter att söka jobb.. vilket liv.

Jaja. Idag ska jag iallafall jobba på münchenbryggeriet.. fick veta klädseln för ett par dagar sen. "vit skjorta och svart väst"... shit, tänkte jag.. jag har ingen väst! Så jag fick gå och köpa en igår på H&M, hittade en bra och fin ganska fort, som tur var :)
 
På fredag ska jag till Lidingö på arbetsintervju, Villa Brevik heter stället. Hoppas det går bra :)
 
Kommer nog inte hinna blogga förrän efter jag kommit hem från Lidingö, alltså imorgon eftermiddag... bye bye!

Tipsar om tävling

Shopaholicmamman har en ny tävling, och vinsten är en Friis & Company väska från webshopen Chique.se




Bilden e lånad från Shopaholicmamman... och visst är väskan skitsnygg...? :)

Hemkommen

Hej bloggen!

I lördags åkte jag hem till Therese & Marcus i Södertälje för att kolla på film... och jag fastnade visst där ända tills idag, så jag kom hem för några timmar sedan. Och nu sitter jag och söker lite jobb som vanligt.
  Ja, jag vet inte riktigt vad jag ska skriva egentligen. Det har varit jävligt chill hemma hos Tres.. vi har kollat på säkert 10 (!) filmer och käkat god mat.. men man blir jävligt seg av att inte göra något, haha..

Nu är pappa och hans fru och hyr film så jag ska väl se en till film snart. :P Och så har jag världens mest smärtsamma m-nsvärk som jag måste göra något åt innan jag avlider! Puss & hej

Fredag 080808

Hej bloggen!

Intervjun jag var på idag var nästan helt meningslös. Jag förstår inte varför jag blev uppringd ens, jag fick bara några tips om hur jag kan förbättra min CV, så det har jag gjort nu. Han som jag träffade där sa nästan rakt ut att han förmodligen inte kommer anställa mig, eftersom jag inte har någon erfarenhet. Men han förstod ändå problemet med det; att hur ska jag få erfarenhet om jag inte får ett jobb..? Aja, det är inget att haka upp sig på. Det e bara att fortsätta söka, inte ge upp...

Det blir hemmakväll idag. Jag är inte på humör för något annat ändå, hehe :) Ska mysa med kissen och kolla på film med brorsan tror jag. Trevlig helg!

(bild: google)
Visste du att det finns vita älgar? :P

Kunta Kinte

Hej svejs!
  Jag är sååå himla glad nu. Igår åkte nämligen jag & pappas fru Leena hela vägen upp till sundsvall och hämtade min katt! Det är nästan 40 mil dit, och vi fick utstå lite drama innan vi äntligen efter en timmes letande kunde åka hemåt (ja, en timme!) med katten. Och vi båda blev så jävla förbannade först, och sen lättade när min lilla pojke äntligen kom fram :)
  Jag ska förklara: Min moster bytte alltså lägenhet när jag flyttade hem till sthlm, men min katt har sedan dess fått för sig att gå tillbaka till grannarna vid den förra lägenheten och dom e så förtjusta i mitt charmtroll så "varför inte?" tycker dom. Men det e klart att han kommer tillbaka dit när dom ger honom gottigott och släpper in honom.
  Dom släppte ut honom tio-femton minuter innan vi kom dit. "För att han ville ut.." !! Fast dom visste att jag var på väg och skulle hämta honom, och vi bad dom att hålla honom inne. Jag vet att dom gjorde ett sista tappert försök att "få behålla" honom, och det känns jävligt taskigt att folk inte kan respektera vissa saker. Men men.. Nu e han här hos mig och det kommer han alltid vara! :D



 
Kunta Kinte


Under bilfärden upp så ringde Inhouse till mig, jag har sökt ett par jobb hos dom så jag ska dit på intervju idag :) hoppas det går bra....! Det var allt för denna gång, pusshej!

Onsdag

Hello!
Har inte bloggat på ett par dagar nu, och det e för att jag knappt suttit vid datan och när jag har gjort det så har jag bara sökt jobb en stund. Sen har jag inte haft så mycket att säga heller, hehe :)
  Igår var jag ute och åkte lite med pappa & Leena, och då hittade vi en perfekt kattlåda, så jag köpte den. Nu ere bara katten som saknas! Förhoppningsvis åker vi och hämtar honom imorgon, om det e dåligt väder. Man vill ju inte åka bil i 8 timmar i strålande solsken, hehe... egentligen vill jag inte göra det överhuvudtaget men jag vill ju ha min katt, så... ja.
  Jag har fått mitt första uppdrag från Majola RK nu, det är nästa torsdag på Münchenbryggeriet.. jag kommer ha ungefär 10 personer att servera, och det är förbeställt 3-rätters. Jag tror att det kommer gå bra, men jag är alltid nervös när det är ett nytt ställe att jobba på... och 10 pers! Jag har nog aldrig serverat så många helt själv, då har man ju varit två.... men men, det e ingen idé att tänka på det nu, det e ju en vecka kvar.
  Jag längtar bara efter att få det där telefonsamtalet där någon vill erbjuda mig en heltidstjänst med fast månadslön... jag menar, jag söker ju ett flertal jobb nästan varje dag! Varför händer det inget? Jag är så jäkla less på det här nu.. jag måste jobba, jag blir tokig snart. :/


Lördag

Hej alla glada :)

Jag ska börja med att säga att jag håller med Stinalee - det är faktiskt skitsvårt att komma på bra rubriker! Visst, jag har typ nyss börjat blogga men ändå.. då kan jag tänka mig hur svårt det e för alla stora bloggare som har bloggat i år. Hur gör ni det? :P

Idag är det inge fint väder längre, men det hade man ju hört iförsig att det skulle bli regn och mulet.. tråkigt iallafall :(
Idag kommer hela gänget hem igen från Göteborg (ja, jag har ju varit hund- och husvakt sen i onsdags).
   Undra vad man ska hitta på då? Det blir nog bara teve och data idag tror jag.. e man pank så e man. Annars e det ju en perfekt dag för shopping ;) men å andra sidan så tycker jag faktiskt att det e lite skönt när det blir mulet och regn, annars uppskattar man ju inte värmen och solen när den väl tittar fram..!

(bild: google)


Jag kan knappt sluta tänka på det där jobbet som jag var på informationsmöte för, igår... vill ha, vill ha, vill ha! Haha.. Men det e ju ytterst tveksamt att jag får svar före måndag eller tisdag.. :/

Nu ringde precis min goda vän Therese. Hon och hennes pojkvän Marcus har flyttat in i deras nya lägenhet i Södertälje nu. Lyckostar! Jag vill också ha en lägenhet! :P

Aja men ha en trevlig lördag allihopa! :)
 

Raw animal :P

Titta vad jag och hundarna stötte på när vi var ute! (Bilden e från google)



Japp, två stycken rådjur hörde jag någon barnfamilj ute ropa, men vi såg bara ett, typ 10 meter framför oss. Hihi, jag tycker det e skitkul att se vilda djur ute :) det gjorde hundarna också..!

Together we'll be running somewhere new

Heeej!
 Idag blev det som sagt en väldigt tidig dag för mig, klev upp kvart i 6 och gick ut med hundarna. Jag hade räknat med att hinna göra mig i ordning också, men icke. Fick sminka mig på pendeln, men det funkar ju det också..!

Jobbintervjun jag var på i morse gick sådär tycker jag, det var ett informationsmöte så det var två till tjejer där, och hon vi pratade med hade träffat 6 tjejer igår, så... det känns inte som att jag får det här jobbet, nej. :(
 
Vi skulle presentera oss lite kort, och visst; min presentation blev ju väldigt kort eftersom vad mer ska jag säga förutom mitt namn & ålder, vart jag bor, vad jag har pluggat, vad jag vill/framtidsplaner, och vad jag gör nu? Det finns liksom inte så mycket mer relevant att säga...!
  En utav de andra tjejerna var 33 så hon hade ju jobbat länge, och den andra tjejen var lika gammal som jag, men hade haft receptionist-sommarjobb 3 somrar i rad på sin pappas arbete. Gaaahh.. jag vill verkligen ha det här jobbet, det ligger i Vinsta industriområde, vilket typ är på gångavstånd hemifrån mamma och jag vill helst bo i västerort när jag väl får egen lägenhet också, så det vore perfekt! Själva jobbet är också perfekt för vad jag vill göra just nu. Men men, inga sura miner nu, man vet ju aldrig och man kan ju alltid hoppas lite iaf! :)

Det är så himla hett idag! Efter att jag hade gått ut med hundarna när jag kom hem så gjorde jag ett tappert försök att sola ute på tomten, men jag som älskar att sola klarade inte ens av 10 minuter tror jag! Jag höll på att flyta bort.
  Det skulle vara jävligt gott med ett par kalla bärs faktiskt, om man ändå hade några.... :P

Det blir iallafall en lugn hemmakväll för mig, ska kolla på tv eller film, och senare ikväll när det har blivit lite svalare ute så ska jag ta en låååång promenad med hundarna. Dom flåsar och svettas så himla mycket i den här värmen, så det blir bara kortisar på dagen :(


RSS 2.0