Bättre sent än aldrig

Hej bloggen!

Jag fick sluta lite tidigare idag så jag har väl varit hemma en timme typ.. tänkte lägga in bilderna från helgen nu :) haha..

Lördags: Lotta kom & hämtade mig och så åkte vi till Barkarby och handlade det vi hade tänkt; vardagsrumsbord, soffkuddar, spegel, lite smågrejer, och min fina matta hade Lotta redan köpt :) och en dammsugare!
Och så möblerade vi om lite på balkongen, vi bar ut ett stort grönt bord jag fick av morfar till grovsoporna för det stod bara i vägen.

Min fina vardagsrumshörna








Balkongen...






Fint va?! Balkongen ser lite tom ut nu kanske, men någon matta och lite blommor ska nog göra susen :D
Spegeln jag fick får precis (på millimetern typ!) plats på en vägg i hallen men jag behöver hjälp att sätta upp den bara.. Pappa? haha

Söndag: eftersom jag fick en värsting dammsugare så dammsög jag hela lägenheten, det behövdes.. gjorde hela balkongen också, och vilken skillnad det blev! (se bilden) Dammsög mellan alla springor och allt, undrar hur många spindlar det finns i dammsugarpåsen nu! Usch!

Och så hittade jag en filt på ÖB som matchade med mattan, perfekt.. vi letade i Barkarby men alla var fel färg.. men denna blev bra!




Kommentarer
Postat av: Leena

Pappa & Jag kommer med en balkongmatta som går i blått och din nya kruka i helgen!

Puss

2009-04-30 @ 07:14:45
Postat av: Lotta

Åååååååååååhhhhhhhhhh!!!!!!!!

Vad fint det blev och vad bra allt matchar!

Kram



2009-04-30 @ 18:28:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0