Ledig

Hello bloggen! Idag är jag alltså ledig, ganska skönt. Ska snart gå upp till centrum och hitta någon present till mamma som fyller år imorgon... om jag hittar nåt passande.
Nu får jag inte sitta här längre, storebror är hemma, panik panik... hejdå!

Söndag

Hello....
  Kom hem för ett par timmar sedan, efter att ha varit i Tumba större delen av dagen :) hälsade på min katt och han mår finfint hemma hos Pappa & hans fru, nu får han gå ut också och tomten e ju oerhört spännande hihi.. pappa gjorde jättegoda pannbiffar till middag, mums mums. Sedan när det var dags att åka hem så fick jag springa till bussen och jag hann precis! Fick skitont i halsen när jag sprang, så jag skulle ha väntat på nästa buss istället så hade jag inte missat efterrätten.. jaja.

Igår jobbade jag ju på Joseph's och det gick jättebra, nu e jag fast anställd där och det känns såååå bra! Äntligen ett heltidsjobb! Så fort lönerna börjar rulla in så blir det egen lägenhet :D woho!
  En konstig sak igårkväll var när ett gäng ungdomar i 25-årsåldern kom in och beställde lite dricka, och några tequila-shots.. efter ett tag så hittade min arbetskollega shotsglasen utspridda lite här och var på borden med en "blodig" tampong i varje.. skitkul?! Dom hade alltså hällt i röd karamellfärg i sina shots och sedan lagt i en tampong som sög upp all vätska. Ska detta vara roligt eller? Jag tyckte bara det var så extremt omoget/äckligt/slöseri med sprit.. orka betala ca 5 tequila shots som man inte ens tänker dricka?

Gäsp gäsp, nu ska jag gå och lägga mig, hoppas min förkylning går över snart för jag tycker det börjar bli ganska jobbigt att snyta sig varannan minut...! Godnatt!

Äntligen hemma!

Hello!
  Nu e jag hemma igen. Guuud vad stressigt det var, jobbigt också med en näsa som rann och jag kunde aldrig gå och snyta mig, buhu.. men tiden gick ganska fort ändå. Och jag hade rätt angående kärringarna, att dom skulle ställa sig i vägen. Shit asså, dom blev ju som galna när Stormare, Stenmarck och Hjelt kom ut på scenen, jag blev nästan runtknuffad som en liten boll en gång när alla ställde sig upp och dansade överallt.. och ett par utskällningar fick man också tack vare tjejen jag delade bord med, som inte hämtade beställningarna hon fick. hmm..

Nu ska jag gå och ta bort sminket, sedan blir det bums i säng för imorgon ska jag jobba hela dagen på Joseph's.

Godnatt!

Wish me luck

Hej bloggen!

Jag ringde till Majola i morse och försökte sjukanmäla mig, men det var för sent (dom satt i skiten) så nu ska jag strax gå till apoteket och sen till tunnelbanan och åka till globen... men om man jämför hur jag mådde i morse med nu när jag har kurerat mig lite så är jag glad att jag inte skulle jobba lunch idag..! Mitt huvud kändes stort som en luftballong och svullet, försökte jag prata så kom det bara hosta, näsan var helt proppfull med snor.. äckligt, men sant. Men! Nu har jag druckit två stora glas té, två doser hostmedicin, och käkat Fisherman's Friend hela dagen. Ska köpa Ipren på apoteket också, så nu jävlar, haha.. men jag har bara ätit en macka, jag har veeerkligen ingen aptit så det får vara..


Nej nu måste jag nog springa så jag inte missar tunnelbanan!


Pusshej, önska mig lycka till nu och ha en trevlig helg!

Seg blogg

Hello!
  För den som undrar så skrev jag det förra inlägget i morse, men det hade fortfarande inte publicerats nu så jag provade igen och då funkade det..
  Den här dagen gick sååå himla sakta... men det gick bra att jobba, och som tur i oturen är så hostar jag som en dåre nu istället för när jag jobbade.
  Jaha.. jag har väl inte så mycket mer att säga egentligen... imorgon blir det Ladies Night :) Haha, kommer säkert vara fullt med kärringar (ursäkta) som skriker och har sig, när männen (Peter Stormare, Martin StenmarckHenrik Hjelt) går ut på scenen.. men det blir nog kul! Hoppas bara att dom inte ställer sig i vägen när man ska plocka tallrikar eller nåt.. åh, fan vad jobbigt, dom kommer ju göra det.. :/




(Bild: google)



Nu börjar snart Vänner och sen är det Idol! Förresten! På tal om Idol så såg jag Mattias från Idol & EMD på tunnelbanan i Odenplan igårkväll.. haha, jag tror han såg att jag tittade 2 gånger när jag kände igen honom, höhö. Äh, han måste ju vara van..

Pusshej!


Torsdag - sjuk

Hej hej!

  Jaha, då var man sjuk igen då. Mitt huvud kändes som... ja jag vet inte vad igår, men roligt var det inte iallafall när jag jobbade! :'( Nu ska jag strax klä på mig och sminka mig lite och sen åka och jobba. På en liten mysig restaurang vid Universitetet, och jag hoppas veeerkligen att det e mysigt där för jag orkar inget annat... hahah.

Jag skulle egentligen bara kolla SL nu på morgonen på datan, men så kom jag på.. det är löning! woho! Gick in på Nordea och kollade mitt saldo... och blä. Jag började ju jobba i augusti och jobbade bara ett par gånger då, plus att jag har tagit ut förskott ett par gånger, så det var ju inte mycket att tjoa för.. aja, nästa månad borde det bli mycket bättre.
  Jag ska förresten jobba på Ladies Night imorgon, jag hoppas det blir roligt! Och på Lördag & Måndag ska jag jobba på Joseph's.

Nej men nu börjar det bli bråttom här, så hej då!

Ont i halsen

Hej hej!
  Vaknade för en och en halv timme sedan och det första jag tänkte var att jag hade försovit mig. Men icke :) Börjar ju kl 17 idag, höhö. Skönt med sovmorgon! Men jag har skitont i halsen idag :( hoppas det går över!

Igår var jag som sagt i bistron igen på Lantis.. jag lärde mig espressomaskinen och det var ju inte svårt alls! När tjejen visade mig såg jag typ ut som ett stort frågetecken men sedan när jag provade själv så var det ju lätt som en plätt! :D Gjorde en latte med chokladsmak till mig själv också, hehe ;P Fan! Nu kom jag på att jag skulle ju provat en chai-latte. Alla säger att det är så himla gott.. jaja, det blir en annan gång.

Förresten så var det någon som ryckte i handtaget på ytterdörren igårkväll, typ vid 23-tiden... jag trodde det var Robin & hans tjej som kom in men det var det inte. Hmm läskigt iallafall.. jag drömde världens läskigaste mardröm efter det; världen togs över av någon sorts monster! :S

Nu ska jag nog ta en dusch, undrar om det ska komma kändisar till Hugo Boss-butiken ikväll, det verkar ju som det eftersom vi ska stå och bjuda på champagne och snittar...? aja pusshej!

Måndag

Hej bloggen!

Idag fick jag vara i bistron på Lantis, det var faktiskt skönt med lite omväxling, börjar tröttna lite på portioneringen... jag stod vid en kassaapparat för första gången, det var kul! Inte alls så svårt som jag trodde, men det var nog en ganska enkel apparat för alla knappar fanns redan.. och imorgon ska jag få lära mig espressomaskinen. Eller iallafall försöka lära mig, det verkade himla svårt.. :P
  När jag kom till vällingby efter jobbet så gick jag till Joseph's och snackade lite till om jobbet, och som det verkar så har jag en ganska stor chans hihihi.. men man ska inte hoppas för mycket så man blir besviken! Jag ska iallafall jobba där på lördag och söndag, men ska dit igen imorgon och prata med den andra chefen.
  Sedan gick jag till H&M och köpte en svart skjorta, måste ha det på onsdag när jag ska stå och bjuda på skumpa och snittar i Hugo Boss-butiken :)





Folksam, va' händer?!

Heeej bloggen!

Igår mötte jag upp Kim i vällingby centrum, och vi åkte till Kista centrum eftersom vi skulle jobba på Kistamässan... men vi var ett par timmar tidiga så jag käkade på McDonald's först och sen gick vi till mässan. När vi kom dit så såg vi hur stort det var så vi blev lite nervösa, och det visade sig vara Folksams personalfest som skulle äga rum där, det vill säga 3000 personer! Gaaaahh men det gick ändå bra kan man säga, fast det var väldigt rörigt och ingen var särskilt informerad... kaos!


       


  Kvällens värdar var inga mindre än Pia Johansson och Mark Levengood, Mark var trevlig och tackade mig och en annan tjej och sa att vi servitriser/servitörer hade varit duktiga. Micke Tornving var också där på ett sätt, nämligen på en stor tv-skärm så visade han upp sin underhållning.. :) haha, han typ drev med Folksam men det var roligt!
  Sjöng gjorde bland annat Tomas Ledin (vilket drag, alla blev som tokiga..!) och Jill Johnson!


 



Den fantastiskt bra dansgruppen Bounce (!) var där också och uppträdde men till min stora besvikelse så fick inte vi vistas i lokalen just då, så jag stod bakom scenen och såg bara deras huvven hoppa upp då och då... :( snacka om typiskt.

 



(Bilder: google)



Imorgon börjar allvaret igen, jag ska jobba vid Universitetet måndag och tisdag :)
Jag och Kim bytte ett pass med varandra (fan vad jag e snäll) så jag jobbar på torsdag också. Så kanske jag kan jobba på Joseph's onsdag och fredag.. hohoho.
Ja men det var allt för stunden, hoppas ni hade en trevlig helg! Pussheeeeej!



Hoodilali

Ojojoj vilken dag, det blev en jävla massa åkande...
  Jag mötte upp Sandra i centrum, vi åkte till hässelby, sen hem till mig, sen gick jag till Joseph's Bar och pratade lite och vi kom överens om att vi skulle höras på telefonen i veckan, åkte en snabbis till rinkeby, sen ringde Majola mig och bokade mig måndag-tisdag, sedan åkte vi till Globen till Majolas kontor för jag skulle lämna en rapport. Blev bokad på torsdag då också... :)




(bild: google)


  Sen åkte vi till Nivå och kunde äntligen andas ut... jag behövde en öl så jag drack tre stycken och Sandra drack cola. Sen skildes vi åt och nu e jag hemma. Ska kolla på en film strax tror jag och sen blir det sängdags, ska ju jobba kväll imorrn så det e väl lika bra att sova tidigt.

Bye bye!

Fredag

Hej bloggen!

Redan fredag, tiden går fort när man har roligt! :)
  Jag sitter och söker lite jobb, ska snart göra mig i ordning och gå upp till vällingby och möta Sandra. Ska gå till Joseph's Bar också, jag sökte jobb där häromdagen och han ringde för en stund sedan. Kul om jag får det jobbet, jag borde ju ha lite förtur också eftersom jag praktiserade där en månad i våras ;) *hoppas* Men om jag börjar jobba där så kommer hela mitt liv bestå av jobb alltså.. min enda lediga dag kommer vara söndagar och röda dagar.. :S äh, det blir nog bra!

Imorgon ska jag jobba på Kistamässan. Hörde att det eventuellt skulle vara fatservering (inte min bästa egenskap kanske)... så vi får se hur det går, haha..

Nej nu måste jag göra mig i ordning och gå ut! Hörs senare, pusshej!

Helt solo

Hej hej!

Idag åkte jag till Huddinge och mötte upp Sandra och Amie Kolleh, så gick vi och badade i simhallen... jag kom på att det var ju jättelängesen jag badade i en simhall! Vi hade roligt iallafall, satt i både ångbastun och den vanliga bastun en stund. Men sedan blev vi vrålhungriga så vi gick hem till Sandra och åt lite, kollade på en halv film ("Crazy/Beautiful" med Kirsten Dunst och nån skitsnygg kille) och sedan åkte jag hem.
  Och nu är jag här hemma, helt ensam. Robin & Jeanette och hela gänget har åkt på kryssning idag så jag har hela lägenheten för mig själv... ganska skönt faktiskt :)

Har precis laddat ner ett avsnitt Prison Break och ett Gossip Girl så jag ska ta och kolla på det nu... hejdå!

By the way

Förresten! Jag har glömt att berätta om mitt nya bloggfynd... jag visste ju inte att Josefin Crafoord bloggar! Hon e ju störtskön så jag har börjat läsa hennes blogg nu, sen jag hörde talas om den i Vakna med The Voice.
  Here it is---> Josefins blogg



(bild: google)



Utvilad

Hello!

Fan vad skönt att vara helt utvilad! Jag kom i säng vid 12 igår tror jag, och ställde inte klockan på någon tid utan vaknade helt av mig själv (tror jag) kl 11.. jag kan inte sova längre än 11 timmar, det e min gräns. Hur länge jag än försöker somna om så går det inte! Men det e ju bra, så sover man inte bort hela livet :P
 
Fick frukosten serverad också :D det fanns typ ingenting i kylskåpet så Robin gick och handlade i centrum. Det blev äggmacka, skitgott :)

Idag vet jag inte vad jag ska hitta på, det känns som att det blir en nördardag framför datan.. haha, nä men jag måste söka lite jobb. Sedan blir det kaaanske simning med Sandra & Amie i Huddinge Simhall.. maybe baby.

Måste köpa bomullspads också. Och betala räkningar........................... pusshej!

Onsdag

Hej bloggen!

Jag är sjukt trött och kommer nog somna i samma stund som huvvet träffar kudden, men jag måste bara skriva av mig lite först... jag vill ju få med det mesta här i bloggen och det känns som att jag hamnar efter när jag inte bloggar varje dag, haha..
  Iallafall, igår jobbade jag ju på älvsjömässan igen och då fick vi iallafall göra något, efter att ha gått runt med brickor och bjudit på dryck 1,5 timme.. kändes jävligt nödvändigt (not!) med tanke på att folk gick och tog det mesta själv... aja vi fick servera lite mat till slut iallafall och det var ju kul.
  Efter jobbet åkte jag till Therese och vi gick på bio (hon hade gratisbiljetter) och såg "Mamma Mia", den var jättebra!


(bild: google)

Efter filmen åkte jag hem till vällingby eftersom jag skulle jobba idag, och till min stora besvikelse fick jag sova i vardagsrummet... :/ Kom hem och la mig vid elva, somnade 1 och gick upp halv sju. Gaaaahh....!!!

Idag jobbade jag vid Gärdet, på ett café.. det gick bra, men fan vad jag fick springa fram och tillbaka hela dagen. Inte konstigt att jag e trött, plus att jag bara sov 5 timmar inatt :(
 
Efter jobbet mötte jag upp Sandra i stan och vi åkte raka vägen till hässelby, för att  fira Sandras syster Amie som hade 5-års kalas.
  Kom hem vid åtta och kollade på Top Model och Efterlyst! Äntligen har det börjat igen! Jag tycker det e ett skitbra program, tänk så många äckliga våldtäktsmän och andra äckliga människor som åkt fast tack vare tips från vittnen m.m.. sååå himla bra tycker jag!

Nu ska jag kolla lite i kylskåpet och sen blir det läggdags! Är ledig imorgon (hallelujah moment)... godnatt!

Måndag

Hej hej bloggen!

Igår när jag precis hade somnat så vaknade jag igen med ett sånt där jobbigt ryck! Jag hatar det...! Och i vanliga fall brukar man ju drömma då, att man ramlar ner för ett stup eller en trappa.. men nu var det som att någon skulle slita ner mig in i sängen.. uscha, vad läskigt det var. Hahaha..
  Idag jobbade jag ju på Älvsjömässan och eeeh.. det var ett lite märkligt jobb. Jag har inte gjort någonting! Och det dumma e att jag ska dit imorrn igen :/ Ja alltså; vi var kanske 15-20 stycken från Majola och vi skulle börja kl 10 så jag var där 9.30 typ.. sedan satt vi alla i personalmatsalen till klockan ELVA och då kom det nån som visade oss till rätt ställe och berättade vad vi skulle göra. Vi packade upp varsin buffé med en ordinarie personal (jag fick en jättetrevlig tjej! vilket ju iförsig var kul) bestående av dryck, bulle, macka. Sedan stod vi bara där... korkade av flaskorna.. gick ut & rökte.. inget mer. Klockan 14.15 skulle vi käka och sen sluta. Men vi fick ingen mat, på grund av något idiotiskt missförstånd att vi redan hade ätit.. så det var ju bara att åka hem helt vrålhungrig.

Av detta har jag lärt mig att jag alltid ska fråga vad jobbet innebär innan jag tackar ja...


Well well, jag träffade en tjej från Majola iallafall som jag hade gemensamma kompisar med för typ 6-7 år sedan.. det var kul.

Jag fryser! Det var sepekallt i älvsjömässan också, men jag verkligen avskyr den här skitlägenheten.. på sommaren blir det asvarmt här inne och på hösten/vintern så är det svinkallt.. händerna domnar av snart, och fötterna med om jag inte hade mina mysiga shepherd tofflor på mig :)

Imorgon efter jobbet ska jag till Södertälje, till Tres...(smart stavning va? istället för Therese :P) Jag tror att vi ska gå på bio.. myspys! Nu ska jag kolla på teve ett tag tror jag.. "Christine" och "Vänner" börjar om en stund och det förtjänar jag :D pusshej!








(bilder: google)

Hej hej

Hej bloggen!

I fredags efter jobbet så träffade jag Sandra och följde med henne till hässelby en snabbis, sedan på vägen tillbaka mot stan (jag skulle till tumba) så hittade vi en påse på en bänk i fridhemsplan... så vi kollade i den av ren nyfikenhet och såg att det låg massa olika ögondroppar, apoteksrecept, en almanacka och viktiga papper som typ skattepapper och kontobevis och grejer.. så vi kollade namn och adress på receptet och som tur var så tillhörde påsen någon vid Karlaplan, bara en station från t-centralen. Och eftersom vi e så himla godhjärtade människor (haha) så åkte vi dit och lämnade tillbaka påsen.. men fan va klantigt av denna person att bara glömma den sådär, mitt på tunnelbaneperrongen. Med så viktiga papper och mediciner! :O Jaja, tur hade hon iallafall som fick tillbaks den..
  Efter det så åkte jag hem till pappa, det blev en lugn kväll; mys med min älskade katt och sen somnade jag tidigt för jag var sååå trött..


Godhjärtade tjejer.



Lördags: Vaknade tidigt, sedan på eftermiddagen kom farfar och hans tant och vi åt jättegod mat, efter det så åkte jag hem till Therese & Marcus i Södertälje och kollade på film. Sov kvar där..

Idag: Jag & Therese åkte till IKEA i Skärholmen, för hon skulle inhandla lite saker till deras lägenhet.. jag längtar tills jag någon gång i framtiden ska åka till IKEA och handla saker till min lägenhet... men det e ändå kul att titta lite i förväg, hehe.. efter det så åkte jag hem och här är jag nu. Som vanligt fick jag gå och handla det första jag gjorde när jag kom innanför dörren, för att vissa tydligen inte är kapabla till att göra det själva.

(bild: google)


Imorgon och på tisdag ska jag jobba på älvsjömässan, har gjort det en gång förut också så det ska bli kul. Nu ska jag hoppa in i duschen och efter det så ska jag kolla på en film.. sen blir det läggdags tidigt så jag e pigg och glad imorgon. Pusshej!

11:e september

Hej hej..

Jag sov som en kratta inatt och vaknade heeela tiden så jag e trött som fan idag.. vad skönt med fredag imorgon, och helg :)
  Jaha vad annars? Det e olycksdagen idag; World Trade Center, Anna Lindh... :( idag har väl ingen större världskatastrof hänt än, så det e ju bra.

Äh jag e så trött i huvvet så jag orkar inte ens skriva... ska klä på mig lite mer för mammas lägenhet är ju som att vara i Alaska eller nåt.. pusshej!

Hej bloggen...


Idag kom Sandra och mötte mig direkt när jag slutade så vi åkte hem till hennes mamma och satt och spelade Backgammon där, första gången jag spelade det spelet faktiskt men det var ju kul :) Vi var iallafall lika bra så det blev oavgjort...
  Sedan fick vi skjuts hem till mig och kom hem lagom till Top Model som vi såklart kollade på, och Sandra fick typ 7 mini-tandkrämstuber av mig och presenten som jag köpte till hennes dotter i lördags.. nämligen ett litet armband, det är typ som flätat med svart "tråd" och så är det 3 pärlor: en röd, en gul och en grön.. reggaefärgerna :) så gulligt eftersom det e så litet, för en liten bebis handled liksom! ;)
 
Och eftersom vi kollade på Top Model så blev det ju inge Idol, men jag hörde att det skulle vara en tjej med idag som typ tog juryn med storm så jag var ju tvungen att leta upp hennes audition... och hon var ju verkligen fantastisk. Kolla på det här om du också missade det ---> Anna Bergendahl, 16 år Vilken röst!!!





(bild: google.se)



Jag har förresten kommit på en rolig idé... jag ska ta före- och efterbilder på mina tänder, och se om det verkligen blir skillnad av den där tandkrämen jag ska testa för Buzzador..., så det kanske jag lägger upp här i bloggen sen när jag e klar :D maybe baby.. men nu ska jag gå och lägga mig, så godnatt!

Buzzador

Hej bloggen!

Jag ska som vanligt nuförtiden när jag skriver snart gå och lägga mig.. har precis sökt massa jobb och läst lite bloggar. Före det så kollade jag såklart på premiären av Top Model, det var väl lite som vanligt sådär i början, det är ju så många med så då har man ingen direkt favorit... det kommer ju senare i tävlingen. Hatobjekt är däremot lätt att bestämma redan i första avsnittet... haha :P


(bild: google)


Jag fick mitt första buzzador paket idag! Buzzador är en hemsida där man kan registrera sig och få hem produkter som man får prova, och när man har recenserat produkten så får man poäng som man senare kan handla något för. Skitkul! Jag fick Pepsodent tandkräm som första upppgift.. denna tandkräm ska tydligen skapa en optisk effekt så att tänderna ser vitare ut redan efter första borstningen. Jag fick en normalstor tub och en tandborste, plus 15 stycken små tuber som jag ska ge till nära och kära så de också får testa... hahaha, trodde jag skulle få typ ett par stycken minituber ju! Jag fick nästan en chock när jag öppnade paketet och såg så mycket tandkräm :P Men det ska bli kul och testa.

Nej nu börjar klockan bli mycket... jag la mig ju i tid igår, och jag som är så punktlig försov mig i morse! Vaknade kl 9, och 9.30 skulle jag ha tagit tuben från centrum... fick lite smått panik och det blev ju inte bättre av att strömmen i hela lägenheten var avstängd just den timmen för att hyresvärden gjorde nån koll eller något...(?) Men men! Jag kom inte försent till jobbet iallafall och det är ju huvudsaken. Puss & godnatt!

Måndag

Heeej!

Jag är jättetrött nu, ska snart gå och lägga mig men jag tänkte bara skriva lite om dagen först...
  Jag jobbade ju där vid universitetet idag och det gick bra... förutom att det fanns tyvärr inget "bröstförkläde" (alltså ett sånt som man knyter runt nacken också) över till mig, och självklart la jag ner sleven lite för hårt vid alla rödbetorna så saften skvätte upp över min oskyddade vita skjorta... efter det så fick jag låna ett förkläde av någon anställd, men då behövdes det inte ens. Typiskt haha... hoppas iallafall att fläckarna över hela magen går bort...!

När jag kom hem till vällingby igen så ringde Sandra precis, så jag åkte till hässelby istället för hem, och var där en stund.. nu har jag sökt några jobb som jag får skickade till mailen av pappas fru, så hilma behändigt hihi :)

Nu måste jag verkligen gå och lägga mig, ögonlocken blir bara tyngre och tyngre... ZzzZzz godnatt! ;)

Tipsar om tävling

Hej bloggen!

Jag höll precis på att läsa lite bloggar och såg då att Kelly har en tävling där hon lottar ut en skitsnygg väska, antingen brun eller kamelfärgad. Allt man behöver göra för att vara med i tävlingen är att skriva ett inlägg om tävlingen och skriva in länken till ditt inlägg i hennes blogg.


(Bild lånad från http://kellybellybutton.blogg.se)

Var med och tävla vet jag!


Lördag

Hej bloggen!
Igår var jag med Sandra, vi åkte till stan och gick runt och kollade lite... men jag köpte bara ett nytt piercing-smycke till tungan, med svarta kulor. Ganska snyggt faktiskt.. jag var duktig och höll i pengarna hihi :)
  Idag blev det också lite shopping faktiskt, jag och syrran gick upp till centrum för att handla lite grejer till middagen, och så köpte jag ett par ankelboots på DinSko för bara 50kr! Snacka om fynd, för jag tycker dom e skitsnygga. Och dom har kostat 399 förut :D Jag köpte en liten present till Sandras dotter också, men vad det är säger jag inte än.. :P

Min första "dagens outfit"-bild, haha!
Svart lång kofta, brunt linne under och svarta leggings (H&M), nya skor (DinSko)
Väldigt dålig bild tyvärr.. :/


Mina nya ankelboots :D snygga va? För 50kr så tycker jag det iallafall...


Ha en trevlig lördag, hej hej!

What to do, what to do..

Hej hej..

Jag kollade på Idol tidigare ikväll, och igår också.. jag brukar följa det programmet, har väl inte sett alla säsongerna men 2 eller 3 iallafall.. och jag trodde att jag verkligen skulle störa mig på att juryn bytts ut. Men icke! Jag tycker dom e helt okej, man kommer ju sakna de förra för att man var van med dom, men lite förändring e bara bra tycker jag :)
 
Jag håller med Josefin Craaford till viss del när hon sa i "Vakna med The Voice" häromdagen att det kommer vara irriterande att höra på Laila & Anders Bagge (och synd om Andreas Carlsson som blir utanför) om dom till exempel säger "Ja, men du går vidare, eller hur Anders? Det vet jag att du tycker".. bara för att de varit gifta liksom. Men det var bara lite i gårdagens program, inget sådant gammalt-gift-par-tjafs idag faktiskt... haha, eller dom kanske klippt bort allt sånt efter Craaford's kommentar..! :P

(bild: google)


Hmm.. ja, kanske inte så intressant läsning just nu här i min blogg men jag hade tråkigt så jag ville bara blogga lite.. tror jag ska kolla på SATC som börjar nu kl 23, sen blir det nog sängen. Godnatt!

Torsdag

Hej bloggen!

Idag var jag på 2 arbetsintervjuer, den första var kl 10 i Globen, det var om ett receptionistjobb men det slutade på något sätt med att vi pratade om telemarketing :S fick till slut fram iallafall att jag var mest intresserad av reception.. phjuu! Har haft 2 extrajobb som telefonförsäljare och det är väl inte riktigt min grej.. aja. Efter det åkte jag hem till Sandra, och sen följde hon och hennes syster med mig till Danderyd till intervju nr 2, som handlade om städning hos privatpersoner. Blir det någonting där så kommer jag troligtvis jobba här i vällingby för dom, så det e ju bra :)
 
Sedan tog vi bussen till Kista och gick omkring och kollade lite där. Vi kollade mest på babykläder haha.. Det är ju inte så långt kvar nu, 2½ månad typ. Det finns ju sååå söta flickkläder, Sandra ville typ ha allt :)

Och min förkylning har typ försvunnit, jag hostar bara lite nu (jämfört med förut).. skööönt för jag hatar att vara sjuk. Inte ett dugg kul alltså.

Majola ringde mig också, och jag fick jobb hela nästa vecka på Lantis, där jag var i måndags :D asbra ju. Men men, nu ska jag väl ta och laga lite mat kanske.. pusspuss!

Onsdag

God morgon bloggen!
  Jag e fortfarande sjuk, värre än igår till och med.. och mitt förskott har inte kommit från Majola än, fast jag skulle fått det i måndags.. inte bra.
  Jaha.. imorgon ska jag iallafall på 2 arbetsintervjuer :) det är ju bra. Ett städjobb och ett receptionistjobb...

Aja, jag har väl inget vettigt att säga egentligen. Ska försöka äta upp frukosten och ringa till Majola och fråga vart mina pengar är, igen. Sen ska jag ta ett bad! Ha en bra dag, hejdå!

Prison Break & Gossip Girl

Yeeees! Äntligen! Jag är ett riktigt serie-freak och jag fick alldeles nyss för mig att kika in på thepiratebay.org om det fanns några nya avsnitt.. Prison Break har 2 nya avsnitt, och Gossip Girl hade 1 nytt! :D
  Heroes & Lost får vi nog vänta lite till på..

Hur het är inte Wentworth Miller på en skala?



(bild: google)


Tisdag

Hej bloggen!

För en stund sedan så ringde det någon från RenaHem för att jag hade sökt jobb där.. så på torsdag ska jag dit, på jobbintervju antar jag. Det är ju ett städjobb, men är det heltid så tar jag det mer än gärna... jag e så himla less på att vara arbetslös nu. Eller arbetslös och arbetslös, jag har ju Majola men det är bara tills jag har hittat något annat... Jag vill ha heeeltid och fast månadslön helst. Jaja, det e bara att fortsätta söka :) Det är bara så typiskt att när jag äntligen kom igång med jobb så blev jag sjuk! Jag snorar & hostar som en dåre, och det e ju ganska logiskt att då ska man inte arbeta med livsmedel :(

Jag var nyss inne på en hemsida som har massor av roliga och snygga prylar; www.bluebox.se. Man kan göra en egen önskelista med grejer från hemsidan och sedan skicka önskelistan till den som man vill ska köpa grejerna, kul va? Här är min önskelista och allt tillsammans skulle kosta 4.212 kr, höhö...
  Jag älskar att kolla runt på såna där pryl- och inredningshemsidor, eller i kataloger från IKEA, Jysk eller liknande. Önskar bara att jag hade en lägenhet att inreda och pengar att spendera, haha :P

Nej, nu ska jag käka någon lunch och sedan blir det manpower.se och ams.se för min del. Puss & hej!

Wanted

Hej bloggen!

 Jag har precis kollat på Angelina Jolie's nya film "Wanted" och den är fan en av de bästa filmerna jag sett. Sååå jäkla bra... lite brutal kanske, haha.. men väldigt bra gjord. Gaaaahhh den var så bra, se den..!




 
Innan jag började kolla på film så var jag inne på Platsbanken och sökte några jobb.. jag jobbade ju idag också, men blev avbokad resten av veckan för att jag e sjuk.. har hostat som sjutton hela dagen (drygt som fan) så imorgon blir jag ledig och blir frisk (förhoppningsvis), sedan får jag hoppas att det finns ett nytt jobb på onsdag till mig.. nu ska jag strax gå och lägga mig. Pusshej!

RSS 2.0