Måndag

Hello!

Idag har det varit sååå himla hett! Jag får nästan panik asså, haha. Och mammas lägenhet e så himla dum på ett sätt, att när det e varmt ute så blir det lika varmt (om inte varmare) inne, och när det e kallt ute, så blir det kyligt inne också. Det suger...
  Jaja, iallafall.. idag gick jag till Jobbtorget vid ett-tiden.. satt vid en dator och sökte ganska många jobb faktiskt. När min tid var ute där, så gick jag till Arbetsförmedlingen (som ligger precis bredvid) och fortsatte mitt sökande där :) Det var till och med så varmt ute idag, att arbetsförmedlingen inte ens hade lamporna tända! (eftersom det blir varmare då) Tack gode Gud för det.
  Imorgon har jag ett möte på stadsdelsförvaltningen.. det har jag skrivit om tidigare, som jag behöver typ tusen papper med mig till. Så jag gick även till Nordea, för att få ett utdrag frånmitt konto. När jag hade stått och väntat en stund med ungefär 80 nr framför mig, så var en tant snäll och gav mig en av hennes två turlappar, så jag bara hade 10 nr framför mig. Tänk om alla människor var så söta? Hehe, men sen när det väl var min tur så visade det sig att jag skulle göra det där själv på datan där.. Typiskt, men en himla tur att jag inte väntat genom 80 nr :D

Imorgon eftermiddag drar jag till Tumba.. det ska bli sååå skönt, jag har hela huset för mig själv tills på lördag. Jag ska nämligen passa hundarna medan pappa, frugan, och mina lillebröder är i Göteborg och Liseberg :)

Denniz                                                        Adischa



Och helgen efter denna, så ska jag till Sundsvall och hämta min lilla bebbe. (min katt med andra ord) Jag har saknat honom sååå mycket! Han ska få bo hos pappa & hans fru tills jag har en egen lägenhet. och jag har gett upp sökandet efter en sån där speciell kattlåda som jag skrev om förut.. den finns ingenstans. Så jag köper en vanlig med lock istället och så ställer vi den så att bara katten kommer in, och inte hundarna. Det blir nog bra :)
  Ska boka tågbiljetter imorgon, tror jag :)


Kommentarer
Postat av: Angie

Så himla skönt att ha huset för sig själv! :D

2008-07-29 @ 13:43:33
URL: http://intesomdu.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0